Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 από τα καλύτερα δωρεάν Windows Store apps

Μαρ 09 2017
Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 5 πολύ χρήσιμα και εντελώς δωρεάν Windows Store apps.
5 από τα καλύτερα δωρεάν Windows Store apps
Θα βρείτε πολλές εφαρμογές στο Windows Store, ωστόσο, είτε αποτυγχάνουν να προσφέρουν αυτό που υπόσχονται ή φαίνεται να είναι δωρεάν, αλλά στη συνέχεια πρέπει να πληρώσετε για να τις χρησιμοποιήσετε. Έτσι λοιπόν, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 5 από τις καλύτερες εφαρμογές στο Windows Store που προσφέρονται δωρεάν. Οι παρακάτω εφαρμογές δείχνουν ότι, με λίγο ψάξιμο, μπορείτε να βρείτε αρκετά «διαμάντια» στο Windows Store, εντελώς δωρεάν!

Messenger


Το Facebook είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, και κατά πάσα πιθανότητα να χρησιμοποιείτε καθημερινά το Messenger app στο τηλέφωνο σας. Ωστόσο, γνωρίζατε ότι το Messenger είναι διαθέσιμο και στο Windows Store; Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας, με όλες τις ίδιες λειτουργίες με την αντίστοιχη έκδοση για φορητές συσκευές, αλλά με το πλεονέκτημα ότι σας επιτρέπει να γράψετε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο σας. Είναι πολύ πιο άνετο στη χρήση σε σχέση με το μικρό παράθυρο συνομιλίας μέσω Facebook, ενώ, επίσης, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας σε συνομιλίες φωνής.

Redditting


Δεν είναι δύσκολο να ξοδέψετε πολλές ώρες στα αμέτρητα sub-reddits του Reddit, διαβάζοντας για οποιοδήποτε θέμα ή απλά εξερευνώντας την αρχική σελίδα για να βρείτε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς ιστορίες και εικόνες της ημέρας. Και γίνεται ακόμα πιο χρονοβόρο αν δοκιμάσετε να περιηγηθείτε στις ενότητές του. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει το Redditting app. Η εν λόγω εφαρμογή κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, καθώς σας εμφανίζει το περιβάλλον του Reddit πιο απλοποιημένο και εύχρηστο, επιτρέποντας σας να οργανώσετε τα αγαπημένα σας subreddits, να αλλάξετε τη σειρά με την οποία εμφανίζονται, και να δημιουργήσετε τη δική σας αρχική σελίδα.

Halo 5: Forge


To Halo 5 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το Xbox One και αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη θρυλική σειρά first-person shooter της Microsoft. Παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να το δούμε σύντομα και για Windows 10 PCs, το Halo 5: Forge έρχεται για να καλύψει – τρόπον τινά - αυτό το κενό και προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Forge είναι ένα ισχυρό map-making tool για το Halo 5, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργήσουν τους δικούς τους χάρτες, να τους μοιραστούν, ή να παίξουν σε αυτούς μαζί με άλλους παίκτες. Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους επίσημους χάρτες και game modes του Halo 5! Το Halo 5: Forge δεν περιλαμβάνει σύστημα «quick-play», κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να βρείτε custom matches για να μπορέσετε να παίξετε με άλλους χρήστες, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείτε να «ανεχθείτε» προκειμένου να μπορέσετε να απολαύσετε ένα από τα κορυφαία FPS games εντελώς δωρεάν.

Fused


Το Adobe Photoshop θεωρείται το κορυφαίο προηγμένο εργαλείο επεξεργασίας φωνογραφιών (και μπορείτε, επίσης, να βρείτε τη δωρεάν έκδοση στο Windows Store), αλλά αν αναζητάτε ένα αντίστοιχο app για να επεξεργαστείτε γρήγορα και εύκολα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας, τότε αξίζει να δοκιμάσετε το Fused. Χρησιμοποιώντας αυτό το app, μπορείτε να εισάγετε προϋπάρχοντα και νέα στοιχεία, στη συνέχεια, να επιλέξετε ένα από τα 20 διαθέσιμα Blend Mode, και να επεξεργαστείτε τα χρώματα και την ένταση για να τα τελειοποιήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Η εφαρμογή είναι τόσο ευκολόχρηστη που δεν θα χρειαστείτε πάνω από 30 δευτερόλεπτα για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες.

Universal Emulator


Υπάρχουν πολλοί emulators στο διαδίκτυο και ήδη μπορεί να χρησιμοποιείτε κάποιον από αυτούς για να παίξετε τα αγαπημένα σας ROMs στο Windows 10 PC σας. Ωστόσο, το Universal Emulator app του Windows Store είναι πραγματικά ένας κρυμμένος θησαυρός, καθώς σας επιτρέπει να παίξετε κλασικά παιχνίδια από θρυλικές κονσόλες όπως τα NES, SNES, Sega Genesis, Game Boy Color και Game Boy Advance. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικό interface, υποστήριξη plug-and-play για Xbox controllers και λειτουργεί άψογα. Παραδόξως, η εφαρμογή δεν εντοπίζει τα formats “.md” και “.sfc” (των Genesis και SNES αντίστοιχα) από προεπιλογή, αλλά μπορείτε απλά να αλλάξετε τα filenames σε “.smd” και “.smc” αντίστοιχα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα