Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Νέα σειρά desktop υπολογιστών Quest

Νοε 16 2016
Η νέα σειρά desktop υπολογιστών της Quest είναι εδώ για καλύψει κάθε ανάγκη, από τις τυπικές καθημερινές λειτουργίες έως το… ανελέητο gaming.
Νέα σειρά desktop υπολογιστών Quest
Πιστή στο ραντεβού της με την ανανέωση των desktop συστημάτων της, η Info Quest Technologies παρουσίασε τη νέα σειρά Quest PCs με ανανεωμένα υποσυστήματα, χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Ωστόσο, κάποιες «αξίες» που συνηθίσαμε στα Quest PCs, όπως η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η εξαιρετική τιμή και η άμεση τεχνική υποστήριξη, παραμένουν πάντα πίσω από το λογότυπο “Quest”. Με μια πλήρη γκάμα που έρχεται να καλύψει κάθε ανάγκη, από υπολογιστές για τις όλες τις σύγχρονες καθημερινές λειτουργίες έως τα πιο ισχυρά gaming PCs και workstations, η νέα σειρά έχει ένα σύστημα έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση.

Από το 1991 που κυκλοφόρησαν στη αγορά, οι υπολογιστές Quest έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων χρηστών που γνωρίζουν καλά ότι με την επιλογή ενός συστήματος θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά πλεονεκτημάτων. Αρχικά, η επιλογή των υποσυστημάτων κάθε μοντέλου γίνεται με αυστηρά κριτήρια ώστε η σύνθεση να περιλαμβάνει σύγχρονα προϊόντα καταξιωμένων διεθνών κατασκευαστών, τα οποία όμως έχουν ελεγχθεί ενδελεχώς για να συνεργάζονται μεταξύ τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να είναι βέβαιος ότι δε θα συναντήσει ασυμβατότητες μεταξύ υποσυστημάτων και ο υπολογιστής του θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εκμεταλλεύεται όλα τα νέα χαρακτηριστικά των λειτουργικών συστημάτων και των σύγχρονων εφαρμογών.

Η επιλογή κάθε υποσυστήματος ενός μοντέλου Quest PC γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται πάντα ο βέλτιστος λόγος τιμής προς απόδοση. Με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που επιτυγχάνονται με βάση τη στενή σχέση της Info Quest Technologies με γνωστούς διεθνείς κατασκευαστές και το άριστο όνομα που διατηρεί η εταιρεία για πολλά χρόνια, τα μοντέλα Quest PC αναπτύσσονται με γνώμονα την προσφορά ισχυρών συστημάτων στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Με την αγορά ενός Quest PC, ο χρήστης μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του πως, ότι κι αν συμβεί, το αρτιότερο τεχνικό τμήμα της αγοράς είναι στο πλευρό του. Το σύγχρονο επισκευαστικό κέντρο της εταιρείας, με συνεχή τηλεφωνική υποστήριξη, είναι σε θέση να προσφέρει ταχύτατους χρόνους αποκατάστασης τυχόν δυσλειτουργιών, ενώ τα ίδια τα συστήματα συνοδεύονται από ιδιαίτερα συμφέροντες όρους εγγύησης.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην εμφάνιση των Quest PCs, ανάλογα με το μοντέλο, το χρήστη στον οποίο απευθύνονται και το χώρο στον οποίο πιθανά θα τοποθετηθούν. Από την κομψή εμφάνιση ενός υπολογιστή γραφείου έως την «επιθετική» ενός gaming PC και από την λεπτή γραμμή ενός media center για το σαλόνι έως τη στιβαρή ενός workstation, τα Quest PCs έτοιμα για να «δέσουν» αρμονικά σε κάθε χώρο και χρήση.Quest Me
Το Quest Me είναι η απάντηση της νέας σειράς συστημάτων απέναντι στις καθημερινές σύγχρονες προκλήσεις. Η ενημέρωση, η επικοινωνία και η ψυχαγωγία είναι τα… πεδία δράσης του Quest Me, το οποίο, με ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αποτελεί μια συμφέρουσα πρόταση για τους περισσότερους χρήστες. Μαζί του μπορείτε να εργαστείτε άνετα στο σπίτι ή το γραφείο, να σερφάρετε στο Internet απροβλημάτιστα, να επικοινωνείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα ή με τους συνεργάτες σας μέσω e-mail και, όταν έρθει η ώρα, να το χρησιμοποιήσετε ως ένα πλήρες media player για την αναπαραγωγή φωτογραφιών, μουσικής, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. To Quest Me είναι η άριστη επιλογή για έναν πλήρη υπολογιστή που θα συντροφέψει το μαθητή, τον επαγγελματία και κάθε χρήστη που εργάζεται με εφαρμογές γραφείου και διαδικτύου.

Quest Pro
Το Quest Pro έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης που αναζητά συστήματα με απροβλημάτιστη λειτουργία, ευελιξία στη σύνθεση, άμεση λύση σε περίπτωση σφάλματος και σύντομη επιστροφή της επένδυσης. Για να τα πετύχει όλα αυτά, το Quest Pro διαθέτει αντίστοιχα υψηλή ποιότητα κατασκευής, δυνατότητα επιλογής λειτουργικού συστήματος, διευρυμένη υποστήριξη και ανταγωνιστική τιμή. Με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το Quest PC γίνεται το απαραίτητο εργαλείο κάθε σύγχρονου εργαζόμενου που του εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα.

Quest Play
«Θέλω να μπορώ να κάνω τα πάντα, καθώς και να μπορώ να παίξω κάποιες ώρες». Σε αυτή την απαίτηση έρχεται να απαντήσει η νέα σειρά Quest PCs με το Quest Play. Διαθέτοντας ισχυρά χαρακτηριστικά και βασισμένο σε επεξεργαστές Intel νέας γενιάς, το Quest Play είναι ένας υπολογιστής ικανός να ανταπεξέλθει με άνεση σε όποια λειτουργία κι αν του αναθέσετε. Είναι ιδανικός για middle level gaming, αλλά και για οποιαδήποτε εφαρμογή γραφείου και διαδικτύου. Αν είστε ο επαγγελματίας ή ο ιδιώτης που αναζητάτε έναν ισχυρό υπολογιστή για κάθε λειτουργίας, αυτό είναι το επόμενο PC σας.

Quest Legend
To Quest Legend είναι το εισιτήριό σας σε μια μοναδική εμπειρία gaming. Κατασκευασμένο ώστε να ανταποκρίνεται με άνεση στις ανάγκες ενός απαιτητικού gamer που δεν κάνει καμία παραχώρηση, το Quest Legend εξασφαλίζει ότι οποιοδήποτε παιχνίδι θα τρέξει στις μεγαλύτερες αναλύσεις, με τα περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο και με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Δηλαδή, με όλα όσα δίνουν στο σύγχρονο gamer το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη μάχη, στον αγώνα και γενικά, σε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Φυσικά, με τη μεγάλη ισχύ του, το Quest Legend μπορεί να τρέξει άνετα και πολλές άλλες απαιτητικές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα εφαρμογές επεξεργασίας multimedia περιεχομένου (π.χ. Photoshop, Premiere), ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας ισχυρός σταθμός εργασίας για σχεδιασμό (π.χ. AutoCAD).Quest Mini PC, All in One, Nano
Από τη γκάμα των νέων Quest PCs δε θα μπορούσαν να λείπουν οι... ειδικές λύσεις. Ανάλογα με το περιβάλλον του γραφείου σας, το χώρο που έχετε διαθέσιμο και τη χρήση που κάνετε, η νέα σειρά των Quest PCs έχει μια πρόταση: Mini PC, All in One, ή ακόμα και το μικροσκοπικό Nano!

Το Quest Mini PC, με τις πολύ μικρές διαστάσεις του, είναι ιδανικό για την επιχείρηση, σε εφαρμογές γραφείου και διαδικτύου. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, αλλά οι επιδόσεις του είναι τόσο ισχυρές που μπορεί να ανταποκριθεί με άνεση σε κάθε ρόλο. Επίσης, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα, καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια και είναι θόρυβο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν υπολογιστή γραφείου;

Το Quest All in One είναι η πρόταση της νέας σειράς για όποιον αναζητά όλα τα πλεονεκτήματα ενός Quest PC και παράλληλα ενδιαφέρεται για έναν υπολογιστή ξεχωριστής σχεδίασης. Έτοιμο να «δέσει» με το πιο κομψό γραφείο ή σαλόνι, το Quest All in One είναι αθόρυβο, διαθέτει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Η σειρά διαθέτει και μοντέλα με οθόνη αφής αξιοποιώντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας σε μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας.

Αν οι διαστάσεις και η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας παίζουν τον κυριότερο ρόλο στην επιλογή σας, υπάρχει πάντα και η λύση του πιο μικρού, αλλά πλήρη σε δυνατότητες, υπολογιστή που ακούει στο όνομα “Quest Nano”. Με διαστάσεις ενός stick μήκους περίπου 10 εκατοστών, το Quest Nano συνδέεται απ’ ευθείας στη θύρα HDMI ενός monitor ή μιας τηλεόρασης και χάνεται κυριολεκτικά στο πίσω μέρος της. Αυτό που δεν χάνεται όμως, είναι οι επιδόσεις του, ανάλογες ενός desktop υπολογιστή γενικής χρήσης. Το Nano PC είναι μια ιδανική λύση για γραφείο, το σπίτι, τη σχολική τάξη, το infokiosk, κ.ά.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα