Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Xiaomi Amazfit Pace

Νοε 07 2017
Το Xiaomi Amazfit Pace είναι ένα έξυπνο αθλητικό ρολόι με όμορφη εμφάνιση, που θα σας συνοδεύει παντού.
Xiaomi Amazfit Pace
Η συνεργασία ενός από τα πιο αγαπημένα brands της εποχής, της Xiaomi, με τον κολοσσό του fitness Huami, που αποτελεί sub-brand της πρώτης, έχει δημιουργήσει το Amazfit, ένα έξυπνο ρολόι με έμφαση στο fitness και όμορφη εμφάνιση, που θα σας συνοδεύει παντού.

Αν υπάρχει μία μόνο συσκευή η οποία πρέπει να είναι σύντροφος σας, από έναν απλό περίπατο μέχρι μια μακρά πεζοπορία, αυτή είναι σίγουρα το Xiaomi Amazfit Pace. Κατασκευασμένο για να σας παρέχει το καλύτερο σύνολο των πληροφοριών από τον καρπό σας, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ σας, το Amazfit Pace δεν είναι μόνο ένα «παραδοσιακό» smartwatch, αλλά ένας ισχυρός υπολογιστής για να παρακολουθεί τις αθλητικές επιδόσεις σας σε πραγματικό χρόνο.Αν υπάρχει μία μόνο συσκευή η οποία πρέπει να είναι σύντροφος σας, από έναν απλό περίπατο μέχρι μια μακρά πεζοπορία, αυτή είναι σίγουρα το Xiaomi Amazfit Pace.

To smartwatch της Xiaomi έρχεται με ξεχωριστή σχεδίαση και χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό ρολόι για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Διαθέτοντας μια εξαιρετικά ανθεκτική κεραμική κατασκευή με πιστοποίηση IP67 (προστασία από νερό και σκόνη) και στρογγυλό design που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε λουράκι πλάτους 22mm, το Amazfit Pace είναι ένα κομψό ρολόι σχεδιασμένο για να βρίσκεται συνεχώς στον καρπό σας και να σας ωθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτό προφίλ, ωστόσο προσφέρει αυτονομία έως 5 μέρες σε κανονική λειτουργία ή 11 μέρες σε Basic Mode.

Είναι εξοπλισμένο με μια ευκρινή και ευανάγνωστη Always-Οn LCD οθόνη 1,34’’, ανάλυσης 300×300 pixels, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των επιδόσεών σας, να κάνετε τις ρυθμίσεις σας, αλλά και να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις σας και να κάνετε κλήσεις με ευκολία. Επικοινωνεί μέσω Bluetooth 4.0 και είναι συμβατό με συσκευές από Android 4.4 ή iOS 7.0 και πάνω. Έτσι, οι πιο σημαντικές ειδοποιήσεις από το κινητό, όπως κλήσεις, γραπτά μηνύματα, ειδοποιήσεις ημερολογίου, ακόμα και ενημερώσεις για τον καιρό, εμφανίζονται στην οθόνη του Amazfit Pace για να είστε πάντα συντονισμένοι με την smart iOS/Android συσκευή σας. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε τα Bluetooth ασύρματα ακουστικά σας και να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας playlist με άψογη ποιότητα ήχου, απευθείας από την εσωτερική μνήμη του Amazfit Pace, η οποία φτάνει τα 4GB.Με ευκρινή και ευανάγνωστη Always-Οn LCD οθόνη 1,34’’, ανάλυσης 300×300 pixels, το Amazfit Pace σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των επιδόσεών σας, αλλά και να κάνετε τις ρυθμίσεις σας, να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις σας και να κάνετε κλήσεις με ευκολία.

Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με προηγμένους αισθητήρες και υπερ-ακριβή μέτρηση καρδιακών παλμών 24/7 από τον καρπό, το Amazfit Pace καταγράφει με ακρίβεια τη διάρκεια της άσκησης, την απόσταση που διανύσατε, τα βήματα που κάνατε και τις θερμίδες που κάψατε, καθώς και τους παλμούς σας και την ταχύτητά σας σε πραγματικό χρόνο. Με το multi-sport mode όλες οι δραστηριότητές σας καταγράφονται με ακρίβεια παρέχοντας πλήρη εικόνα των ασκήσεών σας, είτε τρέχετε, είτε κάνετε ποδηλασία ή κολύμβηση, είτε απλώς περπατάτε. Επιπρόσθετα, το Amazfit Pace θα σας παροτρύνει να κινηθείτε όταν η ακινησία σας διαρκέσει πολύ, ώστε να δραστηριοποιήσετε και πάλι το μεταβολισμό σας.

Χάρη στο ενσωματωμένο GPS, μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδρομή και την απόστασή σας με ακρίβεια, αλλά και να θυμηθείτε εύκολα τα καλύτερα σημεία που διασχίσατε κατά την άσκηση και να διατηρήσετε αρχείο των δεδομένων σας στις προπονήσεις (απόσταση, ρυθμός και διαδρομές). Χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία ύπνου, το Amazfit Pace μπορεί να καταγράψει και την ποιότητα του ύπνου σας.Με το multi-sport mode όλες οι δραστηριότητές σας καταγράφονται με ακρίβεια παρέχοντας πλήρη εικόνα των ασκήσεών σας, είτε τρέχετε, είτε κάνετε ποδηλασία, κολύμβηση, είτε απλώς περπατάτε.

Όλα τα δεδομένα συγκεντρώνονται στην εύχρηστη εφαρμογή Amazfit Watch App για συσκευές iOS και Android μέσα από την οποία μπορείτε να ελέγξετε όλους τους χρόνους για κάθε διαφορετική άσκηση, τις ώρες που κοιμηθήκατε και να δείτε με σαφήνεια την πρόοδό σας, μέσα από ένα ευανάγνωστο γράφημα. Η εφαρμογή καταγράφει όλες τις δραστηριότητές σας και διαθέτει προηγμένο ιστορικό για να συγκρίνετε τις επιδόσεις σας και να προσαρμόσετε το πρόγραμμα ασκήσεών σας για να πετύχετε όλους τους στόχους σας.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα