Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Samsung 6100 series

Νοε 30 2016
Η Samsung σας μεταφέρει στον κόσμο του UHD και της ανάλυσης 4Κ με τη σειρά KU6100, τις νέες, κυρτές τηλεοράσεις που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπατε τηλεόραση μέχρι σήμερα.
Samsung 6100 series
Μία καλή τηλεόραση είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά για ένα home cinema και γενικότερα για ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναπαραγωγής περιεχομένου που μπορεί να περιλαμβάνει από παρακολούθηση μιας ταινίας Blu-ray έως το... ανελέητο streaming τηλεοπτικών σειρών. Και αν οι νέες τεχνολογίες είναι αρκετές για να κάνουν το κεφάλι των μη-μυημένων να γυρίζει, η Samsung παρουσιάζει τη σειρά KU6100, μια σειρά από τηλεοράσεις που προσφέρουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε, σε μία εξαιρετικά ελκυστική τιμή - και πάνω απ' όλα με τη σφραγίδα του Κορεάτικου κολοσσού.

Οι τηλεοράσεις Samsung KU6100 κυκλοφορούν σε μια γκάμα από διαστάσεις, ξεκινώντας από τις 40 ίντσες, με τις 49 ίντσες να ακολουθούν και τις 55 ίντσες για εσάς που έχετε αυξημένες απαιτήσεις ή τον χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει μια τέτοια συσκευή. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες όπως το HDR και η κυρτή οθόνη, ενώ προσφέρει αναλύσεις UHD 4Κ, δηλαδή 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD, για να απολαμβάνετε τις ταινίες, τις σειρές αλλά και τα games σας σε όλο τους το μεγαλείο.Η Samsung παρουσιάζει τη σειρά KU6100, μια σειρά από τηλεοράσεις που προσφέρουν όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε, σε μία εξαιρετικά ελκυστική τιμή.

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Αρχικά ότι μπορείτε να απολαμβάνετε το μεγαλείο της ενισχυμένης φωτεινότητας και χρωματικής παλέτας, με λεπτομέρειες που παλαιότερα κρύβονταν στα πιο φωτεινά σημεία της οθόνης της τηλεόρασης και το πιο βαθύ μαύρο που έχετε δει ποτέ. Η αντίθεση των χρωμάτων είναι μεγαλύτερη και ως αποτέλεσμα μπορείτε να απολαύσετε -επιτέλους- μια αληθινή, κινηματογραφική εμπειρία HDR από την άνεση του σαλονιού σας. Το 4Κ UHD σημαίνει ότι η εικόνα είναι ζωντανή και απίστευτα λεπτομερής, αφού η ανάλυση είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από μια τηλεόραση Full HD. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση και της πιο μικρής λεπτομέρειας που θα αναβαθμίσει την οπτική σας εμπειρία, αλλά και τα φυσικά χρώματα γεμάτα ζωντάνια που θα κάνουν τις εικόνες να ζωντανεύουν μπροστά σας.

Για την καλύτερη εμπειρία θέασης, η Samsung έχει ενσωματώσει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες ώστε να σας προσφέρει την απόλυτη ποιότητα εικόνας, όπως το Auto Depth Enhancer. Το Auto Depth Enhancer εφαρμόζει διαφορετικά επίπεδα αντίθεσης σε διαφορετικά σημεία της οθόνης, προσδίδοντας εκπληκτικό βάθος. Τα αντικείμενα που βρίσκονται πιο κοντά στην κάμερα, το έδαφος στο πίσω μέρος της οθόνης, και ο ουρανός, όλα έχουν διαφορετική αντίθεση και με αυτόν τον τρόπο η εμπειρία θέασης είναι καθηλωτική. Σε αυτό βοηθάει και η καμπυλότητα της οθόνης, που είναι στον ιδανικό βαθμό, ώστε η εικόνα να καλύπτει το οπτικό πεδίο του θεατή. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετείστε στο κέντρο της δράσης, το οπτικό σας πεδίο είναι ευρύτερο και η απόσταση θέασης είναι ομοιόμορφη από όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε σε σχέση με μια τηλεόραση συμβατικής, μη καμπυλωτής σχεδίασης.Με τις νέες Samsung KU6100 μπορείτε να απολαμβάνετε το μεγαλείο της ενισχυμένης φωτεινότητας και χρωματικής παλέτας, με λεπτομέρειες που παλαιότερα κρύβονταν στα πιο φωτεινά σημεία της οθόνης της τηλεόρασης και το πιο βαθύ μαύρο που έχετε δει ποτέ.

Αλλά οι καινοτομίες της Samsung δε σταματούν εδώ. Μέσα από τον επεξεργαστή εικόνας UHD Picture Engine, ακόμα και αν το περιεχόμενο που προβάλλεται είναι σε ανάλυση χαμηλότερη των 4K, η εικόνα αναβαθμίζεται μέσα από μια καινοτόμο διαδικασία 4 βημάτων, ούτως ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε κορυφαία ποιότητα. Η τεχνολογία UHD Dimming, από την άλλη, φροντίζει ούτως ώστε να παρέχει τα βέλτιστα επίπεδα αντίθεσης, χρωμάτων και ευκρίνειας, αυτόματα, για ποιότητα εικόνας γεμάτη ζωντάνια. Τέλος, ο αλγόριθμος Ultra Clean View αναλύει το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη ανά πάσα στιγμή, φιλτράροντάς τον και μειώνοντας τον θόρυβο. Ακόμα και αν η πηγή του βίντεο έχει ποιότητα υποδεέστερη του Full HD, εσείς θα απολαμβάνετε εικόνα αντάξια του προτύπου UHD. Το σημαντικότερο είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται αυτόματα, χάρη στον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή που διαθέτει η συσκευή.

Επιπρόσθετα, οι τηλεοράσεις της σειράς KU6100 είναι Smart TVs, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, ασύρματη σύνδεση στο Internet μέσω WiFi, αλλά και multitasking και ασύγκριτη αμεσότητα στην εκτέλεση όλων των εντολών και των εφαρμογών σας, χάρη στην επεξεργαστική ισχύ που διαθέτουν. Ταυτόχρονα, μπορείτε να απολαύσετε και το περιεχόμενο που έχετε σε USB ή σκληρό δίσκο εύκολα και γρήγορα, μέσω του ConnectShare, όπου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το USB ή τον σκληρό σας δίσκο στη τηλεόραση.Oι τηλεοράσεις της σειράς KU6100 είναι Smart TVs, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, ασύρματη σύνδεση στο Internet μέσω WiFi, αλλά και multitasking μεταξύ των λειτουργιών.

Η Samsung παρουσιάζει με τη σειρά KU6100 μια γκάμα τηλεοράσεων με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και πλούσια χαρακτηριστικά, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Είτε είστε φανατικός σινεφίλ, είτε gamer, είτε απλά θέλετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης, στη σειρά KU6100 της Samsung θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα