Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

3 apps επεξεργασίας βίντεο για συσκευές Android

Οκτ 08 2015
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στα βίντεο που τραβάτε με το smartphone ή το tablet και ετοιμάστε μικρά αριστουργήματα που θα κάνουν τους φίλους σας να μείνουν με ανοιχτό το στόμα.
3 apps επεξεργασίας βίντεο για συσκευές Android
Μπορεί να καταφέρνετε κάθε φορά να συλλαμβάνετε τις καλύτερες στιγμές σε βίντεο με την κάμερα του smartphone σας, αλλά κανείς σίγουρα δε θέλει να παρακολουθεί «νεκρά» πλάνα ή μονότονες περιγραφές που θα μπορούσαν να κοπούν ή να εμπλουτιστούν με άλλα πλάνα, εφέ εικόνας και εφέ μετάβασης. Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ καλές εφαρμογές στο Android που θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα ένα μέτριο ως προς την εμφάνιση βίντεο σε μια… υπερπαραγωγή.

Μπορεί οι εφαρμογές που θα εξετάσουμε να μη διαθέτουν τις αμέτρητες επιλογές των εφαρμογών επεξεργασίας που έχουμε δει στους υπολογιστές, αλλά έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να ξεδιπλώσετε τη δημιουργικότητά σας με λίγα απλά βήματα από την άνεση του καναπέ και με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα προκαλέσει τα συναισθήματα των θεατών.


MiniMovie – Slideshow Maker
(δωρεάν)


Χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο, το MiniMovie δημιουργεί slideshows από φωτογραφίες και σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε εξαιρετικά photostories. Τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε στην «ιστορία» σας, μπορείτε να τις πάρετε είτε από τη συλλογή της συσκευής σας, είτε από το Google Drive και το Facebook. Επιλέγοντας ένα από τα έτοιμα θέματα, ανάλογα με την περίσταση, η εφαρμογή θα δημιουργήσει ένα βίντεο βάζοντας σε σειρά τις φωτογραφίες και εφαρμόζοντας αυτόματα ζουμ και κίνηση pan. Χάρη στην έξυπνη ανίχνευση προσώπων, τα άτομα των φωτογραφιών παραμένουν στο προσκήνιο παρά τα zoom και pan, ενώ μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ portrait ή landscape για το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά, η εφαρμογή σας δίνει την ελευθερία να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών και να εφαρμόσετε όπως εσείς θέλετε τα zoom και pan, ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε τη μουσική της αρεσκείας σας στο background και τους τίτλους που θέλετε. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να ανεβάσετε τη δημιουργία σας στο Facebook, το YouTube, το Instagram, κ.ά.


VideoShowLab: Free Video Editor
(δωρεάν, επί πληρωμή)


Ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τόσο φωτογραφίες, όσο και ανεπεξέργαστο βίντεο για να φτιάξετε τις δικές σας δημιουργίες. Φυσικά, μπορείτε να επέμβετε και σε έτοιμα βίντεο για να τα φτιάξετε όπως εσείς θέλετε. Στη δωρεάν έκδοση δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί, ούτε watermarks στο αποτέλεσμα, παρά μόνο κάποιες διαφημίσεις στο περιβάλλον. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι πολύ όμορφο και τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας αρκετά. Μπορείτε να κάνετε trim στα κομμάτια που θέλετε να κόψετε, αλλά και zoom σε συγκεκριμένα σημεία, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε αντικείμενα (αυτοκόλλητα, εικόνες, κλπ), τίτλους, φίλτρα και φυσικά, μουσική. Το αποτέλεσμα μπορεί να συμπιεστεί και να μοιραστεί στο YouTube, το Facebook, το Instagram, κ.ά. Στην επί πληρωμή έκδοση της εφαρμογής δεν υπάρχουν διαφημίσεις, υποστηρίζεται βίντεο ανάλυσης 4K και μπορεί να εξαχθεί βίντεο σε ανάλυση 1080p.
Δείτε το βίντεο:VivaVideo: Free Video Editor
(δωρεάν, επί πληρωμή)


Ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο στο Google Play με εκατομμύρια χρήστες που επιτρέπει τη δημιουργία βίντεο από φωτογραφίες, αλλά και την επεξεργασία υπαρχόντων βίντεο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργία σύλληψης για να τραβήξετε τα πλάνα σας και μάλιστα, υποστηρίζει εφέ φακών για να κάνετε αυτά τα πλάνα σας πολύ πιο ενδιαφέροντα. Μπορείτε να συγχωνεύσετε clips σε ένα βίντεο, να εφαρμόσετε πλήθος εργαλείων με πολύ απλό τρόπο και να προσθέσετε αντικείμενα, όπως τίτλους, αυτοκόλλητα, φίλτρα, εφέ μετάβασης και μουσική. Υπάρχουν πολλά τέτοια αντικείμενα που μπορείτε να κατεβάσετε, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να μοιράσετε το τελικό βίντεο στο Facebook, το YouTube, το Instagram, κ.ά.
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα