Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Xiaomi Mi Band 2 & Mi Smart Scale

Μαϊ 16 2017
To νέο activity tracker της Xiaomi έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ συνεργάζεται άψογα με την έξυπνη ζυγαριά της εταιρείας, για απόλυτη εμπειρία fitness.
Xiaomi Mi Band 2 & Mi Smart Scale
Το Xiaomi Mi Band 2 έρχεται με πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχο του. Το κυριότερο από αυτά είναι η χρήση οθόνης OLED 0,42 ιντσών, με αντιχαρακτική επίστρωση, ανεκτικότητα στις δαχτυλιές, ενώ μπορεί να απεικονίζει την ώρα, τα βήματα και τους παλμούς σας, αλλά και να διευκολύνει τη διαδικασία συνδεσιμότητας της συσκευής με το smartphone σας. Ακόμη, το ανοδιωμένο στρογγυλό πλήκτρο δίπλα στην οθόνη προσφέρει καλύτερη αίσθηση και αλληλεπίδραση.

Το λουράκι του Mi Band 2 είναι κατασκευασμένο από φιλικό προς το δέρμα υλικό και η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη με πιστοποίηση IP67. Επίσης, δεδομένου ότι το νέο wearable της Xiaomi είναι εξοπλισμένο με οθόνη, η εταιρεία αύξησε την χωρητικότητα της μπαταρίας κατά 55%, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και 20 ημέρες με μία μόνο φόρτιση!Το Mi Band 2 της Xiaomi είναι σχεδιασμένο με στόχο να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Το Mi Band 2 έχει σχεδιαστεί για να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα. Διαθέτει νέους πιο έξυπνους αλγόριθμους υπολογισμού, αλλά και μεγαλύτερης ακριβείας αισθητήρες, χάρη στους οποίους μπορεί να καταγράψει με υψηλή ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα στο σύνολό της, συμπεριλαμβάνοντας τα διαστήματα εξάσκησης και ύπνου, παρέχοντάς στο χρήστη τη δυνατότητα να θέτει έναν ημερήσιο στόχο και να παρακολουθεί άμεσα την εξέλιξή του.

Με ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης, το Mi Band 2 γνωρίζει ακριβώς πότε ξεκινάτε την προπόνηση σας, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε άλλες λειτουργίες ή να πατήσετε κάποιο εξειδικευμένο πλήκτρο πριν ξεκινήσετε την άσκηση σας. Επιπλέον, το βραχιόλι θα μετρήσει τον καρδιακό σας ρυθμό για να προσαρμόσει τη διάρκεια και την ένταση των προπονήσεων σας, ενώ, αν βρισκόσαστε σε αδράνεια για αρκετή ώρα, θα σας ειδοποιήσει με μία απαλή δόνηση. Αυτές οι ειδοποιήσεις θα σας υπενθυμίσουν ότι ήρθε η ώρα για μια σύντομη βόλτα με τα πόδια ή για να περπατήσετε μέχρι την κουζίνα και να πιείτε νερό.Με το Xiaomi Mi Band 2 μπορείτε να καταγράψετε την αθλητική σας δραστηριότητα καθώς επίσης τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας.

Το καθημερινό τζόκινγκ και ιδιαίτερα το τρέξιμο κάνει καλό στην υγεία, βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία αυξάνοντας τη λειτουργία της καρδιάς. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Mi Fit (για iOS και Android) για να συγχρονίσετε τη συσκευή με το κινητό σας και μετρήστε την ταχύτητα και τους παλμούς της καρδιάς σας σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η λειτουργία παρακολούθησης ύπνου θα καταγράψει με ακρίβεια την καρδιακή συχνότητα κατά τη διάρκεια όλων των φάσεων του ύπνου, και στη συνέχεια χρησιμοποιείστε το Mi Fit app για να δείτε όλες τις μετρήσεις στο κινητό σας.

Το Mi Band 2 χρησιμοποιεί τεχνολογία Bleutooth 4.0 για εύκολη και σταθερή ασύρματη σύνδεση με το κινητό σας, ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία και ακόμη πιο σταθερή μεταφορά δεδομένων. Αν μάλιστα έχετε και Xiaomi smartphone, το Mi Band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο πιστοποίησης έτσι ώστε να γίνεται αυτόματα το ξεκλείδωμα της συσκευής μόλις πλησιάσετε το βραχιόλι στη συσκευή. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε ή να ακούσετε το κινητό σας, χρησιμοποιεί δόνηση για να σας ειδοποιήσει για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα κειμένου, ενώ διαθέτει ξυπνητήρι, 7 διαφορετικά είδη υπενθυμίσεων και ειδοποιήσεων, και όλα αυτά μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη του.Δεδομένου ότι το Mi Band 2 είναι εξοπλισμένο με οθόνη OLED, η Xiaomi αύξησε την χωρητικότητα της μπαταρίας κατά 55%, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και 20 ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Το Mi Band 2 μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με την έξυπνη ζυγαριά της Xiaomi, αφού και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν την εφαρμογή Mi για συσκευές iOS και Android, δημιουργώντας έτσι ένα ενιαίο οικοσύστημα συσκευών fitness. Είναι κατασκευασμένη από ABS υλικό για καλύτερη αντοχή, διαθέτει επιφάνεια από υψηλής ποιότητας γυαλί, ενώ διαθέτει οθόνη LED για να βλέπετε απευθείας επάνω στη ζυγαριά τις μετρήσεις. Στο εσωτερικό της, συναντάμε ένα υψηλής ακρίβειας αισθητήρα πίεσης, ώστε να προσδιορίζεται το ακριβές βάρος του χρήστη. Μπορεί να καταγράψει ακόμη και τις μικρότερες αλλαγές στο σωματικό βάρος, ενώ σας επιτρέπει να μετρήσετε με ακρίβεια το ΒΜΙ (Δείκτης μάζας σώματος), επιτρέποντας σας να συγκεντρωθείτε στη διακύμανση του βάρους σας, να θέσετε στόχους, αλλά και να εντοπίσετε τα αίτια που προκαλούν τις αλλαγές.Χάρη στην υποστήριξη Bluetooth, η έξυπνη ζυγαριά συνδέεται στο smartphone σας για να μπορείτε να παρακολουθείτε το βάρος σας και να ανατρέχετε στις προηγούμενες μετρήσεις σας, ώστε να θέτετε στόχους για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, χάρη στην έξυπνη ανάλυση που διαθέτει, η έξυπνη ζυγαριά μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα ποιος ανέβηκε πάνω της έτσι ώστε να μπορεί να την χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια. Ανοίξτε την εφαρμογή Mi Fit και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να δείτε τα δεδομένα σας, αλλαγές προγράμματος ή και να δείτε με σαφήνεια την πρόοδο σας, μέσα από ένα ευανάγνωστο γράφημα. Επιπλέον, με βάση το ΒΜΙ, μπορείτε να προγραμματίσετε την προπόνηση σας και να προσαρμόσετε τη διατροφή σας. Η εφαρμογή σας επιτρέπει, επίσης, να μοιράζεστε εύκολα την κατάσταση σας με φίλους ή και τα μέλη της οικογένειας.

Μια ακόμη όμορφη προσθήκη, είναι η δυνατότητα ζύγισης του βρέφους σας, η οποία χρησιμοποιεί το σωματικό σας βάρος – ως απόβαρο – πριν τοποθετήσετε το παιδί πάνω στη ζυγαριά, και έτσι μπορείτε να δείτε πόσα κιλά προστέθηκαν στο συνολικό βάρος.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα