Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Pokemon Sun / Moon

Νοε 24 2016
Η νέα μεγάλη περιπέτεια Pokemon είναι πλέον διαθέσιμη για την οικογένεια συστημάτων Nintendo 3DS και σας προσκαλεί να τη ζήσετε.
Pokemon Sun / Moon
Η Nintendo γιορτάζει την 20η επέτειο της σειράς Pokemon, με το Pokemon Sun και το Pokemon Moon, τους καλύτερους τίτλους Pokemon που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Τα Pokemon Sun και Moon σας προσκαλούν να ζήσετε μια νέα συναρπαστική περιπέτεια, με όλα τα στοιχεία της σειράς που έχετε αγαπήσει, και νέες προσθήκες που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας.Η Nintendo γιορτάζει την 20η επέτειο της σειράς Pokemon, με το Pokemon Sun και το Pokemon Moon, τους καλύτερους τίτλους Pokemon που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ.

Ζήστε το ταξίδι ενός νεαρού εκπαιδευτή Pokemon, ο οποίος ταξιδεύει στην μαγευτική περιοχή της Alola (βασισμένη στην Χαβάη), έχοντας ως στόχο να αποτρέψετε τα σχέδια της μοχθηρής Team Skull, μιας ομάδας που έχει βάλει στόχο της να κλέβει Pokemon, ενώ ταυτόχρονα θα προκαλέσετε σε μάχη άλλους εκπαιδευτές. Αποδείξτε τις ικανότητές σας μέσα από τις μάχες, και συλλέξτε τα Pokemon που θα βρείτε στο ταξίδι σας, για να γίνετε ο απόλυτος εκπαιδευτής. Στο ταξίδι σας θα αντιμετωπίσετε τους Kahunas, τους αρχηγούς κάθε νησιού, και αν είστε αρκετά δυνατός, θα μπορέσετε να φτάσετε στο Battle Tree, ένα μέρος όπου μόνο οι καλύτεροι εκπαιδευτές πάνε για να πολεμήσουν και να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Το να αποκτήσετε όμως όλα τα Pokemon δεν είναι εύκολο, αφού θα πρέπει να εξερευνήσετε και να πολεμήσετε σε μια σειρά από μάχες, με νέα, σπάνια είδη που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά στη σειρά.

Όπως και τα προηγούμενα μέρη της σειράς, έτσι και τα Pokemon Sun και Moon είναι τίτλοι role-playing με στοιχεία adventure. Η παρουσίαση γίνεται μέσα από μια προοπτική τρίτου προσώπου, με πλήρως τρισδιάστατα, πολυγωνικά γραφικά, κάτι που επιτρέπει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο του παιχνιδιού και μεγαλύτερη δυναμική στη δράση κατά τη διάρκεια των μαχών. Στο Pokemon Sun / Moon μπορείτε να παραμετροποιήσετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, αλλά και να αποκτήσετε καινούρια ρούχα και αξεσουάρ.Όπως και τα προηγούμενα μέρη της σειράς, έτσι και το Pokemon Sun/Moon είναι ένας τίτλος role-playing με στοιχεία adventure.

Στο ξεκίνημα σας μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα Rowlet, Popplio και Litten, τα οποία θα σας συνοδεύσουν σε αυτή τη νέα περιπέτεια, ενώ το ρόστερ των 718 πλέον Pokemon υποδέχεται δεκάδες νέα πλάσματα όπως το τρομερό Salandit, τον δράκο Drampa ή το αξιολάτρευτο Mimikyou. Επιπρόσθετα, τα κλασσικά και τα νέα Pokemon αποκτούν νέα μορφή μέσα από τα Alolan Forms, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές μάχης στους εκπαιδευτές τους.

Αλλά οι προσθήκες δε σταματάνε εκεί. Ένα νέο είδος επίθεσης, τα Z-moves μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά σε κάθε μάχη, και η δύναμή τους είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες και να σας δώσει το πάνω χέρι. Επιπλέον, εμβληματικά Pokemon όπως τα Eevee και Pikachu έχουν τις δικές τους, αποκλειστικές κινήσεις Z-moves, με εντυπωσιακές επιθέσεις. Φυσικά, οι αγαπημένες online λειτουργίες ανταλλαγής και μάχες με παίκτες απ'όλον τον πλανήτη επιστρέφουν για ακόμη μια φορά, ενώ μπορείτε να έχετε πλήρη εποπτεία των Pokemon που έχετε δει και έχετε πιάσει μέχρι στιγμής, με το νέο Rotom Pokedex. Χρησιμοποιώντας το Pokemon Bank, θα μπορέσετε να μεταφέρετε τα Pokemon που έχετε πιάσει στους τίτλους Pokemon Red/Blue και Yellow μέσα από τις εκδόσεις Virtual Console, αλλά και τα Pokemon Omega Ruby, Alpha Sapphire, Χ και Υ.

Τέλος, τα Pokemon σας μπορούν να απολαύσουν το Poke Pelago, μια νέα εμπειρία που θα τα ταξιδέψει σε ένα νέο μέρος για να επισκεφθούν. Το Poke Pelago είναι ένα σύμπλεγμα από νησιά όπου τα Pokemon σας μπορούν να εξερευνήσουν, να παίξουν, και να λάβουν μέρος σε μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Όσο παίζουν εκεί, μπορεί να γίνουν ακόμα πιο ισχυρά, ή να βρουν αντικείμενα για εσάς. Τέλος, με το Pokemon Refresh θα φροντίζετε τους μικρούς σας φίλους, για να γίνουν οι πιο πιστοί και αφοσιωμένοι σύντροφοι στο ταξίδι σας.Το Pokemon Sun / Moon διαθέτει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά όπως το Poke Pelago και το Pokemon Refresh, παρουσιάζοντας την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Pokemon που έχετε ζήσει ποτέ.

Το Pokemon Sun / Moon είναι η πιο συναρπαστική περιπέτεια Pokemon που έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα, και σας περιμένει να την ζήσετε. Θα γίνετε άραγε ο καλύτερος εκπαιδευτής που υπήρξε;


Δείτε τα βίντεο:


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα