Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Kingston DataTraveler HyperX FURY

Οκτ 14 2014
Η ανάγκη για ολοένα και μεγαλύτερη ταχύτητα δε θα μπορούσε να αφήσει στάσιμα τα USB Flash drives και η Kingston έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναβάθμιση αυτής της κατηγορίας.
Kingston DataTraveler HyperX FURY
Τα USB Flash drives της οικογένειας DataTraveler HyperX της Kingston είναι η απόδειξη ότι ακόμα και αυτά τα μικρά αποθηκευτικά μέσα επιδέχονται εξέλιξης και βελτιώσεων. H συγκεκριμένη οικογένεια περιλαμβάνει 3 σειρές, μία εκ των οποίων είναι η HyperX FURY, στην οποία αναφερόμαστε. Αυτή την ονομασία την έχουμε συναντήσει τόσο σε μνήμες, όσο και σε δίσκους SSD της εταιρείας, καθώς απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν τις μεγάλες επιδόσεις χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν ένα σημαντικό ποσό. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι η σειρά FURY αντιστοιχεί πάντα στο entry-level μοντέλο υψηλών επιδόσεων.Η σειρά DataTraveler HyperX FURY περιλαμβάνει 3 μοντέλα διαφορετικών χωρητικοτήτων που ξεχωρίζουν εύκολα από το χρώμα τους: το κόκκινο των 16GB, το μπλε των 32GB και το μαύρο των 64GB.

Η σειρά DataTraveler HyperX FURY των USB Flash drives της Kingston περιλαμβάνει 3 μοντέλα διαφορετικών χωρητικοτήτων που ξεχωρίζουν εύκολα από το χρώμα τους: το κόκκινο των 16GB, το μπλε των 32GB και το μαύρο των 64GB. Διαθέτουν «επιθετική» εμφάνιση με «αεροδυναμικό» σχεδιασμό και αλουμινένιο περίβλημα που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τις χιλιάδες ανταγωνιστικές συσκευές που κυκλοφορούν και προδιαθέτει για τις καλές επιδόσεις τους. Ο USB connector των Flash drives καλύπτεται με πλαστικό καπάκι, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το γυαλιστερό σήμα του “HyperX”. Το βάρος τους είναι κάτω από 9 γραμμάρια οπότε μπορείτε να τα έχετε μαζί σας διαρκώς.Τα USB drives της Kingston διαθέτουν «επιθετική» εμφάνιση και αλουμινένιο περίβλημα που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τις χιλιάδες ανταγωνιστικές συσκευές που κυκλοφορούν.

Τα συγκεκριμένα USB Flash drives της Kingston είναι συμβατά με το USB 3.0 (ονομαστική ανάγνωση 90MB/s, εγγραφή 30MB/s), αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε θύρες USB 2.0. Οι μετρήσεις που έχουν γίνει δείχνουν πως οι πραγματικές ταχύτητες που επιτυγχάνουν μπορούν να ξεπεράσουν σημαντικά τις ονομαστικές τιμές, ακόμα και πάνω από το διπλάσιο (σε USB 3.0), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για τα προσιτά, entry-level USB Flash drives της οικογένειας. Σημειώστε επίσης, πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε υπολογιστές για τα μεταφέρετε μουσική, φωτογραφίες, βίντεο και οποιαδήποτε άλλα αρχεία, όσο και σε κονσόλες παιχνιδιών (PS3, PS4, Xbox 360) για την εγγραφή δεδομένων. Όσον αφορά στους υπολογιστές, τα «συνεργαζόμενα» λειτουργικά συστήματα είναι τα Windows, το OS X (από το 10.6 και μετά) και το Linux. Τα USB drives της Kingston έρχονται φορμαρισμένα σε FΑΤ32 (για άμεση συμβατότητα με Windows και Mac) και μπορείτε να τα διαμορφώσετε στη συνέχεια με όποιο σύστημα αρχείων επιθυμείτε.Η προσιτή τιμή, οι εξαιρετικές επιδόσεις, η ξεχωριστή σχεδίαση και η εγγύηση των 5 ετών κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικά τα USB drives της Kingston.

Η σειρά DataTraveler HyperX FURY των USB Flash drives της Kingston συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα τρία στοιχεία που αναζητούν οι χρήστες: διαθέτει προσιτές τιμές, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και ξεχωρίζει για τη σχεδίασή της. Προσθέστε σε αυτά και την εγγύηση 5 ετών που δίνει ο κατασκευαστής και έχετε την πλήρη εικόνα για το επόμενο USB Flash drive που θα αποκτήσετε.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα