Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Βελτιώστε την παραγωγικότητα σας με αυτά τα offline apps για Google Chrome

Μαρ 27 2017
Σας παρουσιάζουμε 7 κορυφαία productivity apps για Google Chrome, τα οποία λειτουργούν ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
Βελτιώστε την παραγωγικότητα σας με αυτά τα offline apps για Google Chrome
Τα browser extensions είναι μια πολύ καλή λύση για να πετύχετε υψηλότερη παραγωγικότητα στο Google Chrome, ωστόσο πολλά από αυτά απαιτούν σύνδεση στο Internet - για να είναι πραγματικά χρήσιμα. Παρακάτω θα βρείτε 7 εξαιρετικά productivity apps για το Google Chrome, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Google Docs


Το δημοφιλές Docs app της Google είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους χρήστες του Chrome είτε έχουν, είτε όχι μια διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες ενός επεξεργαστή κειμένου, καθώς και λειτουργίες συγχρονισμού και συνεργασίας - μόλις ξανασυνδεθείτε στο διαδίκτυο.

Google Keep


Το Google Keep είναι ένα υποτιμημένο app (κακώς), το οποίο συνδυάζει διαφορετικές λειτουργίες για υψηλότερη παραγωγικότητα, όπως προσθήκη σημειώσεων τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μια πληθώρα από τύπους σημειώσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε checklists, γρήγορες υπενθυμίσεις, φωνητικές σημειώσεις, σημειώσεις εικόνας κ.ά. Στη συνέχεια, μπορείτε να τις αποθηκεύσετε στη συσκευή σας και να τις διαχειριστείτε.

Postman


Εάν είστε προγραμματιστής, το Postman είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για εσάς. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε, να δοκιμάσετε και να τεκμηριώσετε τα APIs σας γρήγορα και εύκολα. Λειτουργεί εξαιρετικά εκτός σύνδεσης, αλλά όταν είστε online, μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε το cloud για να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας και να μοιραστείτε την εργασία σας με άλλους χρήστες.

Kami – PDF and Document Markup


To Kami – PDF and Document Markup συνεργάζεται με Google Drive και Google Classroom και έρχεται με μια πληθώρα λειτουργιών, όπως επισήμανση κειμένων, προσθήκη κειμένου, υπογράμμιση, φωνητικές σημειώσεις, εισαγωγή εικόνων, λειτουργία εκτός σύνδεσης κ.ά. Όταν είστε online, μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας και να μοιραστείτε εύκολα τις σημειώσεις σας.

Gliffy


Η δημιουργία πολύπλοκων διαγραμμάτων μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, ειδικά σε περίπτωση που δεν έχετε βοήθεια από τις πολλές online υπηρεσίες. Το Gliffy είναι μια αυτόνομη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε flow charts και διαγράμματα. Κάτι που είναι ιδανικό για διαχειριστές δικτύου ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που προσπαθούν να είναι πάντα οργανωμένοι.

Wunderlist


Το Wunderlist αποτελεί μία πολύ καλή λύση για την οργάνωση και διαχείριση των σημειώσεων σας προσφέροντας πλούσια χαρακτηριστικά ακόμα και για τον πιο απαιτητικό χρήστη. Έρχεται με ένα ελκυστικό και εύκολο στη χρήση interface και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή, για να τις έχετε πάντα μαζί σας.

Polarr


Το Polarr καταφέρνει να ξεχωρίσει στον (ανταγωνιστικό) τομέα της επεξεργασίας εικόνας. Φαίνεται εκπληκτικό, είναι ευέλικτο, και περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων. Μπορεί να μην ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του Photoshop, ωστόσο είναι εξαιρετική εφαρμογή για γρήγορες καθημερινές εργασίες. Επιπλέον, το Polarr περιλαμβάνει και ορισμένες πιο εξειδικευμένες λειτουργίες, όπως επεξεργασία σε μορφή RAW, διόρθωση προοπτικής και εξειδικευμένες επιλογές επεξεργασίας.

Με τα παραπάνω offline apps για το Chrome, μπορείτε να βελτιώσετε κατακόρυφα τη λειτουργικότητα του browser σας εκτός σύνδεσης και να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα