Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Microsoft Surface Pro 4

Νοε 28 2016
Η Microsoft παρουσιάζει το Surface Pro 4, το πανίσχυρο tablet που θα αντικαταστήσει το laptop σας.
Microsoft Surface Pro 4
Η αντικατάσταση του laptop, αλλά και του desktop από ένα tablet ήταν μέχρι πρότινος ένα όνειρο για τους περισσότερους. Οι λόγοι ήταν πολλοί. Αφ' ενός μεν υπήρχε η ευκολία χρήσης που προσέφερε ένα desktop workstation σε απαιτητικές εφαρμογές που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς, όπως για παράδειγμα οι σουίτες εφαρμογών επεξεργασίας εικόνας. Από την άλλη, υπήρχε πάντα και το θέμα των επιδόσεων, αφού τα tablets, αλλά ακόμα και τα laptops, αδυνατούσαν να κοιτάξουν "στα ίσια" τα αντίστοιχα desktop workstations. Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η Microsoft φαίνεται πως τα κατάφερε με το Surface Pro 4, ένα tablet που θα αντικαταστήσει επάξια το laptop, αλλά ακόμα και το desktop σύστημά σας. Με άφθονη επεξεργαστική ισχύ, πληθώρα αξεσουάρ και την τέλεια εικόνα σε μέγεθος και αναλογία, το Surface Pro 4 είναι εδώ για να αλλάξει όλα όσα ξέρατε μέχρι πρότινος για τα tablets.Με άφθονη επεξεργαστική ισχύ, πληθώρα αξεσουάρ και την τέλεια εικόνα σε μέγεθος και αναλογία, το Surface Pro 4 είναι εδώ για να αλλάξει όλα όσα ξέρατε μέχρι πρότινος για τα tablets.

To Surface Pro 4 είναι εξαιρετικά λεπτό, γρήγορο και ευέλικτο σε κάθε είδους χρήση, επιτυγχάνοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε φορητότητα και δύναμη. Με την έκτη γενιά των επεξεργαστών Intel Core, η νέα σειρά των εμβληματικών Surface Pro έχουν φτιαχτεί για να τρέχουν software επαγγελματικού επιπέδου. Ξεκινώντας από τον Intel Core M3 και διαθέτοντας επιλογές για Intel Core i5 και i7, είναι σίγουρο ότι υπάρχει ένα Surface Pro 4 που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Η διαθέσιμη αποθηκευτική χωρητικότητα ξεκινά από τα 128 GB και προχωρά στα 256 GB και 512 GB, με σκληρούς δίσκους τεχνολογίας SSD, για ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης δεδομένων. Επιπρόσθετα, με μνήμη RAM που ξεκινάει από τα 4 GB και φτάνει τα 16 GB, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Surface Pro 4 που θα διαλέξετε θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας, και δε θα σας απογοητεύσει ποτέ, ανεξαρτήτως του τι θα του ζητήσετε.

Μπορεί η "καρδιά" του να χτυπάει δυνατά στο εσωτερικό του, αλλά αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους που το Surface Pro 4 κλέβει την παράσταση. Ένας άλλος, σημαντικός λόγος, είναι φυσικά η εξαιρετική οθόνη Pixel Sense 12,3 ιντσών με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση και χαμηλή αντανάκλαση. Δεν είναι μόνο τα καταπληκτικά χρώματα και η εντυπωσιακή αντίθεση ή η ανάλυση των 2736 x 1824 pixels, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα πάντα ζωντανεύουν στην οθόνη σας, με την αφή αλλά και το Surface Pen. To Surface Pen έχει 1024 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση, αλλά και «γόμα» στο πίσω μέρος του, ούτως ώστε να σας προσφέρει μια εμπειρία εφάμιλλη με αυτή της γραφής στο χαρτί. Η οθόνη του Microsoft Surface Pro 4 έχει φτιαχτεί για να απολαμβάνετε, να αγγίζετε και να γράφετε, όπως ποτέ άλλοτε.To Surface Pen έχει 1024 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση, αλλά και «γόμα» στο πίσω μέρος του, ούτως ώστε να σας προσφέρει μια εμπειρία εφάμιλλη με αυτή της γραφής στο χαρτί.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω δε θα μπορούσαν να τρέχουν πουθενά αλλού παρά μόνο στα Windows 10, την τελευταία έκδοση λειτουργικού της Microsoft, και τα καλύτερα Windows που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Τα Windows 10 διαθέτουν πολλές καινούριες λειτουργίες που θα αγαπήσετε, ενώ ταυτόχρονα, με την επεξεργαστική ισχύ του Surface 4 Pro εγγυώνται ότι οποιοδήποτε επαγγελματικό λογισμικό θα τρέχει χωρίς συμβιβασμούς. Ανάμεσα σε αυτά δε θα μπορούσε να μην είναι και το Microsoft Office, η πιο παραγωγική σουίτα εφαρμογών γραφείου. Το Microsoft Office τρέχει άψογα στο Surface 4 Pro, και θα είναι πάντα διαθέσιμο για εσάς όπου και όποτε το χρειαστείτε, για να εκμεταλλευτείτε τις λειτουργίες που προσφέρει σε εσάς και τους συναδέλφους σας, μέσα από τα προγράμματα Outlook, Word, Excel, PowerPoint.

Μέσω του Windows Hello και της επαγγελματικής τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου, το Surface Pro 4 θα ξέρει ότι είστε εσείς μπροστά του και θα σας συνδέει στο δικό σας, ξεχωριστό και ασφαλές προφίλ, χωρίς κωδικό πρόσβασης. Τέλος, η μουσική, οι ταινίες και όλα σας τα πολυμέσα ζωντανεύουν μέσα από τα δύο εμπρόσθια ηχεία που διαθέτουν Dolby Audio Premium, για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ηχητική εμπειρία που θα μπορούσατε να έχετε, ενώ η εμπρόσθια κάμερα των 5 και η οπίσθια κάμερα των 8 Megapixels θα σας επιτρέψουν όχι μόνο να απαθανατίσετε τις στιγμές που μετράνε για εσάς, αλλά και για να πραγματοποιήσετε τις βιντεοκλήσεις σας για επαγγελματική ή και κάθε άλλη χρήση, με προγράμματα όπως το Skype.Η μουσική, οι ταινίες και όλα σας τα πολυμέσα ζωντανεύουν μέσα από τα δύο εμπρόσθια ηχεία που διαθέτουν Dolby Audio Premium, για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ηχητική εμπειρία που θα μπορούσατε να έχετε.

Το Microsoft Surface Pro 4 είναι το απόλυτο εργαλείο, είτε για επαγγελματική, είτε για προσωπική χρήση. Η πληθώρα των χαρακτηριστικών του θα σας δώσει τον απόλυτο έλεγχο, οτιδήποτε και αν θελήσετε να κάνετε, ενώ τα Windows 10 και η πλούσια επεξεργαστική του ισχύς θα εγγυηθούν ότι θα μπορείτε να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή, οποτεδήποτε και οπουδήποτε εσείς επιλέξετε.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα