Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Έξυπνες εφαρμογές για iOS και Android που καταπολεμούν το άγχος

Μαρ 15 2017
Μπορεί το άγχος της καθημερινότητας να είναι μεγάλο, ωστόσο στο smartphone σας ίσως βρίσκεται ένας καλός σύμμαχος για να το καταπολεμήσετε.
Έξυπνες εφαρμογές για iOS και Android που καταπολεμούν το άγχος
Τα προβλήματα που καθημερινά μας αγχώνουν, μας κάνουν απαισιόδοξους, ανήσυχους, και μειώνουν την ποιότητα ζωής μας, είναι πολλά. Έτσι, είναι επιτακτική η ανάγκη για χαλάρωση, πράγμα που δεν είναι πάντα εύκολο. Τη λύση έρχονται να δώσουν τα παρακάτω meditation apps για συσκευές iOS και Android τα οποία υπόσχονται να μας βοηθήσουν να αποβάλουμε το στρες και να μας χαλαρώσουν κάθε στιγμή.

The Mindfulness App (Δωρεάν για iOS & Android)


Το The Mindfulness App είναι ένα από τα πιο δημοφιλή meditation apps. Σας βοηθάει να κάνετε εύκολο διαλογισμό μέσα από καθοδηγούμενες συνεδρίες, που κυμαίνονται από 3 μέχρι 30 λεπτά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το διαλογισμό σας με διάφορους ήχους, ενώ παρέχει Meditation Reminders, Mindful Notices, καθώς και πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που συναντάτε στην καθημερινότητα σας. Η Premium έκδοση παρέχει πάνω από 200 καθοδηγούμενες συνεδρίες από διάσημους διαλογιστές σε όλο τον κόσμο, που ενημερώνουν τακτικά το περιεχόμενο, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνεχίσουν τις πρακτικές τους με νέους τρόπους.

Headspace (Δωρεάν για iOS και Android)


Το Headspace σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να μάθετε τα βασικά του διαλογισμού σε μόλις 10 λεπτά την ημέρα. Ξεκινώντας με μια δοκιμαστική λειτουργία, το πρόγραμμα Take10 θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη χρησιμότητα της ενσυνειδητότητας, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε αγχωτική κατάσταση και να είστε σε θέση να αποβάλετε αρνητικές σκέψεις ή το τοξικό περιβάλλον γύρω σας.

Calm (Δωρεάν για iOS και Android)


Εκτός από την απόλυτη επίγνωση και συναίσθηση, αναζητούμε την αίσθηση της ηρεμίας, όταν αξιοποιούμε πρακτικές διαλογισμού. Το Calm meditation app βοηθάει τους χρήστες να πραγματοποιήσουν εύκολο διαλογισμό μέσα από καθοδηγούμενες συνεδρίες από 3 έως 25 λεπτά που επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση του άγχους, του στρες, της αυπνίας, και άλλων προβλημάτων. Η εφαρμογή είναι ιδανική για αρχάριους, ενώ περιλαμβάνει προγράμματα για μέσους και προχωρημένους διαλογιστές για να συνεχίσουν την πρακτική τους.

Relax Melodies (Δωρεάν για iOS και Android)


H αϋπνία είναι μια πιθανή συνέπεια του άγχους. To Relax Melodies meditation app σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 52 δωρεάν χαλαρωτικούς ήχους και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να σας προσφέρει μερικά λεπτά ηρεμίας, όποτε το χρειάζεστε μέσα στην ημέρα.

Ιnsight Timer (Δωρεάν για iOS και Android)


Η πιο δημοφιλής εφαρμογή διαλογισμού για iOS και Android, το Insight Timer σας προσφέρει τα πάντα: από πρακτικές διαλογισμού για την σταθεροποίηση των επιπέδων άγχους έως και λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων αυπνίας. Στα βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνονται πάνω από 500 υπέροχοι ήχοι, απεριόριστος αριθμός συνθέσεων, bell timers για να βρίσκεστε πάντα σε καλή διάθεση, καθώς και πάνω από 3.500 καθοδηγούμενοι διαλογισμοί. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Anti-Stress Quotes (Δωρεάν για iOS και Android)


Το άγχος αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας και, πολλές φορές, μερικά σοφά λόγια αρκούν για να ηρεμίσουμε και να νιώσουμε καλύτερα. Έτσι, το Anti-Stress Quotes έρχεται να σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η εφαρμογή, σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε σοφές ατάκες από διάσημα πρόσωπα, όπως ατάκες για επιτυχία, κίνητρα, επιμονή, θάρρος, έμπνευση και ελπίδα. Αυτά τα αποσπάσματα θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις ανησυχίες σας και να διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος σας. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ατάκες, κοινοποιήστε τις μέσω email και SMS ή μπορείτε να τις δημοσιεύσετε στα αγαπημένα σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook ή Twitter).



Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα