Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Dell XPS 13-9350

Μαρ 21 2016
Ελαφρύ, λεπτό, κομψό και με καλές επιδόσεις, το XPS 13-9350 της Dell ρίχνεται στη μάχη των business laptops με αξιώσεις.
Dell XPS 13-9350
Η σειρά XPS αποτελεί την πρόταση της Dell στα business laptops εδώ και αρκετά χρόνια. Στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους, τα ultrabook μοντέλα της σειράς έρχονται με επεξεργαστές της νεότερης γενιάς Skylake, Windows 10 και εντυπωσιακή σχεδίαση. Υπολογίστε και την εύκολη μεταφορά του, αλλά και τη εκπληκτική αυτονομία του και έχετε όλα όσα αναζητά ο σύγχρονος επαγγελματίας για να ανταπεξέλθει σε μια έντονη καθημερινή χρήση.Η οθόνη των 13,3’’ εκτείνεται ως τις άκρες στα αριστερά και δεξιά, αφήνοντας ένα ελάχιστο πλαίσιο και δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα.

Όλα ξεκινούν από την οθόνη των 13,3 ιντσών, η οποία εκτείνεται ως τις άκρες στα αριστερά και δεξιά, αφήνοντας ένα ελάχιστο πλαίσιο και δημιουργώντας ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Αυτή η σχεδίαση, γνωστή ως InfinityEdge, επηρεάζει σημαντικά τις διαστάσεις του ultrabook δίνοντας αρχικά την εντύπωση πως πρόκειται για ένα σύστημα με μικρότερη οθόνη. Το ελάχιστο πλαίσιο από αλουμίνιο στα άκρα και το συνολικό πλάτος των 304 χιλιοστών με μια οθόνη 13,3 ιντσών είναι βέβαιο πως θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων, όπου κι αν βρεθείτε μαζί του.

Οι αριθμοί είναι ακόμα πιο κατατοπιστικοί και μιλούν υπέρ του XPS 13 όταν έρχεται η ώρα να συγκριθεί με το αντίστοιχου κόστους MacBook Air με οθόνη 13,3 ιντσών. Το σύστημα της Dell διαθέτει μικρότερο πλάτος κατά 2,1 εκατοστά, μικρότερο πάχος κατά 2 χιλιοστά (είναι μόλις 15 χιλιοστά) και ζυγίζει 50 γραμμάρια λιγότερο. Με αυτές τις διαστάσεις και το βάρος των 1,3 κιλών μπορείτε να το μεταφέρετε με ευκολία μέσα στην τσάντα σας και να το έχετε διαρκώς μαζί σας.Tο σύστημα της Dell διαθέτει μικρότερο πλάτος κατά 2,1 εκατοστά, μικρότερο πάχος κατά 2 χιλιοστά και ζυγίζει 50 γραμμάρια λιγότερο από το MacBook των 13,3’’.

Επιστρέφοντας στην οθόνη, η ανάλυση Full HD 1920x1080 στις 13,3’’ έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή ευκρίνεια και την άνετη χρήση των εφαρμογών. Τα χρώματα είναι ακριβή και τα κείμενα ευανάγνωστα, στοιχεία που άλλωστε ήταν αναμενόμενα για την κατηγορία του laptop της Dell. Όσον αφορά στην αντοχή της οθόνης, για αυττή φροντίζει το Gorilla Glass που «απλώνεται» από τη μία άκρη έως την άλλη. Επίσης, στο τμήμα της οθόνης υπάρχει και μια webcam 720p προσφέροντας ποιοτική εικόνα για καλύτερες βιντεοδιασκέψεις.

Για να το έχετε όμως διαρκώς μαζί σας θα πρέπει να μπορεί να σας προσφέρει και μεγάλη αυτονομία. Εδώ ακριβώς εντοπίζεται το τρίτο κατά σειρά σημαντικό πλεονέκτημα του ultrabook της Dell μετά από την InfinityEdge οθόνη και τις μικρές διαστάσεις. Αφήνοντας την ονομαστική τιμή της ίδιας της Dell που αναφέρει ως αυτονομία τις 18 ώρες, το σύστημα μπορεί να προσφέρει περίπου 8-9 ώρες σε κανονικές συνθήκες χρήσης και μάλιστα, με το Wi-Fi σε λειτουργία. Με μια έξυπνη διαχείριση του ασύρματου δικτύου, μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 10 ώρες. Με αυτές τις τιμές, το πιο πιθανό είναι να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με μία μόνο φόρτιση, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τους σύγχρονους road warriors.O διπύρηνος επεξεργαστής Core i5-6200U, αρχιτεκτονικής Skylake, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για τις τυπικές λειτουργίες, ενώ «ευθύνεται» σημαντικά για την εντυπωσιακή αυτονομία.

Στο εσωτερικό του συγκεκριμένου XPS 13-9350 (στην ουσία, πρόκειται για σειρά συστημάτων) βρίσκεται ο διπύρηνος επεξεργαστής Core i5-6200U που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Skylake της Intel, με την επεξεργαστική διαδικασία των 14nm. Με συχνότητα λειτουργίας από 2,3 έως 2,8GHz, ο επεξεργαστής προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για τις τυπικές λειτουργίες, ενώ «ευθύνεται» σημαντικά για την εντυπωσιακή αυτονομία που επιτυγχάνεται χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (TDP 15W). Αναφερόμενοι πλέον στη σειρά XPS 13-9350, αυτή περιλαμβάνει συστήματα με διάφορους επεξεργαστές αρχιτεκτονικής Skylake (από τον Core i3-6100U έως τον Core i7-6600U) που είναι ιδανικοί για το «χτίσιμο» ενός σύγχρονου ultrabook.

To XPS 13-9350 της Dell διαθέτει μνήμη DDR3 4GB, ενώ μπορεί να δεχτεί έως συνολικά 8GB. Ως business laptop, το σύστημα διατηρεί ως κύρια και μόνη πρόταση τα ενσωματωμένα γραφικά, αλλά αυτό μάλλον δεν πρέπει να ανησυχεί κανέναν άλλον εκτός των απαιτητικών gamers. Τα γραφικά Intel HD Graphics 520 προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις που καλύπτουν άνετα όλες τις λειτουργίες, ενώ επιτρέπουν ακόμα και το gaming πολλών σύγχρονων τίτλων με κάποιες υποχωρήσεις στις ρυθμίσεις τους. Εξάλλου, από την αρχή ξεκαθαρίσαμε πως πρόκειται για ένα ultrabook, πραγματικό εργαλείο.Το XPS 13-9350 διαθέτει τη νέα θύρα Thunderbolt 3 ανεβάζοντας τη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως τη θεωρητική τιμή των 40Gbps.

Οι αποθηκευτικές ικανότητες του ultrabook της Dell βασίζονται σε έναν δίσκο SSD των 128GB που συνεισφέρει τα μέγιστα στις εξαιρετικές επιδόσεις του συστήματος. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως, παρουσιάζουν οι δυνατότητες σύνδεσής του. Κάνοντας κίνηση ματ προς την Apple και τα MacBook, το XPS 13-9350 διαθέτει τη νέα θύρα Thunderbolt 3 ανεβάζοντας τη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως τη θεωρητική τιμή των 40Gbps. Πέρα από αυτό, το σύστημα περιλαμβάνει δύο θύρες USB 3.0, αναγνώστη καρτών SD και δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα Wi-Fi με υποστήριξη του πρωτοκόλλου 802.11ac, καθώς και Bluetooth 4.1. Όσο κι αν σας φανεί παράξενο, στο σύστημα δε θα βρείτε θύρα δικτύου LAN ή εξόδους για εξωτερική οθόνη. Για να πετύχει τις εντυπωσιακές διαστάσεις του laptop, η Dell προτίμησε να προσφέρει τις επιπλέον θύρες με έναν adapter ή ένα dock, τα οποία πρέπει να προμηθευτείτε ξεχωριστά.

To XPS 13-9350 συνοδεύεται από την 64-μπιτη έκδοση Home των Windows 10 που έρχονται να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην πιο άνετη χρήση του συστήματος. Με κύρια όπλα τις εντυπωσιακές διαστάσεις, την οθόνη με ελάχιστο πλαίσιο και τις επιδόσεις του επεξεργαστή αρχιτεκτονικής Skylake, το XPS 13-9350 είναι σίγουρα ένα ultrabook που αξίζει να εξετάσετε.


Δείτε το βίντεο: 


(όλη η σειρά XPS 13)Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα