Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Final Fantasy XV

Νοε 22 2016
Ετοιμαστείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο της απόλυτης περιπέτειας φαντασίας και να ζήσετε μάχες γεμάτες δράση σε ένα ταξίδι ανακάλυψης, με το Final Fantasy XV.
Final Fantasy XV
Δύσκολα θα βρείτε έναν gamer που να μη γνωρίζει το όνομα Final Fantasy. Η δημοφιλής σειρά της Square Enix δημιουργήθηκε από τον Hironobu Sakaguchi και πλέον μετράει 29 χρόνια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η ιστορία του Final Fantasy και της κυκλοφορίας του έχει μια μεγάλη δόση ειρωνείας, αφού ήταν η τελευταία προσπάθεια του δημιουργού της και της τότε Square να παραμείνει στη βιομηχανία των video games. Τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία, και το όνομα Final Fantasy με τα χρόνια κατάφερε να γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα όχι μόνο στη βιομηχανία των video games, αλλά και στην pop κουλτούρα. Πέρα από παιχνίδια, το Final Fantasy επεκτάθηκε σε ταινίες CGI, manga, anime, αλλά και νουβέλες, κάνοντας τον κόσμο και τους χαρακτήρες του αναγνωρίσιμους από μεγάλο μέρος του κοινού.Το Final Fantasy είναι ένα όνομα γνωστό όχι μόνο στο gaming, αλλά και την pop κουλτούρα γενικότερα.

Κάνοντας ένα “fast forward” από το 1987 στο 2016, το επόμενο κεφάλαιο του Final Fantasy είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί, στο Final Fantasy XV. Μια περιπέτεια που όμοιά της δεν έχετε ξαναζήσει, με στοιχεία που θα καθορίσουν όχι μόνο το μέλλον της σειράς, αλλά και της gaming σκηνής, γενικότερα. Αναλαμβάνετε τον ρόλο του Noctis, πρίγκιπα και διαδόχου του βασιλείου του Lucis, και καθ'οδόν προς τον γάμο σας με την Luna, την εκλεκτή της καρδιάς σας, μαθαίνετε ότι η χώρα σας έχει δεχθεί εισβολή και ότι εσείς, η αγαπημένη σας, αλλά και ο πατέρας σας, έχετε πέσει νεκροί στα χέρια του εχθρού. Με τη βοήθεια των φίλων σας θα κάνετε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχετε ζήσει ποτέ, εξερευνώντας τον πανέμορφο κόσμο του Eos, και συναντώντας στην πορεία σας εχθρούς και γιγάντια τέρατα. Θα γίνετε άριστοι γνώστες όπλων, αλλά και μαγείας, αντλώντας από τη δύναμη των προγόνων σας και θα λάβετε μέρος σε συναρπαστικές μάχες, εκτελώντας θεαματικές κινήσεις και επιθέσεις, ενάντια σε αδίστακτους εχθρούς.

Το Final Fantasy XV είναι ένα μείγμα action και role playing με στρατηγικά στοιχεία σε έναν ανοιχτό κόσμο, ελεύθερο προς εξερεύνηση. Ο χαρακτήρας σας, αλλά και οι σύντροφοί του, θα εξελίσσονται και θα αποκτούν νέες ικανότητες, αφού η κάθε μάχη και η κάθε ανακάλυψη θα σας δίνει την απαραίτητη εμπειρία. Το σύστημα μάχης, ή αλλιώς Active Cross Battle System, θυμίζει τα συστήματα πραγματικού χρόνου που συναντάμε σε τίτλους όπως τα Kingdom Hearts και Final Fantasy Type-0, με τους παίκτες να αναθέτουν εντολές κατευθείαν στα πλήκτρα του χειριστηρίου, αντί να πλοηγούνται σε μια σειρά από menu.Το Final Fantasy XV είναι ένα μείγμα action και role playing με στρατηγικά στοιχεία σε έναν ανοιχτό κόσμο, ελεύθερο προς εξερεύνηση

Ο κόσμος του Eos είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός, με πλούσια και διαφορετικά περιβάλλοντα, τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε με όποιον τρόπο εσείς θέλετε. Η δουλειά που έχει γίνει στον σχεδιασμό του Eos είναι πραγματικά αριστοτεχνική, ενώ εξίσου εντυπωσιακός είναι και ο τεχνικός τομέας του τίτλου, αφού δεν υπάρχουν κομμάτια loading κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης και της πλοήγησης στον κόσμο. Το σύστημα εναλλαγής μέρας και νύχτας, αλλά και τα καιρικά φαινόμενα δεν είναι μόνο κοσμητικά, αφού επηρεάζουν τόσο την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του ήρωα και της ομάδας σας, όσο και τους ίδιους τους εχθρούς. Τα γραφικά του τίτλου είναι από τα καλύτερα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ, αφού το Final Fantasy XV εκμεταλλεύεται στο έπακρο την τεχνολογία των συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας της νέας γενιάς, για να σας παρουσιάσει το ομορφότερο οπτικό αποτέλεσμα στην ιστορία της σειράς, αλλά και ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών.Το Final Fantasy XV είναι ένας από αυτούς τους τίτλους που γράφουν ιστορία και καθορίζουν το μέλλον στην gaming σκηνή.

Το Final Fantasy XV είναι ένας τίτλος που όμοιός του σίγουρα δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής - και δύσκολα θα καταφέρει να ξεπεραστεί. Από την συναρπαστική του ιστορία της φιλίας και της αδερφικότητας, μέχρι τις γεμάτες δράση μάχες και τον μοναδικό κόσμο του Eos, τα λόγια δύσκολα μπορούν να περιγράψουν την κλίμακα και το μεγαλείο του τίτλου που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Square Enix. Είναι ένας από αυτούς τους τίτλους που γράφουν ιστορία και καθορίζουν το μέλλον στην gaming σκηνή. Εσείς θα το ζήσετε;


Επίσημο κανάλι YouTube:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα