Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία ήχου

Μαρ 30 2017
Σας παρουσιάζουμε τις 6 καλύτερες εντελώς δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία ήχου.
Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία ήχου
Η επεξεργασία ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όπως μεταξύ άλλων για εγγραφή ήχου, περικοπή, προσθήκη εφέ, ενίσχυση ήχου, ένωση πολλαπλών αρχείων ήχου και για μετατροπή μεταξύ διαφορετικών μορφών αρχείων. Υπάρχουν άπειροι τρόποι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου και ευτυχώς υπάρχουν πολλές καλές και εντελώς δωρεάν εφαρμογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Έτσι, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε μια άδεια χρήσης για δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας ήχου όπως είναι τα Adobe Audition, Cool Edit ή Soundforge, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες, καλό είναι να δοκιμάσετε πρώτα ορισμένα από τα παρακάτω δωρεάν προγράμματα. Ίσως καλύψουν και με το παραπάνω τις ανάγκες σας.

Audacity


To Audacity είναι ένα εκπληκτικό open-source πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα. Σας επιτρέπει να καταγράψετε ήχο μέσω ενός μίκτη ή μικροφώνου, ενώ υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή αρχεία ήχου, όπως MP3, WAV, AIFF και OGG. Το Audacity ξεχωρίζει για το απλό και εύχρηστο περιβάλλον του, αλλά και για τα πολλά εργαλεία επεξεργασίας που προσφέρει, όπως equalization, ενίσχυση μπάσων, μείωση περιττού θορύβου, αποκοπή και επικόλληση, μίξη κ.ά. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές συντομεύσεις πληκτρολογίου που διευκολύνουν την εργασίας σας, ενώ έρχεται και με αυτόματη ανάκτηση - σε περίπτωση που crashάρει το πρόγραμμα.

Power Sound Editor Free


Το Power Sound Editor Free είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, το οποίο υποστηρίζει πολλές προηγμένες και ισχυρές λειτουργίες με δεδομένα ήχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Power Sound Editor Free για να ηχογραφήσετε τη δική σας μουσική, φωνή, ή άλλα αρχεία ήχου, να τα επεξεργαστείτε, να δημιουργήσετε τα δικά σας mixes, να προσθέσετε εφέ όπως Reverb, Chorus, και Echo, και στη συνέχεια να τα γράψετε σε CD, ή να τα μοιραστείτε μέσω web ή e-mail.

mp3DirectCut


To mp3DirectCut είναι ένα γρήγορο και εκτεταμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου και εγγραφής για συμπιεσμένα αρχεία mp3. Μπορείτε άμεσα να κόψετε, αντιγράψετε, επικολλήσετε ή να αλλάξετε την ένταση του. Χρησιμοποιώντας τα Cue sheets, pause detection ή Auto cue μπορείτε εύκολα και γρήγορα να «σπάσετε» μεγάλα αρχεία.

Music Editor Free


Το Music Editor Free (MEF) είναι ένα πολύ-βραβευμένο εργαλείο επεξεργασίας ήχου και μουσικής. Το MEF σας βοηθά να ηχογραφήσετε και επεξεργαστείτε τα αρχεία σας, καθώς επίσης να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε μουσική, φωνή και άλλες ηχογραφήσεις. Κατά την επεξεργασία αρχείων ήχου, μπορείτε να κάνετε αποκοπή, αντιγραφή και να επικολλήσετε μέρη των ηχογραφημένων αρχείων σας και, εφόσον απαιτείται, να προσθέσετε εφέ όπως echo, ενίσχυση και μείωση θορύβου.

Wavosaur


Το Wavosaur είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου, στο οποίο μπορείτε να ηχογραφήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία WAV και MP3. Το Wavosaur διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου (αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση κ.λπ.) για να δημιουργήσετε loops, να αναλύσετε, να ηχογραφήσετε και να μετατρέψετε εύκολα τα αρχεία σας (διαθέτει και batch convert). Το Wavosaur υποστηρίζει VST plugins, ASIO driver, πολυκαναλικά αρχεία WAV και επεξεργασία εφέ σε πραγματικό χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι portable, κάτι που σημαίνει ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση και δεν καταχωρεί δεδομένα στο μητρώο του λειτουργικού.

LMMS


Το LMMS είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για προγράμματα όπως το FL Studio, που σας επιτρέπουν να παράγετε μουσική με τον υπολογιστή σας. Κάτι τέτοιο περιλαμβάνει ηχογράφηση, δημιουργία μελωδιών, σύνθεση και μίξη, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως μεταξύ άλλων τα FX Mixer και Automation Editor, ενώ παρέχει υποστήριξη για MIDI Keyboard. Με το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του, το LMMS απευθύνεται τόσο στον μέσο χρήστη, όσο και στους πιο απαιτητικούς.

Γενικότερα, είναι πάντα σοφότερο να δοκιμάζετε δωρεάν εφαρμογές πριν προχωρήσετε σε αγορά. Τα παραπάνω προγράμματα, πάντως, μπορούν άνετα να καλύψουν το μέσο χρήστη.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα