Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Απλά βήματα για εύκολη μεταφορά δεδομένων από Android σε iOS και το αντίστροφο

Μαρ 13 2017
Δείτε πως, με απλά βήματα, μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας, τη μουσική σας, τις επαφές σας, τα μηνύματα σας και άλλα δεδομένα από Android σε iOS και το αντίστροφο.
Απλά βήματα για εύκολη μεταφορά δεδομένων από Android σε iOS και το αντίστροφο
Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να μεταφέρετε όλα τα σημαντικά δεδομένα σας από μια συσκευή Android στο iPhone ή το iPad. Φυσικά, η διαδικασία είναι το ίδιο εύκολη και για τη μεταφορά δεδομένων από iOS σε Android. Απλά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Μεταφορά δεδομένων από Android σε Ios


Η ύπαρξη του Move to iOS app της Apple στο Google Play Store καθιστά γρήγορη και εύκολη τη διαδικασία μεταφοράς δεδομένων από μία Android σε μια iOS συσκευή. Η εν λόγω εφαρμογή υποστηρίζει smartphones και tablets με λειτουργικό Android 4.0 ή νεότερη έκδοση και επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων σε συσκευές που τρέχουν iOS 9 ή νεότερη έκδοση.

1. Από το iPhone ή το iPad σας, ξεκινήστε την κανονική διαδικασία ρύθμισης μέχρι να φτάσετε στην οθόνη Apps & Data. Από εκεί, επιλέξτε την ενότητα «Move Data from Android» (Μετακίνηση δεδομένων από Android). Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένας 10-ψήφιος κωδικός. Σε περίπτωση που έχετε ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί να επαναφέρετε τη συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα από αυτή. Αυτό μπορεί να γίνει στο iPhone ή το iPad πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις (Settings) > Γενικά (General) > επαναφορά (Reset) και επιλέγοντας την ενότητα «Erase all content and settings» (Διαγραφή όλου του περιεχομένου και ρυθμίσεων).
2. Στη συσκευή Android, ενεργοποιήστε το Wi-Fi και συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Google Play Store και κατεβάστε την εφαρμογή Move to iOS. Ανοίξτε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο Continue (Συνέχεια), έπειτα κλικ στο «Συμφωνώ στους όρους χρήσης» και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον 10-ψήφιο κωδικό από τη συσκευή iOS.
3. Έπειτα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα δεδομένα που θέλετε να μεταφέρετε στη νέα σας συσκευή. Οι επιλογές είναι: επαφές, ιστορικό μηνυμάτων, φωτογραφίες και βίντεο κάμερας, σελιδοδείκτες ιστού, λογαριασμοί email και ημερολόγια. Θα μεταφερθούν ορισμένες από τις δωρεάν εφαρμογές σας αν είναι διαθέσιμες τόσο στο Google Play όσο και στο App Store. Επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να μεταφέρετε και κάνε κλικ στο επόμενο (Next).
4. Η συσκευή Android θα ξεκινήσει τώρα τη μεταφορά του περιεχομένου στο iPhone ή το iPad σας. Ο χρόνος που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαρτάται από τον όγκο των περιεχομένων που θα μεταφερθεί από τη μία συσκευή στην άλλη. Συνήθως, η μεταφορά διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη των δωρεάν εφαρμογών που αντιστοιχίστηκαν από το App Store. Τυχόν αντιστοιχισμένες εφαρμογές επί πληρωμή θα εμφανιστούν στη Λίστα επιθυμιών σας στο iTunes.


Μεταφορά δεδομένων από iOS σε Android


Η μεταφορά περιεχομένου από λειτουργικό iOS σε Android είναι το ίδιο εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Ας δούμε παρακάτω βήμα-βήμα πώς μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας, τη μουσική σας, τα βίντεο σας, τις επαφές σας και τα μηνύματα σας από συσκευή iOS σε μια συσκευή Android.

1. Αρχικά, κατεβάστε το Google Drive στην iOS συσκευή σας και συνδεθείτε με το Google account σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό Google, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μέσα από το Google Drive. Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο το Google Drive, φροντίστε απλά να ενημερώσετε την εφαρμογή με την τελευταία έκδοση.
2. Μόλις ανοίξετε το Google Drive, μεταβείτε στον οδηγό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (backup wizard) επιλέγοντας Μενού> Ρυθμίσεις> Αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξτε το περιεχόμενο για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, ή απλά πατήστε την επιλογή Εκκίνηση (Start Backup). Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες, επομένως συνιστάται να συνδέσετε τη συσκευή σας σε παροχή ρεύματος και Wi-Fi.
3. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Google στη νέα σας συσκευή Android. Βεβαιωθείτε ότι συνδεθήκατε στον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone ή του iPad σας.
4. Το iMessage είναι μια υπηρεσία μηνυμάτων της Apple. Μην ξεχάσετε να την απενεργοποιήσετε καθώς τα SMS / MMS θα συνεχίσουν να κατευθύνονται στην iOS συσκευή σας. Απενεργοποιήστε την υπηρεσία iMessage πριν αφαιρέσετε την κάρτα SIM από τη συσκευή iOS, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις (Settings) > Μηνύματα (Messages). Έπειτα, πατήστε απενεργοποίηση.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, όλο το περιεχόμενο σας θα σας «περιμένει» στη νέα σας συσκευή Android!Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα