Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Samsung Galaxy Tab E SM-T561

Νοε 16 2015
Το Galaxy Tab E SM-T561 της Samsung διαθέτει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός αξιόλογου tablet σε προσιτή τιμή, μαζί με το κύρος ενός γνωστού διεθνή κατασκευαστή.
Samsung Galaxy Tab E SM-T561
Υπάρχουν πολλοί χρήστες για τους οποίους τα «εξωτικά» χαρακτηριστικά δεν αποτελούν προτεραιότητα και τον κύριο ρόλο παίζει ένα ισχυρό brand που συνοδεύεται από καλά χαρακτηριστικά, ποιοτική κατασκευή, όμορφη σχεδίαση και, φυσικά, καλή τιμή. Το Galaxy Tab E της Samsung διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία και μία μεγάλη οθόνη που θα σας επιτρέψει να διασκεδάζετε, να ενημερώνεστε και να επικοινωνείτε με άνεση. Μάλιστα, διαθέτοντας υποστήριξη για φωνητικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα, μπορεί να αντικαταστήσει το smartphone σας σε πολλές περιπτώσεις. Αρκεί να έχετε μαζί σας κάποιο headset, ενσύρματο ή Bluetooth.


Διαθέτοντας υποστήριξη για φωνητικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα, το Galaxy Tab E της Samsung μπορεί να αντικαταστήσει το smartphone σας σε πολλές περιπτώσεις.

Ξεκινώντας από την μεγάλη οθόνη των 9,6 ιντσών, το tablet της Samsung μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί τόσο για τις τυπικές λειτουργίες, όσο και για εργασία, ειδικά αν συνδέσετε πληκτρολόγιο και ποντίκι. Σε αυτές τις ίντσες, η ανάλυση 800x1280 φανερώνει πυκνότητα των 157ppi περίπου, όπου τα στοιχεία φαίνονται αρκετά μεγάλα και καθαρά. Παρά την τυπική πυκνότητα, η ποιότητα της απεικόνισης είναι πολύ καλή και σίγουρα θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους όσους χρησιμοποιήσουν τη συσκευή. Με αυτό το μέγεθος οθόνης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία πολλαπλών παραθύρων που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε δύο εφαρμογές τη μία δίπλα στην άλλη (split screen) έχοντας ως αποτέλεσμα ένα πιο παραγωγικό multi-tasking περιβάλλον (αρκεί να χρησιμοποιούνται συμβατές με αυτή τη λειτουργία εφαρμογές).Με μια οθόνη 9,6 ιντσών στη διάθεσή σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη λειτουργία πολλαπλών παραθύρων που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιείτε δύο εφαρμογές τη μία δίπλα στην άλλη (split screen).

Με αυτή τη διαγώνιο οθόνης, το πλάτος και το ύψος της συσκευής φανερώνουν ένα «συμμαζεμένο» tablet, όπου η οθόνη καταλαμβάνει σχεδόν το 75% της πρόσοψης. Σε συνδυασμό με το μικρό πάχος των 8,5 χιλιοστών, το tablet είναι ιδιαίτερα κομψό και, παρά τη μεγάλη οθόνη, θα σας επιτρέψει να το παίρνετε μαζί σας εκτός σπιτιού αρκετά συχνά. Σε αυτό βοηθά και το βάρος των 495 γραμμαρίων, η αυτονομία για περισσότερες από 7 ώρες χάρη στη μπαταρία των 5000 mAh, αλλά ακόμα περισσότερο η δυνατότητα της συσκευής να συνδέεται στο Internet μέσω 3G όπου δεν υπάρχει Wi-Fi. Για το λόγο αυτό υπάρχει μία υποδοχή για κάρτα micro-SIM.Το βάρος των 495 γραμμαρίων, η αυτονομία για περισσότερες από 7 ώρες και η δυνατότητα σύνδεσης στο Internet μέσω 3G όπου δεν υπάρχει Wi-Fi, θα σας επιτρέψουν να παίρνετε το tablet μαζί σας εκτός σπιτιού αρκετά συχνά.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της συσκευής, κύριος «υπεύθυνος» των καλών επιδόσεών της είναι ο τετραπύρηνος Spreadtrum SC7730SE με τους 4 επεξεργαστές ARM Cortex-A7, χρονισμένος στο 1,3GHz. Στην πράξη, η απόκριση του tablet στα αγγίγματά σας είναι άμεση, η κύλιση σε ιστοσελίδες ομαλή και η αναπαραγωγή βίντεο απολαυστική, χωρίς διακοπές. Στις καλές επιδόσεις και στην απρόσκοπτη χρήση συμβάλλει και η μνήμη RAM του 1,5GB που αφήνει στη διάθεσή σας 1GB μετά από την εκκίνηση του λειτουργικού και των εφαρμογών που τρέχουν στο background. Αντίστοιχα, από τα 8GB του αποθηκευτικού χώρου, στη διάθεσή σας έχετε διαθέσιμα περίπου 5GB, αλλά αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα μνήμης micro SD με χωρητικότητα έως 128GB. Έτσι, εκτός από τις αγαπημένες εφαρμογές σας, μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας όλη τη μουσική και τα βίντεο που θέλετε.

Το Galaxy Tab E διαθέτει δύο κάμερες, μία λήψης στο πίσω μέρος των 5MP και μία επικοινωνίας, εμπρόσθια, των 2MP με δυνατότητα λήψης βίντεο 720p στα 30fps και VGA αντίστοιχα. Η κάμερα λήψης διαθέτει έναν φακό με διάφραγμα f/2.2 που θα σας προσφέρει πολύ καλές φωτογραφίες σε ένα καλά φωτισμένο περιβάλλον. Επίσης, η κάμερα συνοδεύεται από δυνατότητα πολλαπλών λήψεων, πανοράματος και λειτουργία Beauty Face για καλύτερες selfies.


Η κάμερα λήψης διαθέτει έναν φακό με διάφραγμα f/2.2 που θα σας προσφέρει πολύ καλές φωτογραφίες σε ένα καλά φωτισμένο περιβάλλον.

Πέρα από τη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 3G και Wi-Fi, ο εξοπλισμός του tablet περιλαμβάνει GPS, Bluetooth 4.0, θύρα USB 2.0, Wi-Fi Direct για απ’ ευθείας ασύρματη σύνδεση και αναπαραγωγή περιεχομένου στην τηλεόραση, καθώς και αισθητήρα επιτάχυνσης.

Το Galaxy Tab E της Samsung συνοδεύεται από το Android στην έκδοση 4.4 (KitKat) και, όπως συνηθίζει η Samsung, πάνω από το λειτουργικό τρέχει το δικό της περιβάλλον χρήσης Touchwiz. Επίσης, θα βρείτε το τυπικό σετ εφαρμογών της Google, αλλά και το Handcom Office Viewer για να βλέπετε έγγραφα διαφόρων τύπων. Στη διάθεσή σας για το κατέβασμα εφαρμογών, εκτός από το Google Play, έχετε και το Galaxy Apps της Samsung. Μία εφαρμογή του store της Samsung που δεν πρέπει να προσπεράσετε αν έχετε παιδιά, είναι το Kids Mode, ένα ασφαλές περιβάλλον με διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές εφαρμογές για παιδιά.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα