Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του PlayStation 4 Firmware Update 4.5

Μαϊ 19 2017
Το τελευταίο «μεγάλο» firmware update 4.5 του PlayStation 4 φέρνει πολλές σημαντικές προσθήκες, τις οποίες περίμεναν εδώ και πολύ καιρό οι κάτοχοι της κονσόλας.
Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του PlayStation 4 Firmware Update 4.5
H τελευταία ενημέρωση λογισμικού συστήματος (έκδοση 4.5) του PlayStation 4 είναι πλέον γεγονός, και περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται για να βελτιώσουν κατακόρυφα την εμπειρία χρήσης. Ας δούμε λοιπόν τα πιο σημαντικά από αυτά.

Υποστήριξη εξωτερικού σκληρού δίσκου


Πλέον, μπορείτε να συνδέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο USB 3.0 (ή μεταγενέστερη έκδοση) και να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο του PS4 σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε, να αποθηκεύσετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια, εφαρμογές και add-ons απευθείας στον εξωτερικό σκληρό δίσκο σας. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε παιχνίδια και εφαρμογές - που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο σύστημα σας - στον εξωτερικό σκληρό δίσκο για να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι.

Όταν συνδέετε τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, τα πάντα θα είναι κανονικά προσβάσιμα από την Αρχική Οθόνη του PS4. Επιπλέον, το PS4 υποστηρίζει εξωτερικούς σκληρούς δίσκους χωρητικότητας από 250GB έως 8ΤΒ, προσφέροντας σας έναν ακόμη πιο εύκολο τρόπο να επεκτείνετε την χωρητικότητα του συστήματος σας.

Χρησιμοποιήστε screenshots ως φόντο για την αρχική οθόνη ή την οθόνη λειτουργιών
Αν έχετε απαθανατίσει μια πραγματικά επική in-game στιγμή με το πλήκτρο SHARE, μπορείτε πλέον να την ορίσετε ως εικόνα φόντου για την Αρχική οθόνη. Για να βεβαιωθείτε ότι τα εικονίδια και τα κείμενα στην Αρχική οθόνη είναι ευδιάκριτα όταν ορίζετε νέα εικόνα φόντου, μπορείτε να ρυθμίσετε τις σκιές και τη φωτεινότητα των μενού. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Photo Mode του SHAREfactory για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας και να δημιουργήσετε κάτι εντελώς μοναδικό και να το χρησιμοποιήσετε ως εικόνα φόντου.

Το γρήγορο μενού είναι ακόμα πιο φιλικό προς τον χρήστη


Το firmware update 4.0 εισήγαγε το γρήγορο μενού, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε δυνατότητες που αφορούν την τρέχουσα εφαρμογή/παιχνίδι (πατώντας το πλήκτρο PS στο DualShock 4) χωρίς να βγαίνουν από αυτήν. Το τελευταίο update έρχεται για να βελτιώσει αυτό το δημοφιλές χαρακτηριστικό και να το καταστήσει ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη. Πλέον, μπορείτε να έχετε ακόμα πιο εύκολα πρόσβαση από το γρήγορο μενού στις δυνατότητες party, όπως η δημιουργία και η συμμετοχή σε party.

Status updates στο PSN activity feed
Όπως ενημερώνετε την κατάσταση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, π.χ. Facebook και Twitter, με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ανεβάζετε status updates στο activity feed από τις δραστηριότητες σας. Θα είστε σε θέση να προσθέσετε απλά μηνύματα κειμένου, να προσθέσετε φίλους (tags), GIFs και screenshots. Στη συνέχεια, οι ενημερώσεις σας εμφανίζονται στην ενότητα What’s New για να τις βλέπουν όλοι οι φίλοι σας στο PSN. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε in-game screenshots στην ενότητα Live from PlayStation, ως δημόσια δραστηριότητα, πράγμα που σημαίνει ότι παίκτες από όλο τον κόσμο μπορούν να δουν «live» τις καλύτερες στιγμές σας.

Επιπλέον, κάθε φορά που συνδέεστε σε μια εφαρμογή όπως το PlayStation App, ακόμα κι αν είστε μακριά από το σύστημα PS4, η κατάστασή σας θα είναι ορατή ως Mobile (σύνδεση από κινητό). Αυτό σημαίνει ότι είστε διαθέσιμοι για επικοινωνία με τους φίλους σας.

Υποστήριξη 3D Blu-ray για το PlayStation VR


Εάν είστε κάτοχος PlayStation VR, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το PS4 σας για να απολαύσετε τη συλλογή σας Blu-ray 3D σε εκπληκτικό στερεοσκοπικό 3D μέσω του VR headset σας. Επιπλέον, βελτιώθηκε η ποιότητα εικόνας στη λειτουργία κινηματογράφου στο PS VR.

Φωνητική συνομιλία κατά την διάρκεια χρήσης του Remote Play
Κατά τη χρήση του Remote Play σε Windows PC, Mac, Xperia Smartphone ή Xperia Tablet, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε το μικρόφωνο της συσκευής σας για φωνητική συνομιλία σε παιχνίδια ή party.

Boost mode για το PlayStation 4 Pro


Το firmware update 4.5 φέρνει μια σημαντική προσθήκη για τους κατόχους του PlayStation 4 Pro, και αυτή δεν είναι άλλη από το Boost mode. Το νέο χαρακτηριστικό έρχεται για να αυξήσει την απόδοση ορισμένων παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν πριν από το λανσάρισμα του PS4 Pro, και που δεν έχουν δεχτεί κάποιο patch ώστε να αξιοποιούν τις δυνατότητες της νέας κονσόλας. Η ενεργοποίηση του Boost mode προσφέρει – σε ορισμένα παιχνίδια - υψηλότερα frame rates και ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Για να το ενεργοποιήσετε πηγαίνετε [Settings] > [System] και επιλέξτε [Boost Mode].Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα