Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Κορυφαία περιφερειακά gaming με την υπογραφή της Corsair

Νοε 22 2017
Γνωριμία με ορισμένα από τα κορυφαία περιφερειακά gaming της γνωστής και αξιόπιστης Corsair.
Κορυφαία περιφερειακά gaming με την υπογραφή της Corsair
H Corsair είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο τομέα των περιφερειακών και υποσυστημάτων για PC. Πασίγνωστη για τις μνήμες RAM και τους δίσκους SSD, στη συνέχεια επεκτάθηκε στα τροφοδοτικά και τέλος καταπιάστηκε με το κομμάτι των περιφερειακών συσκευών για PCs.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε ορισμένα από τα κορυφαία περιφερειακά gaming της αμερικανικής εταιρείας που έρχονται για να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers. Η Corsair διαθέτει πλήθος επιλογών από πληκτρολόγια, ποντίκια και mousepads για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στο γούστο σας αλλά και το στυλ παιχνιδιού σας – και προφανώς στο μπάτζετ σας.

Είτε σας αρέσει το online gaming, είτε παίζετε solo, σίγουρα χρειάζεστε ακρίβεια και ταχύτητα. Για να μπορέσετε να κυριαρχήσετε θα πρέπει να έχετε στο PC σας το κατάλληλο gaming mouse και gaming keyboard. Παρακάτω, ξεκινάμε από τα πιο budget πληκτρολόγια και ποντίκια Corsair και «ανεβαίνουμε» σε πιο high-end προτάσεις που απευθύνονται σε επαγγελματίες ή και ανταγωνιστικούς gamers. Έπειτα, σας προτείνουμε ορισμένα ποιοτικά mousepads. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ένα ποιοτικό mousepad προσφέρει το κατάλληλο ποσοστό πρόσφυσης στις κινήσεις του mouse σας ώστε να λειτουργεί πλήρως και κάθε κίνηση να ανιχνεύεται παρέχοντας άνεση και ακρίβεια. Και εδώ λοιπόν η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.


Corsair Gaming Keyboards


Corsair K55 RGB
To Corsair K55 RGB είναι ένα προσιτό gaming πληκτρολόγιο που όμως δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, με ιδανική απόδοση και ιδανικό σχεδιασμό ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Χάρη στην τεχνολογία rubber dome, τα πλήκτρα είναι σχεδόν αθόρυβα ενώ παρέχουν ελάχιστη αίσθηση κούρασης και ελάχιστο χρόνο ανταπόκρισης για μεγαλύτερη ακρίβεια. Επίσης, για ακόμα μεγαλύτερη εργονομία, είναι εξοπλισμένο με αποσπώμενη επιφάνεια στήριξης καρπών για ξεκούραστο gaming.

Διαθέτει επίσης οπίσθιο φωτισμό RGB, χωρισμένο σε τρεις ζώνες για να έχετε πάντα εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς και έξι πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα τα οποία σας επιτρέπουν να επιλέξετε εσείς τι λειτουργίες θα εκτελούν. Η λειτουργία anti-ghosting φροντίζει να αποδίδετε τα μέγιστα σε κάθε game, ενώ με τα πλήκτρα πολυμέσων (Play/Pause, Next Track, Volume up/down, Stop) μπορείτε να ελέγχετε άνετα, όχι μόνο τον ήχο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και όλα τα multimedia αρχεία σας. Δίχως αμφιβολία, το gaming πληκτρολόγιο Corsair K55 RGB είναι ένα από τα κορυφαία στην κατηγορία του.

Corsair K70 (LUX & RapidFire)
Η σειρά Κ70 περιλαμβάνει εντυπωσιακά μηχανικά πληκτρολόγια που χρησιμοποιούν τους κορυφαίους διακόπτες Cherry MX. Η σειρά Κ70 χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες: με οπίσθιο φωτισμό και με δυναμικό οπίσθιο φωτισμό RGB. Έπειτα, ανάλογα το μοντέλο, αλλάζει και το είδος διακόπτη για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού σας. Με πιο απλά λόγια, επιλέγετε με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και τι σας εξυπηρετεί καλύτερα. Για παράδειγμα, ο οπίσθιος φωτισμός RGB, χαρακτηριστικό που ανεβάζει το κόστος, προσφέρει την εκκεντρική εμφάνιση που θέλετε, για να μπείτε ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του κάθε παιχνιδιού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό και το χρώμα ανά πλήκτρο, με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Σε ό,τι αφορά στο είδος διακόπτη, συναντάμε πληκτρολόγια με Cherry MX Red και Cherry MX Brown (LUX) και Cherry MX Speed (RapidFire). Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή, θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς προσφέρει το κάθε είδος διακόπτη. Ξεκινώντας από τους Cherry MX Brown, προσφέρουν ικανοποιητικό feedback, σχετικά αθόρυβη λειτουργία και έχουν αξιοσημείωτη αίσθηση, ώστε να καταλαβαίνεται ότι το πάτημα του πλήκτρου έχει καταχωρηθεί. Είναι ιδανικοί για πληκτρολόγηση, αλλά και για τους περισσότερους τύπους παιχνιδιών.

Όσον αφορά στους Cherry MX Red, απαιτούν σχετικά μικρή δύναμη ενεργοποίησης, ενώ δεν παρέχουν ανάδραση στο χρήστη κατά την ενεργοποίηση τους. Αυτό τους επιτρέπει να επιστρέφουν πιο γρήγορα στη θέση τους, με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να πατήσει το ίδιο πλήκτρο πολλές φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα Corsair K70 LUX με διακόπτες Cherry MX Red είναι ιδανικά για τους gamers που χρειάζονται γρήγορη και ξεκούραστη πληκτρολόγηση. Τέλος, για τους ανταγωνιστικούς gamers που χρειάζονται ακόμη πιο γρήγορο πληκτρολόγιο, υπάρχει το Κ70 RapidFire, το οποίο έρχεται με διακόπτες Cherry MX Speed. Οι κινήσεις σας γίνονται ακόμη πιο άμεσες, αφού με τα switches RapidFire μικραίνει η απόσταση του μηχανικού πλήκτρου από τα 2mm στο 1.2mm και όλα πραγματοποιούνται με το που θα πατήσετε το κάθε πλήκτρο.

Αφού πλέον γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ Cherry MX Red, Cherry MX Brown και Cherry MX Speed, αλλά και τι ακριβώς είναι ο δυναμικός φωτισμός RGB, ας περάσουμε στα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η σειρά Κ70 (LUX & Rapidfire) – όπως είναι η ανθεκτική, στιβαρή κατασκευή με ανοδιωμένο βουρτσισμένο φινίρισμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Εντυπωσιακή είναι και η υφή και το περίγραμμα των πλήκτρων που προσφέρει ενισχυμένη αίσθηση, καθώς παίζετε. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο kits πλήκτρων για FPS (first person shooters) και MOBA (multiplayer online battle arena) games, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε πλήρως το πληκτρολόγιο, ώστε να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο τον τρόπο που παίζετε. Χρησιμοποιήστε το Corsair Utility Engine (CUE) software, δημιουργήστε μακροεντολές, αναθέστε συγκεκριμένες λειτουργίες σε κάθε πλήκτρο και απογειώστε την εμπειρία παιχνιδιού. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία 100% anti-ghosting - με 104 πλήκτρα rollover σε USB – κάθε πάτημα πλήκτρου μεταφράζετε σε ακριβές gameplay, ακόμα και όταν έχετε πολλά πλήκτρα πατημένα. Δεν υπάρχει υποβάθμιση σήματος, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα παίζετε.

Η ενσωματωμένη θύρα USB pass-through στο πληκτρολόγιο σας επιτρέπει να συνδέσετε πάνω του το mouse, το USB stick, το σκληρό δίσκο ή το ασύρματο headset adapter, για να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο τo παιχνίδι σας. Φυσικά, έχουμε και εδώ αποσπώμενη επιφάνεια καρπού, καθώς και πλήκτρα Easy Access Media. Είτε θέλετε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου, καθώς παίζετε, είτε απλά ακούτε μουσική και θέλετε να αλλάξετε κομμάτι, τα ενσωματωμένα Easy Access Media πλήκτρα θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη σε κάθε περίσταση.

Corsair Strafe RGB
Τα μηχανικά πληκτρολόγια Corsair Strafe RGB διαφέρουν (σε σχέση με τη σειρά Κ70) κυρίως στο σχεδιασμό, καθώς διαθέτουν πιο μινιμάλ εμφάνιση. Για όσους θέλουν ένα “Ultra-Quiet” πληκτρολόγιο, η Corsair παρουσιάζει το Corsair Strafe RGB με διακόπτες Cherry Mx Silent – πρόκειται για υψηλής απόδοσης διακόπτες που ταυτόχρονα είναι 30% πιο αθόρυβοι σε σχέση με τα υπόλοιπα μηχανικά πληκτρολόγια. Διαθέτουν επίχρυσες επαφές και ελατήρια κατασκευασμένα από ανθεκτικό στην πίεση κράμα μετάλλου, δίνοντας σας το πλεονέκτημα που χρειάζεστε.

Corsair K65 (LUX & RapidFire)
Τα πληκτρολόγια Corsair K65 LUX και Κ65 RapidFire είναι ουσιαστικά οι compact εκδόσεις των Κ70 RGB, αφού φέρουν όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά των «μεγάλων αδελφών» τους, συμπεριλαμβανομένου του δυναμικού φωτισμού RGB, απλά έρχονται σε πιο μικρό μέγεθος για να τοποθετούνται άνετα ακόμα και στις πιο μικρές επιφάνειες. Σε ό,τι αφορά στις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων, το K65 LUX είναι εξοπλισμένο με διακόπτες Cherry MX Red, ενώ το Κ65 RapidFire με Cherry MX Speed.

Corsair K95 Platinum
Και φτάνουμε στη «ναυαρχίδα» της σχετική λίστας η οποία περιλαμβάνει μηχανικά πληκτρολόγια για εκείνους που… τα θέλουν όλα! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι πρόκειται για το απόλυτο gaming πληκτρολόγιο, με διακόπτες Cherry MX (Brown ή Speed) πλήκτρα macro, wristrest διπλής όψης και εντυπωσιακό φωτισμό RGB για να βυθιστείτε στο παιχνίδι! Εάν είστε απαιτητικός gamer που θέλει πάντα το καλύτερο, τότε το Corsair K95 Platinum είναι μονόδρομος.


Corsair Gaming Mice


Corsair Harpoon RGB
Το Corsair Harpoon είναι ένα gaming ποντίκι με οπτικό αισθητήρα 6000DPI και ελαφριά κατασκευή, που παρέχει τέλεια άνεση και ακρίβεια. Ο προηγμένος αισθητήρας παρέχει απόλυτη ακρίβεια για παιχνίδια FPS, ενώ το 1.000Hz polling rate πιέζει στα όρια στο πρωτόκολλο USB για να έχετε μηδενικό lag. Αλλάξτε άμεσα την ανάλυση του Corsair Harpoon με το πάτημα ενός πλήκτρου, ενώ είστε μέσα στην δράση και αλλάξτε την ταχύτητα σας για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε περιβάλλον. Προγραμματίστε τα έξι πλήκτρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και δημιουργήστε πολύπλοκα macros για να έχετε πάντα το πλεονέκτημα. Αξίζει να αναφερθεί και ο έξυπνος φωτισμός RGB τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στα δικά σας γούστα.

Corsair Katar Optical
Σχεδιασμένο από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, το Corsair Katar σας παρέχει τα απαραίτητα για υψηλή απόδοση gaming τόσο για τους επαγγελματίες gamers, αλλά και για όσους θέλουν να νικήσουν τους pro gamers. Με σχεδιασμό ακόμη και για αριστερόχειρες, το ποντίκι αυτό θα γίνει προέκταση του χεριού σας. O αισθητήρας 8.000 Dpi που διαθέτει παρέχει την απόλυτη ακρίβεια που χρειάζεστε για παιχνίδια FPS και MOBA, ενώ η μηδενική επιτάχυνση σας δίνει το πλεονέκτημα σε κάθε περίσταση. Με τέσσερα προγραμματιζόμενα πλήκτρα και on-the-fly DPI tuning, το Corsair Katar υπόσχεται να αναβαθμίσει τα video game skills σας.

Corsair M65 Pro RGB
Το ποντίκι M65 Pro της Corsair έρχεται εξοπλισμένο με οπτικό αισθητήρα με ανάλυση έως 12000 DPI, 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ένα ειδικό πλήκτρο sniper, υψηλής ποιότητας διακόπτες Omron και μια σταθερή βάση αλουμινίου που παρέχει ακρίβεια και υψηλή ανθεκτικότητα. Ρυθμίστε την επιφάνεια του υπολογιστή σας επιλέγοντας χρόνο απόκρισης, μεταξύ 1000, 500, 250 ή 125Hz.

To Corsair Utility Engine (CUE) σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τα πλήκτρα εύκολα και μπορείτε να αποθηκεύετε τις επιλογές σας στην ενσωματωμένη μνήμη. Το πλήκτρο sniper σας επιτρέπει να αλλάζετε την ανάλυση του αισθητήρα, όποτε χρειάζεστε ακρίβεια σε παιχνίδια FPS, αλλά μπορείτε να εναλλάσσετε και την ανάλυση σύμφωνα με τις ανάγκες σας, είτε θέλετε περισσότερη ακρίβεια ή ταχύτητα. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό -που κάνει τη διαφορά- είναι το γεγονός ότι διαθέτει την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον βάρους για να το ρυθμίσετε σύμφωνα με το τρόπο παιχνιδιού σας.

Corsair Scimitar RGB
Το Corsair Scimitar RGB είναι το καλύτερο gaming mouse στον κόσμο για MOBA (multiplayer online battle arena) και MMO (massively multiplayer online) games. Έρχεται με εργονομικό σχεδιασμό για άνετο κράτημα για πολύωρο gaming, 12 μηχανικά πλήρως προγραμματιζόμενα πλευρικά πλήκτρα, προηγμένο optical sensor στα 12.000 DPI, τέσσερις ζώνες ρυθμιζόμενου φωτισμού και χρόνο απόκρισης της τάξεως του 1ms. Με μέγιστο USB χρόνο μεταφοράς της πληροφορίας, έχετε άμεση απόκριση στα Lag-free games και υψηλές επιδόσεις κάθε φορά. Ναι, το Corsair Scimitar RGB είναι το απόλυτο gaming mouse!


Corsair Mousepads


Mousepad MM200
Με υφασμάτινη επιφάνεια και ελαστική βάση για να μη γλιστράει, το MM200 Extended παρέχει ιδανική ολίσθηση και σας επιτρέπει τον χειρισμό του ποντικιού σας με μεγάλη ακρίβεια. Είναι σχεδιασμένο για αισθητήρες οπτικού και laser ποντικιού, ενώ διατίθεται και σε διάφορα μεγέθη. Η Extended edition είναι ιδανική για μεγάλες επιφάνειες παρέχοντας απόλυτη σταθερότητα.

Mousepad MM300 (Small, Medium, Extended)
Το Corsair Gaming MM300 είναι ένα υψηλής αντοχής mousepad σχεδιασμένο για gaming για ποντίκια με υψηλή ανάλυση DPI. Η ποιότητά του είναι κορυφαία, καθώς είναι φτιαγμένο από ανθεκτικό ύφασμα για να είναι εύκολο στη μεταφορά, και είναι ενισχυμένο με περιμετρική προστασία για να μη σκίζεται καθώς και αντιολισθητική βάση. Όπως το ΜΜ200, το MM300 έρχεται σε διάφορα μεγέθη για να επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Οι εκδόσεις Medium και Extended προσφέρουν μεγάλη επιφάνεια για χαμηλή τριβή και μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις σας.

MousePad MM800 RGB Polaris
Δώστε περισσότερο χρώμα στο παιχνίδι σας με το εντυπωσιακό mousepad MM800 RGB Polaris. Με ειδικά σχεδιασμένη επιφάνεια που σας παρέχει απόλυτη ακρίβεια κινήσεων και 15 χρωματικές ζώνες RGB με άπειρους εντυπωσιακούς συνδυασμούς, το Corsair Polaris MM800 κατασκευάστηκε με γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων games. Τοποθετήστε το σε όποια επιφάνεια επιθυμείτε και απολαύστε ακρίβεια και αξιοπιστία κινήσεων τόσο για τα οπτικά όσο και για τα laser ποντίκια. Επίσης, ενσωματώνει μία επιπλέον θύρα USB pass-through για να συνδέσετε το ποντίκι σας και έτσι αφήνετε ελεύθερες τις θύρες USB των υπόλοιπων συσκευών σας.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα