Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

HP DeskJet Ink Advantage 3785

Νοε 23 2016
Η Hewlett Packard παρουσιάζει τον HP Deskjet Ink Advantage 3785, τον μικρότερο all-in-one εκτυπωτή στον κόσμο.
HP DeskJet Ink Advantage 3785
Παρά την διείσδυση της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας, η αλήθεια είναι πως τα έντυπα πολλές φορές είναι αδύνατον να αντικατασταθούν, ενώ δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που χρειάζεται κανείς να αντιγράψει και να εκτυπώσει ένα έγγραφο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Ανάμεσα σε όλες τις προτάσεις της αγοράς, η Hewlett Packard, το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στις λύσεις εκτυπωτών και scanners, παρουσιάζει τον HP Deskjet Ink Advantage 3785, τον μικρότερο all-in-one εκτυπωτή του κόσμου.Ανάμεσα σε όλες τις προτάσεις της αγοράς, η Hewlett Packard, το πλέον αναγνωρίσιμο όνομα στις λύσεις εκτυπωτών και scanners, παρουσιάζει τον HP Deskjet Ink Advantage 3785, τον μικρότερο all-in-one εκτυπωτή του κόσμου.

Όπως προδίδει και ο χαρακτηρισμός του, όταν λέμε all-in-one, εννοούμε ένα πολυμηχάνημα, ή αλλιώς μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση, σάρωση, αλλά και αντιγραφή οποιουδήποτε εγγράφου. Όντας μάλιστα το μικρότερο πολυμηχάνημα στον κόσμο, ο HP Deskjet Ink Advantage 3785 προσφέρει ασύγκριτη ευκολία χρήσης και την καλύτερη εξοικονόμηση χώρου που μπορείτε να βρείτε. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να χωρά οπουδήποτε τη χρειαστείτε, ενώ η πληθώρα των χαρακτηριστικών του θα φροντίσει ούτως ώστε να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.

Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το HP Scroll Scan, το οποίο σας βοηθά να χειρίζεστε εύκολα τις περισσότερες εργασίες σάρωσης, από ποικιλία χαρτιών. Ταυτόχρονα, η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το smartphone ή το tablet σας, και μάλιστα ανεξαρτήτως λειτουργικού. Αυτό σημαίνει ότι είτε η έξυπνη συσκευή σας διαθέτει λειτουργικό Android, iOS ή Windows, ο HP Deskjet Ink Advantage μπορεί να συνδεθεί μαζί της και να σας προσφέρει απευθείας πρόσβαση, ούτως ώστε να εκτυπώνετε και να σαρώνετε έγγραφα, φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο, χωρίς πρόσβαση σε δίκτυο. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η εφαρμογή HP All-in-One Printer Remote για το smartphone ή το tablet σας, θα σας επιτρέψει να σαρώσετε οποιοδήποτε αντικείμενο εν κινήσει.Ο HP Deskjet Ink Advantage μπορεί να συνδεθεί με το smartphone ή το tablet και να σας προσφέρει απευθείας πρόσβαση, ούτως ώστε να εκτυπώνετε και να σαρώνετε έγγραφα, φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο, χωρίς πρόσβαση σε δίκτυο.

Πολύ γρήγορα γίνεται αντιληπτό το γεγονός ότι οποιαδήποτε εκτύπωση, σάρωση ή αντιγραφή γίνεται εύκολα και γρήγορα με ένα πολυμηχάνημα που όχι μόνο διαθέτει τις διαστάσεις που το καθιστούν το μικρότερο στον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα φέρει και τη σφραγίδα της Hewlett Packard, χαρίζοντάς του ασύγκριτη αξιοπιστία. Οι εκτυπώσεις σας θα είναι πάντα ποιοτικές, αλλά και οικονομικές, με τα αυθεντικά δοχεία μελάνης της HP, ενώ μπορείτε να ανακυκλώσετε εύκολα και δωρεάν τα αυθεντικά δοχεία HP μέσω του προγράμματος HP Planet Partners.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προαναφερθείσες εκτυπώσεις, ο HP Deskjet Ink Advantage 3785 μπορεί να εκτυπώσει μέχρι 19 σελίδες ανά λεπτό σε ασπρόμαυρη εκτύπωση, ενώ μέχρι 15 σελίδες ανά λεπτό σε έγχρωμη εκτύπωση. Η εκτύπωση της πρώτης σελίδες από κατάσταση ετοιμότητας ανέρχεται στα 15 δευτερόλεπτα για ασπρόμαυρη εκτύπωση, ενώ για έγχρωμη στα 18. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ποιότητα της εκτύπωσης που προσφέρει, αφού για έγχρωμη εκτύπωση, η ανάλυση μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4800 x 1200 dpi. Αυτό σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις σας θα έχουν ασύγκριτη ποιότητα, με πλούσιες λεπτομέρειες και χρώματα, ενώ αν το ζητούμενο είναι η ταχύτητα, θα μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας τις εκτυπώσεις σας γρήγορα, χωρίς να χάνετε χρόνο σε αναμονή.O HP Deskjet Ink Advantage 3785 μπορεί να εκτυπώσει μέχρι 19 σελίδες ανά λεπτό σε ασπρόμαυρη εκτύπωση, ενώ μέχρι 15 σελίδες ανά λεπτό σε έγχρωμη εκτύπωση.

Κατά τα άλλα, η σύνδεσή του με τον Η/Υ σας μπορεί να γίνει μέσω καλωδίου USB αλλά φυσικά και ασύρματα μέσω Wi-Fi. Παρά το μικρό του μέγεθος, ο HP Deskjet Ink Advantage διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα, ενώ δε λείπουν και οι μικρές λεπτομέρειες όπως η οθόνη LCD που συνδυάζουν την αισθητική με την εργονομία. Η πληθώρα των χαρακτηριστικών του και οι ευκολίες που προσφέρει, όπως η δυνατότητα της αυτόματης εισαγωγής του εγγράφου για την ψηφιοποίησή του, κάνουν τον HP Deskjet Ink Advantage μια εξαιρετική λύση που θα ικανοποιήσει τόσο αυτούς που θέλουν ένα πολυμηχάνημα για καθημερινή χρήση, όσο και αυτούς που ζητάνε το κάτι παραπάνω.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα