Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Bitmore SP521Q

Οκτ 21 2014
Ένα smartphone με ελκυστική σχεδίαση, πολύ καλές επιδόσεις, μεγάλη και ευκρινή οθόνη, καθώς και προσιτή τιμή αποτελεί πόλο έλξης για τους περισσότερους χρήστες. Το Bitmore SP521Q τα διαθέτει όλα αυτά,
Bitmore SP521Q
To brand «Bitmore» το γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τα εξαιρετικά tablets, ωστόσο η Info Quest Technologies, η Ελληνική εταιρεία πίσω από αυτό, διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως UPS, αποκωδικοποιητές, περιφερειακά, τροφοδοτικά κ.ά. Πρόσφατα, η εταιρεία έκανε ένα μεγάλο και δυναμικό βήμα στην αγορά των smartphones παρουσιάζοντας το πρώτο τηλέφωνό της, το Bitmore SP521Q. Αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά και την τιμή του, είναι βέβαιο ότι η επιτυχία των tablets σίγουρα θα επαναληφθεί.Το Bitmore SP521Q διαθέτει οθόνη 5.0’’, διάσταση που σας επιτρέπει τον άνετο χειρισμό των εφαρμογών και του browsing χωρίς να αυξάνει σημαντικά τον όγκο του smartphone.

Με βάση τα χαρακτηριστικά του, το Bitmore SP521Q τοποθετείται στο πάνω άκρο των entry-level smartphones, με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός. Αν και τα smartphones της κατηγορίας αυτής που διαθέτουν οθόνη 5’’ τα συναντάμε με τιμές που ξεκινούν από 180 ευρώ (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων), το Bitmore πλησιάζει και δεν ξεπερνά τα 150, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό.

Όμως, ελκυστικό το κάνει και η σχεδίασή του που είναι σύγχρονη και συνάμα διαχρονική. Ο συνδυασμός του μπλε μεταλλικού χρώματος με τις ελαφρές καμπύλες οδηγούν σε ένα κομψό σύνολο, στο οποίο αν προσθέσετε και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής του, έχετε ένα smartphone που μπορεί να σας συνοδέψει για πολύ καιρό. Μάλιστα, με τη θήκη που το συνοδεύει μπορείτε να το προστατέψετε από ατυχήματα ακόμα καλύτερα.

Ισορροπώντας ιδανικά, διαθέτοντας μεγάλη οθόνη και μικρό βάρος, το Bitmore smartphone προσφέρει άνετη χρήση και η συνεχής μεταφοράς του δεν προβληματίζει καθόλου. Με βάρος 130 γραμμάρια και πάχος 7,9 χιλιοστά μπορείτε να το έχετε διαρκώς μαζί σας, ενώ η ονομαστική αυτονομία των 250 ωρών αναμονής και 4 ωρών ομιλίας θα σας επιτρέψει να μην παίρνετε ποτέ μαζί το φορτιστή.To Bitmore SP521Q διαθέτει μία εμπρόσθια κάμερα των 2MP για επικοινωνία και μία οπίσθια κάμερα των 8MP που συνοδεύεται από LED flash και σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο 720p.

Το Bitmore SP521Q διαθέτει οθόνη 5.0’’, διάσταση που σας επιτρέπει τον άνετο χειρισμό των εφαρμογών και του browsing χωρίς να αυξάνει σημαντικά τον όγκο του smartphone. Το πάνελ IPS, σε συνδυασμό με την ανάλυση 960x540 προσφέρει πολύ καλή ευκρίνεια και σωστή απεικόνιση από οποιαδήποτε γωνία θέασης, ενώ παράλληλα δίνει μια επιπλέον «ώθηση» στο συγκεκριμένο smartphone έναντι των ανταγωνιστικών μοντέλων των 5.0’’ που πλησιάζουν στην τιμή του αλλά διαθέτουν μικρότερη ανάλυση. Μπορείτε άνετα να σερφάρετε στο web, να δείτε φωτογραφίες και βίντεο, να παίξετε όποιο παιχνίδι θέλετε, κ.ο.κ.

Για να κάνετε εύκολα και γρήγορα όλα τα παραπάνω, το Bitmore SP521Q διαθέτει στο εσωτερικό του έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,3GHz που σας δίνει όλη την απαραίτητη ισχύ για να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή, ο οποίος συνοδεύεται από 1GB RAM. Για την αποθήκευση των εφαρμογών και των δεδομένων σας υπάρχει ένας ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος των 4GB που μπορεί να αυξηθεί με τη χρήση κάρτας micro SD.Ο εξοπλισμός του smartphone ακολουθεί τις προδιαγραφές που επιβάλλει η κατηγορία του – αυτή του άνω άκρου των entry-level smartphones. Διαθέτει μία εμπρόσθια κάμερα των 2MP για επικοινωνία και μία οπίσθια κάμερα των 8MP που συνοδεύεται από LED flash και σας επιτρέπει να τραβήξετε βίντεο 720p. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από Wi-Fi 802.11n, Bluetooth, GPS και Bluetooth, ενώ υπάρχει και μια θύρα USB. Όμως, το Bitmore SP521Q δε σταματά εδώ και ως Dual SIM smartphone σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε δύο αριθμούς στη συσκευή σας, ώστε να μην έχετε μαζί σας δύο κινητά, για παράδειγμα ένα προσωπικό και ένα επαγγελματικό.

Η συσκευή συνοδεύεται από το Android 4.2 και προεγκατεστημένες εφαρμογές, ωστόσο με τη βοήθεια του SlideMe market (που είναι επίσης προεγκατεστημένο) μπορείτε να κατεβάσετε και εγκαταστήσετε τις εφαρμογές της αρεσκείας σας. Ακόμα καλύτερα όμως, τη συσκευή συνοδεύει εγγύηση αντικατάστασης μιας μεγάλης Ελληνικής εταιρείας, της Info Quest Technologies.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα