Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Crystal Audio Cuby 5 - BT & Wi-Fi Multiroom

Μαρ 23 2016
Χάρη στη μοναδική ευελιξία τους, τα συστήματα Multiroom κερδίζουν έδαφος και το Cuby 5 πηγαίνει αυτή την ευελιξία ένα βήμα πιο πέρα... ή, πιο σωστά, αρκετά βήματα πιο πέρα...
Crystal Audio Cuby 5 - BT & Wi-Fi Multiroom
Τα συστήματα Multiroom, με τη μορφή που τα γνωρίζουμε σήμερα, μετράνε λίγα χρόνια ζωής, ωστόσο κάθε χρόνο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Αυτό φυσικά, οφείλεται κυρίως στην ευελιξία τους που χρόνο με το χρόνο βελτιώνεται. Με ένα σύστημα Multiroom μπορείτε να έχετε πολλαπλές πηγές, όπως διαδικτυακό streaming και περιεχόμενο από τις τοπικές οικιακές συσκευές, τα οποία μπορείτε να διοχετεύετε στα ηχεία των δωματίων όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να ακούτε την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι, αλλά και να ελέγχετε ποια πηγή θα παίζει σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.Με την τεχνολογία WiSound, το ένα ηχείο της διάταξής μας μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και με τα ενσωματωμένα μεγάφωνα μπροστά, πλάγια και πάνω, γεμίζουν οποιοδήποτε δωμάτιο με πλούσιο, δυνατό και φυσικό ήχο.

Τα συστήματα Multiroom, όπως το Cuby 5 της Crystal Audio, υποστηρίζουν συνήθως Wi-Fi και Bluetooth. Με αυτές στις δύο τεχνολογίες μπορούν να καλύψουν ένα μεγάλο πλήθος αναγκών. Με το Bluetooth, η μουσική οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να αναπαραχθεί από το κεντρικό ηχείο όπως ακριβώς μπορεί να κάνει κάθε ηχείο Bluetooth. Με το Wi-Fi, η αναπαραγωγή περνά από τον router με τον οποίο έχει συνδεθεί το κεντρικό ηχείο. Με ανάλογο τρόπο γίνεται και η αναπαραγωγή διαδικτυακού streaming, η οποία είτε προσφέρεται από τον router, είτε από τη σύνδεση 3G ενός smartphone αν δεν υπάρχει router. Αντίστοιχα, αν έχετε τοποθετήσετε ηχεία σε κάθε δωμάτιο, μπορείτε να ελέγχετε από ποια πηγή παίζει μουσική το καθένα. Στην περίπτωση του Cuby 5, αυτός ο έλεγχος γίνεται πολύ απλά μέσω ενός app στο smartphone που σας επιτρέπει να «ταιριάξετε» πηγή με ηχείο.

Το Cuby 5 BT & WiFi Multiroom αποτελεί την πρόταση της γνωστής σε όλο τον κόσμο, ελληνικής εταιρείας Crystal Audio, η οποία συνεχίζει ακάθεκτα να συναρπάζει τους φίλους του καλού ήχου εδώ και χρόνια. Το Cuby 5 είναι μέλος μιας ευρύτερης οικογένειας ασύρματων ηχείων Multiroom που καλύπτουν κάθε ανάγκη και, φυσικά, κάθε σπίτι. Τα ηχεία της σειράς διαφοροποιούνται κυρίως ως προς τον αριθμό των μεγαφώνων που ενσωματώνουν, υποστηρίζοντας και διαθέτοντας ένα ευρύ κοινό φάσμα λειτουργιών και χαρακτηριστικών.Για να υποστηρίξει την τεχνολογία WiSound, το Cuby 5 ενσωματώνει 5 μεγάφωνα, 4 midrange των 2’’ και ένα subwoofer που προσφέρει βαθύ και ισχυρό μπάσο μέχρι τα 38Hz.

Το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό των ηχείων Cuby είναι η τεχνολογία WiSound που έρχεται να αλλάξει συνολικά τη σχέση ηχείων και χώρου ακρόασης. Έως τώρα, στήναμε τα ηχεία μας έτσι ώστε να έχουμε τον τέλειο ήχο όταν βρισκόμαστε σε ένα σημείο, γνωστό και ως “sweet spot”. Αν όμως καθίσουμε σε ένα άλλο σημείο του χώρου, τότε ο ήχος δεν είναι ο ίδιος και σίγουρα όχι τόσο καλός όσο στο “sweet spot”. Με την τεχνολογία WiSound, το ένα ηχείο της διάταξής μας μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και με τα ενσωματωμένα μεγάφωνα μπροστά, πλάγια και πάνω, γεμίζουν οποιοδήποτε δωμάτιο με πλούσιο, δυνατό και φυσικό ήχο. Η ισορροπημένη κατευθυντικότητα των μεγαφώνων και η δυνατότητα του ηχείου να διαχειρίζεται σωστά τις ανακλάσεις του ήχου επιτρέπουν στον ακροατή να δέχεται έναν αναλυτικό ήχο όπου κι αν βρίσκεται στο χώρο.Οι είσοδοι περιλαμβάνουν οπτική, jack 3,5mm και RCA, ενώ υπάρχει επιπλέον μία θύρα USB, καθώς και δυνατότητα τόσο ενσύρματης, όσο και ασύρματης δικτύωσης.

Για να υποστηρίξει την τεχνολογία WiSound, το Cuby 5 ενσωματώνει 5 μεγάφωνα, 4 midrange των 2’’ και ένα subwoofer που προσφέρει βαθύ και ισχυρό μπάσο μέχρι τα 38Hz. Αυτό σημαίνει πως το ένα και μοναδικό Cube 5 μπορεί να καλύψει έναν αρκετά μεγάλο χώρο και χωρίς να απαιτείται κάποιο εξωτερικό subwoofer. Ο ενσωματωμένος ενισχυτής αποδίδει 2x25+50 Watt, ενώ οι είσοδοι περιλαμβάνουν οπτική, jack 3,5mm και RCA. Για τη σύνδεση με τον router υποστηρίζεται Wi-Fi 802.11b/g/n με WPS, ενώ για την απ’ ευθείας σύνδεση με φορητές συσκευές υποστηρίζεται Bluetooth με δυνατότητα κωδικοποίησης SBC και aptX. Όσον αφορά την κατασκευή του Cuby 5, κυριαρχεί το MDF με ύφασμα στις γρίλιες και το χρώμα της επάνω πλευράς μπορεί να αλλάξει εν μέρει. Η συσκευή συνοδεύεται από τηλεκοντρόλ ενώ, όπως φανερώνει και το όνομά της, πρόκειται για έναν κύβο, η ακμή του οποίου είναι 20 εκατοστά.

Όπως αναφέραμε, ως σύστημα Multiroom, το Cuby 5 σας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράγετε τη μουσική μιας πηγής σε όλα τα δωμάτια ή να επιλέξετε διαφορετική πηγή για κάθε δωμάτιο. Στην πρώτη περίπτωση, ο συγχρονισμός είναι άψογος ώστε να μην υπάρχουν επαναλήψεις και καθυστερήσεις καθώς μετακινήστε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Στη δεύτερη περίπτωση, επιλέγετε την πηγή και στη συνέχεια το δωμάτιο ή την ομάδα δωματίων στην οποία θέλετε να ακούγεται η μουσική αυτή της πηγής. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούτε την ίδια μουσική στο σαλόνι και την κουζίνα, αλλά άλλη στην κρεβατοκάμαρα.Στην κατασκευή του Cuby 5 κυριαρχεί το MDF με ύφασμα στις γρίλιες και το χρώμα της επάνω πλευράς μπορεί να αλλάξει εν μέρει.

Όπως τονίσαμε αρχικά, οι πηγές που μπορούν να τροφοδοτούν το Cuby 5 είναι αμέτρητες. Μπορεί να δεχτεί μουσική από οποιαδήποτε συσκευή DLNA/uPNP του οικιακού δικτύου σας άρα, πρακτικά, από οποιαδήποτε, είτε πρόκειται για υπολογιστή, φορητή συσκευή ή media player, είτε για κάποιο οικιακό server ή NAS. Από την άλλη, μέσω της δικτυακής σύνδεσής του με τον router, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακό ραδιόφωνο με δυνατότητα αποθήκευσης 6 μνημών, καθώς και σε ένα σύνολο διαδικτυακών υπηρεσιών όπως TuneIn, Pandora, Spotify, iHeart Radio, κ.ά.

Το Cuby 5 απευθύνεται σε όσους αναζητούν κυρίως την ευελιξία που προσφέρει ένα σύστημα Multiroom, αλλά δε θέλουν να κάνουν «εκπτώσεις» στην ποιότητα του κεντρικού ηχείου που συνήθως σηκώνει και το μεγαλύτερο βάρος στην ακρόαση. To Cuby 5 της Crystal Audio είναι βέβαιο ότι θα τους εκπλήξει ευχάριστα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα