Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Οι 6 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για σημειώσεις

Μαρ 14 2017
Δείτε τις καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για επισήμανση κειμένου και προσθήκη σημειώσεων.
Οι 6 καλύτερες επεκτάσεις του Google Chrome για σημειώσεις
Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις για τον Google Chrome που έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερη άνεση και παραγωγικότητα. Η επισήμανση κειμένου ή/και η προσθήκη σημειώσεων αποτελούν χρήσιμα εργαλεία κατά την περιήγηση σας σε μια ιστοσελίδα, καθώς μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα, να καταγράψετε γρήγορα τις σκέψεις σας και να τις μοιραστείτε εύκολα με συνεργάτες και φίλους. Αν χρησιμοποιείτε Google Chrome, παρακάτω θα βρείτε ορισμένες από τις καλύτερες επεκτάσεις για σημειώσεις.

Note Anywhere


Με το Note Anyware μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις σε μορφή post it σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, οποιοδήποτε σημείο. Όταν ανοίξετε ξανά αυτή τη σελίδα, οι σημειώσεις θα εμφανιστούν αυτόματα, εκεί που τις αφήσατε. Οι σημειώσεις αποθηκεύονται σε πραγματικό χρόνο, ενώ μπορείτε να τις μετακινήσετε εύκολα και γρήγορα με «drag and drop».

Google Keep


Η υπηρεσία της Google σας επιτρέπει να προσθέσετε σημειώσεις με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να συγχρονίσετε τις σημειώσεις σας με την αντίστοιχη εφαρμογή περιήγησης για το Android smartphone σας, να φτιάξετε λίστες ή ακόμα και να υπαγορέψετε μια φωνητική υπενθύμιση εν κινήσει και να την μεταγράψετε αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία μια αφίσα ή ένα έγγραφο, να το αποθηκεύσετε και να το εντοπίσετε εύκολα αργότερα στην αναζήτηση.

Annotate


To Annotate είναι σχεδιασμένο κυρίως για εκπαιδευτικούς και ηλεκτρονική διδασκαλία. Δεν αποτελεί απλά ένα «extension» για τον Google Chrome, αλλά ένα ολοκληρωμένο online app. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για να κρατήσετε σημειώσεις και να επισημάνετε κείμενα, αλλά και για αξιολόγηση και συνεργασία. Λειτουργεί με πολλά formats, όπως PDF, PPTx, Word, Google Slides, και SMART Notebooks. Αυτή η επέκταση διαθέτει πραγματικά πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως σημειώσεις μέσω φωνής, αναφορές για την παρακολούθηση της προόδου των μαθητών και τη δυνατότητα ιδιωτικής και δημόσιας κοινοποίησης. Το Annotate είναι μια πολύ καλή επιλογή αν αναζητάτε μια πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση, αλλά αν θέλετε ένα γρήγορο και «ελαφρύ» εργαλείο σημειώσεων, τότε θα πρέπει να το προσπεράσετε.

Kami – PDF and Document Markup


To Kami – PDF and Document Markup είναι ακόμα μία πλούσια σε χαρακτηριστικά επέκταση για σημειώσεις. Συνεργάζεται με Google Drive και Google Classroom και έρχεται με μια πληθώρα λειτουργιών, όπως επισήμανση κειμένων, προσθήκη κειμένου, υπογράμμιση, φωνητικές σημειώσεις, εισαγωγή εικόνων, λειτουργία εκτός σύνδεσης κ.ά. Ωστόσο, δεν προσφέρεται δωρεάν. Πρόκειται για μια πλήρη εφαρμογή, οπότε αν είστε εκπαιδευτικός ή σπουδαστής, αυτή ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Diigo Web Collector – Capture and Annotate


Το Diigo αποτελεί πλέον μια εξαιρετική επέκταση για τον browser σας μέσω του οποίου μπορείτε να οργανώσετε και να διαμοιράσετε αγαπημένους σελιδοδείκτες και σημειώσεις σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να επισημάνετε σελίδες και τα τμήματα τους. Σας επιτρέπει, επίσης, να πραγματοποιήσετε ταυτόχρονη αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας και στο Google ή να τραβήξετε screenshots. Το Diigo Web Collector – Capture and Annotate είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεκτάσεις και προσφέρεται δωρεάν.

Yellow Highlighter Pen for Web


Το Yellow Highlighter Pen for Web κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα του – επισημαίνει με κίτρινο χρώμα τα τμήματα των ιστοσελίδων που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα shortlink στη σελίδα με τα κυριότερα σημεία σε αυτή και να τα μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δωρεάν έκδοση της επέκτασης προσφέρει σχεδόν ό,τι χρειάζεστε. Ωστόσο, αν θέλετε πιο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως να μην εμφανίζονται διαφημίσεις στις υπογραμμισμένες ιστοσελίδες σας, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στην έκδοση επί πληρωμή.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα