Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Mafia III

Νοε 08 2016
Ετοιμαστείτε για μια ακόμη συναρπαστική περιπέτεια στα άδυτα της μαφίας, με το Mafia 3, τη συνέχεια της πολυαγαπημένης σειράς από την 2K Games και την Hangar 13.
Mafia III
Η συνέχεια της πολυαγαπημένης σειράς "Mafia" είναι εδώ με το Mafia III, μια ολοκαίνουρια περιπέτεια με έναν νέο πρωταγωνιστή αλλά και... φίλους από τα παλιά. Μετά από χρόνια υπηρεσίας στον στρατό και την κόλαση του πολέμου στο Βιετνάμ, ο Lincoln Clay αντιλαμβάνεται μια αλήθεια που θα του αλλάξει τη ζωή για πάντα: Η οικογένεια δεν είναι τα άτομα με τα οποία γεννιέσαι μαζί, αλλά τα άτομα για τα οποία είσαι διατεθειμένος να πεθάνεις.Η συνέχεια της πολυαγαπημένης σειράς "Mafia" είναι εδώ με το Mafia III, μια ολοκαίνουρια περιπέτεια με έναν νέο πρωταγωνιστή αλλά και... φίλους από τα παλιά.

Επιστρέφοντας στο New Bordeux μετά τις εμπειρίες του και τον πόλεμο, ο Lincoln αποφασίζει να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν του και τις εγκληματικές του δραστηριότητες. Τα πράγματα όμως δε θα πάνε όπως τα υπολόγιζε, αφού η black mob, η οικογένεια που γνώριζε μέχρι πρότινος, προδόθηκε και εξοντώθηκε από την ιταλική μαφία. Ο Lincoln δεν έχει άλλη επιλογή, από το να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια και να πάρει εκδίκηση από τους υπεύθυνους για αυτήν την προδοσία. Κάτι τέτοιο φυσικά ποτέ δεν είναι εύκολο, και ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να υιοθετήσει όλα όσα του έμαθε η στρατιωτική του εκπαίδευση για να μείνει ζωντανός. Θα χρειαστεί να μάθει να ζει στα όρια, να οδηγεί κυριολεκτικά σαν να εξαρτάται η ζωή του από αυτό, θα εμπλακεί σε καυγάδες και αναμετρήσεις με όπλα, αλλά με την σωστή ομάδα και αν δε φοβάσαι να λερώσεις τα χέρια σου, ο υπόκοσμος της πόλης μπορεί να γίνει το βασίλειό σου και να πάρεις την εκδίκηση που τόσο πολύ ζητάς.

Το έτος είναι το 1968 και όπως είναι φυσικό, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, και αυτό αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο στο Mafia ΙΙΙ. Η ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει το New Bordeux, μια πόλη γεμάτη χαρακτήρα και προσωπικότητα, εμπνευσμένη από την Νέα Ορλεάνη, με πολλές και διαφορετικές πτυχές. Σε έναν τίτλο open world οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, και η Hangar 13 έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα αξιοθέατα, την αισθητική, τους ήχους αλλά ακόμα και την ατμόσφαιρα της εποχής, σε μια μεγαλούπολη του Νότου.Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει στο New Bordeux μετά τον πόλεμο στο Βιετνάμ και προσπαθεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι ποτέ εύκολο.

Η χρήση του Lincoln Clay ως πρωταγωνιστή σας επιτρέπει να διαλέξετε τον δικό σας τρόπο παιχνιδιού και να χτίσετε την αυτοκρατορία σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Είτε θέλετε να αφήνετε τα όπλα να μιλήσουν, να πυροβολείτε και να κάνετε ερωτήσεις αργότερα, είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που μαθαίνετε για την ιταλική μαφία και να χρησιμοποιείτε τη δύναμή τους εναντίον τους, είτε να κινείστε αθόρυβα στο σκοτάδι, μπορείτε να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε, όταν το θέλετε. Η ελευθερία της επιλογής όμως δεν περιορίζεται εκεί. Κατά τη διάρκεια της πορείας σας προς την κορυφή του υποκόσμου, μπορείτε να διαλέξετε ποιους από τους υπαρχηγούς σας θα ανταμείψετε αλλά και ποιους να προδώσετε, διαμορφώνοντας έτσι με τον δικό σας τρόπο τη δική σας, μοναδική οικογένεια.

Τα τέλη της δεκαετίας του ’60 ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες εποχές του περασμένου αιώνα, και στο Mafia ΙΙΙ η ξεχωριστή αυτή περίοδος αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Από τα αυτοκίνητα, τα κτήρια και το ντύσιμο της εποχής, τα πάντα απεικονίζονται στις οθόνες σας με λεπτομέρεια και προσεγμένα γραφικά. Αλλά και στον ηχητικό τομέα έχει γίνει μια πολύ καλή δουλειά από πλευράς 2K, με ηχητικά εφέ εξαιρετικής πιστότητας και φυσικά την μουσική επένδυση με συνθέσεις της εποχής, για να σας βάλουν κατευθείαν στο κλίμα.Το Mafia ΙΙΙ δεν αφηγείται απλά μια ιστορία εκδίκησης, αλλά σας ταξιδεύει σε μια διαφορετική εποχή και μια συναρπαστική περιπέτεια.

Η εκδίκηση είναι πάντα μια συναρπαστική υπόθεση, και όταν αυτή εξιστορείται μέσα έναν τίτλο της σειράς Mafia, τότε τα πράγματι γίνονται παραπάνω από ενδιαφέροντα. Το Mafia ΙΙΙ όμως δεν αφηγείται απλά μια ιστορία εκδίκησης. Σας μεταφέρει στον Αμερικάνικο Νότο του 1968 και σας ταξιδεύει σε μια διαφορετική εποχή και μια συναρπαστική περιπέτεια.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα