Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Αδιάβροχο iPhone; Τι κερδίζουμε στην πράξη;

Νοε 14 2016
Η έβδομη γενιά του iPhone είναι η πρώτη που έρχεται ως αδιαβροχοποιημένη και διώχνει κάθε άγχος από την επαφή της συσκευής με το νερό.
Αδιάβροχο iPhone; Τι κερδίζουμε στην πράξη;
Όταν ακούει κανείς ότι μια συσκευή είναι αδιάβροχη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως, επιτέλους, δεν θα τον πιάνει κρίση πανικού όταν βρέχει και πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσει, με κάποιον τρόπο, το τηλέφωνό του. Η κυκλοφορία των iPhone 7/ 7 Plus, που είναι όντως αδιαβροχοποιημένα και στεγανά, ακόμη και για βουτιές, έσβησε πολλές ανησυχίες και, στην πραγματικότητα, ανοίγει και πόρτες που ξεφεύγουν αρκετά από την ηρεμία και την ασφάλεια της συσκευής σε δύσκολες συνθήκες.

Λήψεις στη βροχή και τον έντονο αέρα
Όλο και κάποτε έχουμε σκεφτεί ότι θα ήταν τέλειο να απαθανατίσουμε κάποια στιγμή σε άσχημο καιρό, αλλά δεν είχαμε την επιλογή. Τώρα όχι μόνο μπορούμε, αλλά γίνεται να... πηγαίνουμε και γυρεύοντας, θεωρώντας δεδομένο ότι μπορούμε να εντάξουμε πλάνα και φωτογραφίες στη βροχή, το χιόνι, το δυνατό αέρα κ.λπ. στις αναμνήσεις μας, στα σκηνοθετικά μας πειράματα και όχι μόνο. Μπορούμε, επιτέλους, να σκεφτούμε τελείως διαφορετικά, σε δημιουργικό επίπεδο, τις απανταχού μας λήψεις.

Αν μια GoPro είναι ήδη μέρος του οπλοστασίου και οι δραστηριότητες επιβάλλουν συχνά τη χρήση της, ένα iPhone 7 μπορεί να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα, όχι για ίδιου τύπου λήψεις ακριβώς, αλλά για δεύτερη κάμερα, άλλα πλάνα, για το λεγόμενο “δικάμερο” όταν θέλουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, σίγουρα θα δοκιμάσουμε να τραβήξουμε βροχή σε super slow motion. Για να γίνει η αρχή...Μέσα σε όλα, δεν είναι πλέον αναγκαία η ειδική θήκη για να γλιτώσει το τηλέφωνο από το νερό.

Μουσική στα "δύσκολα"
Μουσική μέσα στη βροχή; Γιατί όχι; Η αδιαβροχοποίηση όμως σημαίνει και αντοχή στην υγρασία. Συν τοις άλλοις κάθε iPhone 7 είναι θωρακισμένο ενάντια στην άμμο, τη σκόνη και το χώμα. Κοινώς, μπορεί να γίνει πολύ πιο απολαυστική μια εκδρομή στην εξοχή, μια εξόρμηση στην παραλία ή ακόμα και… το ντους. Άλλωστε το iPhone 7 έχει δύο ηχεία πλέον, καλύτερη ποιότητα ήχου και ανεβαίνει στη διπλάσια ένταση σε σχέση με τους προκατόχους του. Ό,τι πρέπει για λίγη μουσική, κάποιο podcast για συνοδεία σε μια από τις πιο απολαυστικές στιγμές της καθημερινότητας.

Καλή συντροφιά σε drone
Όποιο drone και να προτιμήσει κανείς, οι πιθανότητες λένε πως είτε χρησιμοποιεί smartphone ως χειριστήριο είτε το τηλέφωνο μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματική οθόνη. Δεδομένου ότι το drone μπορεί να βρεθεί σε διάφορες συνθήκες, με αέρα, σκόνη και λοιπά, σε αστικό ή και όχι περιβάλλον, το να αντέχει και το smartphone που έχουμε στα χέρια μας είναι σημαντικό. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι μπορούμε να έχουμε την προσοχή μας στην εικόνα και την πτήση, αντί να φοβόμαστε για μια συσκευή ακόμη.Τέτοιες λήψεις είναι πλέον εφικτές, χωρίς άγχος.

Στα βαθιά
Φυσικά, δεν μπορούν να λείψουν από τη συζήτηση οι υποβρύχιες λήψεις. Κανένα τηλέφωνο δεν είναι για μεγάλα βάθη, προφανώς, ούτε καν για απεριόριστο χρονικό διάστημα, αλλά η ελευθερία που δίνει ένα αδιάβροχο τηλέφωνο, χωρίς ογκώδη σκάφανδρα και ειδικές θήκες, είναι αυτονόητη. Ακόμη και αν η οθόνη αφής δεν είναι σίγουρη για το τι συμβαίνει όταν περιβάλλεται η συσκευή από νερό, υπάρχουν και τα κανονικά πλήκτρα για να γίνει η λήψη.

Το iPhone 7, είτε το “απλό” είτε το μεγαλύτερο Plus, είναι σίγουρα έτοιμο για περισσότερες περιπέτειες από κάθε προηγούμενο μοντέλο iPhone.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα