Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Sony Playstation In-Ear Stereo Headset

Μαρ 07 2016
Η απρόσκοπτη και ποιοτική επικοινωνία στο gaming είναι πλέον κάτι παραπάνω από απαραίτητη και το Sony Playstation In-Ear Stereo Headset είναι το κατάλληλο gadget για την κονσόλα σας.
Sony Playstation In-Ear Stereo Headset
Το Sony Playstation In-Ear Stereo Headset είναι το νέο headset της Ιαπωνικής εταιρείας, με ακουστικά-ψείρες, το οποίο δουλεύει άψογα και σε απόλυτη συνεργασία με το δημοφιλές Playstation 4 - και όχι μόνο, επιτρέποντας την απόλυτη ηχητική εμπειρία για εσάς που ζητάτε το κάτι παραπάνω όχι μόνο στο gaming, αλλά στην απόλαυση της μουσικής και της επικοινωνίας σας.Το Sony Playstation In-Ear Stereo Headset είναι το νέο headset της Ιαπωνικής εταιρείας, με ακουστικά-ψείρες, το οποίο δουλεύει άψογα και σε απόλυτη συνεργασία με το δημοφιλές Playstation 4 - και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, το Sony Playstation In-Ear Stereo Headset έρχεται σε μια λιτή συσκευασία η οποία φέρει το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του πολυ-επιτυχημένου Playstation 4. Με πολύ μικρό βάρος, υψηλή φορητότητα και μπλε, εύκαμπτο καλώδιο ειδικής ύφανσης, αποτελούν την ιδανική λύση για χρήση εντός και εκτός σπιτιού. Μέσα στη συσκευασία υπάρχει και μια ειδική, κομψή θήκη, για εύκολη μεταφορά του headset και αποθήκευσή του όταν αυτό δε χρησιμοποιείται.

Με μικρές, μεσαίες και μεγάλες εναλλάξιμες άκρες και ηχεία 13mm ικανά να παράγουν ήχο με βαθύ μπάσο, το headset συνδέεται απευθείας στο χειριστήριο DUALSHOCK 4, αλλά και κάθε άλλη υποδοχή 3,5mm, κάτι που το κάνει την ιδανική λύση για κάθε ηχητική ανάγκη οποιασδήποτε συσκευής, όπως το PS Vita, το smartphone ή το tablet σας. Το headset διαθέτει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η ειδική τεχνολογία AudioShield, η οποία και αποκλείει τον ανεπιθύμητο ήχο του περιβάλλοντος. Οι 15 ώρες αυτονομίας της μπαταρίας θα σας επιτρέψουν απρόσκοπτη και συνεχή μείωση θορύβου, ενώ η φόρτιση γίνεται εύκολα, μέσω του καλωδίου USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.Tο headset συνδέεται απευθείας στο χειριστήριο DUALSHOCK 4, αλλά και κάθε άλλη υποδοχή 3,5mm, κάτι που το κάνει την ιδανική λύση για κάθε ηχητική ανάγκη οποιασδήποτε συσκευής, όπως το PS Vita, το smartphone ή το tablet σας.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει την επικοινωνία με φίλους και το live chat στο Playstation 4, ούτως ώστε να έχετε την απόλυτη συνεργασία στα online παιχνίδια σας, αλλά και να απαντάτε στις κλήσεις του smartphone ή του tablet σας. Επιπρόσθετα, το headset διαθέτει και διακόπτη σίγασης του μικροφώνου, αποδοχής κλήσεων, αλλά και αυξομείωσης της έντασης, για εύκολο και γρήγορο έλεγχο του ήχου που απολαμβάνετε, ανά πάσα στιγμή.

Το μικρό του βάρος και η ξεκούραστη εφαρμογή που επιτυγχάνεται μέσω των διαφορετικών, εναλλάξιμων ακρών εξασφαλίζουν την άνετη και απρόσκοπτη χρήση για μεγάλη χρονική διάρκεια, ούτως ώστε τίποτα να μη διακόπτει την διασκέδασή σας και την online επικοινωνία σας στο Playstation 4, PS Vita, ή και άλλη κονσόλα που διαθέτει την υποδοχή 3,5mm. Ταυτόχρονα, μπορείτε να απολαμβάνετε μια καθηλωτική μουσική εμπειρία χωρίς ήχους από το περιβάλλον μέσω της τεχνολογίας AudioShield.Ο ελαφρύς σχεδιασμός τους εξασφαλίζει την εργονομία αλλά και την ευελιξία που χρειάζεται όχι μόνο ο σύγχρονος gamer, αλλά και όποιος θέλει αξιόπιστη και ποιοτική ηχητική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς.

Αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά είναι που κάνουν το Sony PlayStation In-Ear Stereo Headset να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο ελαφρύς σχεδιασμός τους εξασφαλίζει την εργονομία αλλά και την ευελιξία που χρειάζεται όχι μόνο ο σύγχρονος gamer, αλλά και όποιος θέλει αξιόπιστη και ποιοτική ηχητική εμπειρία, χωρίς περιορισμούς. Η ειδική τεχνολογία που επιτρέπει την απομόνωση εξωτερικών θορύβων θα σας «βυθίσει» στη μουσική ή τους αμέτρητους online κόσμους του Playstation, ενώ η ευκολία στη μεταφορά του θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε αυτήν την εμπειρία μαζί σας, όπου και όποτε εσείς επιθυμείτε.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα