Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Μετατρέψτε εύκολα το smartphone ή το tablet σε scanner

Μαρ 01 2017
Δείτε πώς μπορείτε να ψηφιοποιήσετε την έντυπη συλλογή φωτογραφιών ή εγγράφων σας, χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone ή του tablet σας.
Μετατρέψτε εύκολα το smartphone ή το tablet σε scanner
Με μια δωρεάν εφαρμογή και ένα smartphone ή tablet με κάμερα υψηλής ποιότητας μπορείτε να ψηφιοποιήσετε γρήγορα και εύκολα τις παλιές σας φωτογραφίες ή τα έγγραφα σας και να τα αρχειοθετήσετε σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο ή σε μια υπηρεσία cloud. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα έγγραφα σας απευθείας σε αρχεία PDF, για εύκολη αναζήτηση κειμένου στο εσωτερικό τους, να τα εκτυπώσετε απευθείας από το smartphone ή το tablet, να τα ανεβάσετε σε hosting sites ή ακόμη και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να ψηφιοποιήσετε την έντυπη συλλογή φωτογραφιών ή εγγράφων σας, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.

Mobile apps που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
Για να γίνει σωστά το σκανάρισμα – σε επίπεδο εικόνας – αλλά και για να έχετε περισσότερη ευελιξία, π.χ. δυνατότητα άμεσου διαμοιρασμού, αποθήκευση σε cloud, ή μετατροπή σε PDF, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο mobile scanning app. Υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές που μπορούν να καλύψουν όλα τα βασικά. Εάν θέλετε να σαρώσετε έγγραφα, αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες, ή ακόμα συγκεκριμένες σημειώσεις από έγγραφα, η δωρεάν έκδοση του CamScanner θα σας καλύψει απόλυτα. Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, η εφαρμογή αναλύει το περιεχόμενο της εικόνας και οργανώνει τα πάντα ανάλογα με τον τύπο του κάθε αρχείου που έχετε ψηφιοποιήσει. Επιπλέον, η εφαρμογή σας επιτρέπει να αρχειοθετήσετε φωτογραφίες που τραβήξατε στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό είναι η εξαιρετική ποιότητα σάρωσης που προσφέρει, ανάλογα πάντα και με την κάμερα της συσκευή σας. Το CamScanner είναι διαθέσιμο για Android, iOS, αλλά και Windows Phone.Εάν θέλετε να σαρώσετε έγγραφα, αποδείξεις, επαγγελματικές κάρτες, ή ακόμα συγκεκριμένες σημειώσεις από έγγραφα, η δωρεάν έκδοση του CamScanner θα σας καλύψει απόλυτα.

Εάν χρειάζεστε μία πιο απλή εφαρμογή για να ψηφιοποιήσετε τις φωτογραφίες σας, μπορείτε να κατεβάσετε το Shoebox, ένα δωρεάν mobile app για iPhone και Android. Το εν λόγω app έρχεται με εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, ενώ σας επιτρέπει να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες στα σκαναρισμένα αρχεία σας, όπως πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία, ποιος / ποιοι βρίσκονται σε αυτή, και μια σύντομη περιγραφή. Όλες οι σκαναρισμένες φωτογραφίες αποθηκεύονται στη συσκευή σας, ενώ μπορείτε να τις ανεβάσετε στο διαδίκτυο μέσω της γκαλερί πολυμέσων του λογαριασμού σας στο Ancestry.com. Μπορείτε επίσης να τις κοινοποιήσετε στο Facebook (ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) ή να τις ανεβάσετε σε κάποια υπηρεσία cloud, όπως το Flickr ή το Dropbox. Αυτές οι υπηρεσίες προσφέρουν ακόμη καλύτερα εργαλεία για οργάνωση και επεξεργασία, αλλά και επιλογές για προστασία της ιδιωτικότητας, ενώ με ένα «κλικ» έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμεύουν επίσης ως αποθηκευτικός χώρος για να συγκεντρώνετε εκεί αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας από το smartphone ή το tablet σας - δημιουργώντας έτσι μια ενιαία ψηφιακή βιβλιοθήκη για τα πολύτιμα αρχεία σας.To Office Lens της Microsoft σας δίνει τη δυνατότητα να εξάγετε το σκαναρισμένο έγγραφο σε εικόνα, PDF, αρχείο Word ή Powerpoint, σημείωση OneNote και φυσικά, να το τοποθετήσετε στο OneDrive.

Ένα ακόμα χρήσιμο και απλό εργαλείο σάρωσης είναι το Office Lens της Microsoft που συνεργάζεται άψογα με όλο το οικοσύστημα της εταιρείας και σας δίνει τη δυνατότητα να εξάγετε το σκαναρισμένο έγγραφο σε εικόνα, PDF, αρχείο Word ή Powerpoint, σημείωση OneNote και φυσικά, να το τοποθετήσετε στο OneDrive.

Πριν ξεκινήσετε τη σάρωση
Πριν ξεκινήσετε τη σάρωση βεβαιωθείτε ότι ο φακός της κάμερας του κινητού ή του tablet σας είναι καθαρός και χωρίς σκόνη. Για να είστε σίγουροι, καθαρίστε το φακό με ένα πανί από μικροΐνες, ή μια μπατονέτα στην οποία θα ρίξετε μια σταγόνα ισοπροπυλικής αλκοόλης. Εάν θέλετε να σαρώσετε τις παλιές σας φωτογραφίες, φροντίστε να απομάκρυνε την σκόνη από αυτές χρησιμοποιώντας ένα πανί από μικροΐνες, ή με ένα μαντηλάκι καθαρισμού με βάση το οινόπνευμα ώστε μην εμφανιστούν τυχόν βρωμιές στην ψηφιοποιημένη εικόνα.Για πιο αποτελεσματικό σκανάρισμα, τοποθετήστε τη φωτογραφία ή το έγγραφο που πρόκειται να σαρώσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια και φέρτε τη συσκευή σας έτσι ώστε να είναι παράλληλη με αυτό.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά τη σάρωση
Για πιο αποτελεσματικό σκανάρισμα, τοποθετήστε τη φωτογραφία ή το έγγραφο που πρόκειται να σαρώσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια και φέρτε τη συσκευή σας έτσι ώστε να είναι παράλληλη με αυτό. Επίσης, ειδικά εάν πρόκειται να σαρώσετε φωτογραφίες, καλό είναι να βρείτε ένα καλά φωτισμένο χώρο με άπλετο φυσικό φως και τοποθετήστε τη φωτογραφία με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δημιουργούνται αντανακλάσεις στην επιφάνεια της. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε να σκανάρετε, χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής σας. Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη, όποια εφαρμογή κι αν χρησιμοποιείτε, σας δίνει τη δυνατότητα να κροπάρετε το σκαναρισμένο αρχείο χρησιμοποιώντας τους οδηγούς / γραμμές που εμφανίζονται πάνω στην εικόνα.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα