Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Nikon Coolpix B500

Νοε 10 2016
Η Nikon παρουσιάζει την Coolpix B500, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που θα ξανακάνει τη φωτογραφία μια συναρπαστική υπόθεση.
Nikon Coolpix B500
Μπορεί όλα τα smartphones να έχουν πλέον φωτογραφικές μηχανές που μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες ενός μέσου χρήστη, ωστόσο κατά γενική ομολογία, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ποιότητα λήψης μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα μοντέλο που δεν περιορίζεται από τις διαστάσεις της κατηγορίας compact, και διαθέτει μια πληθώρα από χαρακτηριστικά που ικανοποιούν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις της φωτογραφίας. Μία τέτοια συσκευή είναι η Nikon Coolpix B500, μία μηχανή που ξανακάνει τη λήψη φωτογραφίας μια συναρπαστική διαδικασία.Η Nikon Coolpix B500 είναι ένα μοντέλο που δεν περιορίζεται από τις διαστάσεις της κατηγορίας compact, και διαθέτει μια πληθώρα από χαρακτηριστικά που ικανοποιούν ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις της φωτογραφίας.

Το πιο σημαντικό, ίσως, είναι ότι η Nikon Coolpix B500 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να τραβάτε φωτογραφίες που θα ζηλεύουν όλοι, με ασύγκριτη ευκολία. Πρώτα απ' όλα έχουμε το οπτικό zoom NIKKOR 40x, το οποίο μάλιστα έχει και δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 80x. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε πάντα να είστε στην καρδιά της δράσης, χωρίς να χάνετε δευτερόλεπτο, ανεξάρτητα του που βρίσκεστε. Επιπρόσθετα, το πλευρικό χειριστήριο zoom σας επιτρέπει να είστε στην πιο σταθερή θέση, ενώ η πτυσσόμενη οθόνη LCD κάνει τη λήψη φωτογραφίας μια απλή υπόθεση, από μοναδικές οπτικές γωνίες που μέχρι πρότινος ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Οι ευκολίες όμως δε σταματούν εδώ. Αν έχετε τραβήξει μια φωτογραφία και θέλετε να επαναλάβετε τη διαδικασία, το κουμπί zoom άμεσης επαναφοράς θα σας επιτρέψει να κάνετε ακριβώς αυτό, ενώ η εφαρμογή SnapBridge, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Google Play Store ή το AppStore του iOS, αναλαμβάνει να διατηρήσει τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σας (smartphone, tablet), για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων. Η συσκευή όμως φροντίζει και για τις βέλτιστες ρυθμίσεις για κάθε περίσταση, με την έξυπνη λειτουργία, ενώ αν χρησιμοποιείτε συχνά κάποιες από τις διαθέσιμες ρυθμίσεις, ο επιλογέας λειτουργιών θα τις έχει έτοιμες για εσάς, εύκολα και γρήγορα. Ταυτόχρονα, η κλασσική σχεδίαση της συσκευής σας προσφέρει άνετη λαβή και ασύγκριτη αίσθηση.Η Nikon Coolpix Β500 διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην ευκολία χρήσης, όπως την εφαρμογή SnapBridge, η οποία αναλαμβάνει να διατηρήσει τη συσκευή συνδεδεμένη με το smartphone ή το tablet σας.

Εξετάζοντας την Nikon Coolpix B500 καθαρά από τεχνικής σκοπιάς, τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιάζουν. Με ανάλυση 16 MP και την εντυπωσιακή απόδοση του αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού CMOS, θα είστε σε θέση να τραβάτε φωτογραφίες με την ποιότητα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Τα εντυπωσιακά βίντεο Full HD (1080p/60i) θα σας επιτρέψουν να κρατήσετε τις στιγμές που είναι σημαντικές για εσάς, ενώ η αυτονομία της συσκευής δε θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα, αφού αυτή τροφοδοτείται από μπαταρίες μεγέθους ΑΑ του εμπορίου, τις οποίες μπορείτε να βρείτε παντού. Ο ισχυρός φακός καλύπτει όλο το εύρος από ευρεία γωνία 22,5 mm έως γωνίες προβολής υπερ-τηλεφακού 900 mm (η ισοδύναμη εστιακή απόσταση σε 35 mm), επιδόσεις που δύσκολα κανείς συναντά σε μια κάμερα των διαστάσεων, αλλά και της τιμής της Nikon Coolpix B500.

Τέλος, επειδή η σταθερότητα της φωτογραφικής μηχανής έχει καθοριστική σημασία για την εξασφάλιση καθαρών λήψεων, η Nikon Coolpix B500 διαθέτει λειτουργία απόσβεσης κραδασμών υψηλής απόδοσης. Ουσιαστικά δηλαδή, καταργεί το θάμπωμα που προκαλείται από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, ακόμη και σε πλήρες zoom 40x, εξασφαλίζοντας ευκρινείς λήψεις. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας απόσβεσης κραδασμών με μετατόπιση φακού είναι αντίστοιχο με αύξηση της ταχύτητας κλείστρου κατά 3,0 στοπ (με βάση το πρότυπο CIPA στη μέγιστη θέση τηλεφωτογραφίας), ενώ η λαβή για εύκολο κράτημα σας διευκολύνει επίσης να διατηρείτε τη φωτογραφική μηχανή σταθερή.Η Nikon Coolpix B500 είναι μια φωτογραφική μηχανή που συνδυάζει τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των μηχανών που απευθύνονται στους πλέον απαιτητικούς χομπίστες, σε διαστάσεις όμως που θα σας επιτρέψουν να την έχετε πάντα μαζί σας.

Η Nikon Coolpix B500 είναι μια φωτογραφική μηχανή που συνδυάζει τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των μηχανών που απευθύνονται στους πλέον απαιτητικούς χομπίστες, σε διαστάσεις όμως που θα σας επιτρέψουν να την έχετε πάντα μαζί σας. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός της δεν εξυπηρετεί μόνο αισθητικούς σκοπούς, αλλά βοηθάει τα μέγιστα στην επίτευξη της καλύτερης λήψης. Με δυνατότητες όπως η εύρευση στόχου, η σύνδεση με την έξυπνη συσκευή σας, η απόσβεση κραδασμών και το εξαιρετικό zoom, είναι δύσκολο κανείς να πιστέψει ότι πρόκειται περί μιας φωτογραφικής μηχανής με βάρος που δεν ξεπερνάει τα 542 γραμμάρια. Για εσάς που θέλετε μια φωτογραφική μηχανή που θα μπορείτε να έχετε μαζί σας πάντα και παντού, η Nikon Coolpix B500 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα