Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS τηλεοράσεις

Οκτ 22 2015
Αφού έκανε τη διαφορά στα tablets και τα smartphones, η MLS επιχειρεί να μεταφέρει την επιτυχία της στις τηλεοράσεις προσθέτοντας όλες τις γνωστές δυνατότητες αναγνώρισης φωνής.
MLS τηλεοράσεις
Μέσα από το Discover, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο πετυχημένο «πακέτο» της MLS που συνοδεύει tablets και smartphones. Αυτό που κάνει η εταιρεία είναι να παίρνει μία ποιοτική συσκευή με αξιόλογα χαρακτηριστικά και να της προσθέτει ένα σύνολο εφαρμογών που είναι βασισμένες στη δική της τεχνολογία αναγνώρισης φωνής. Η τελική συσκευή, όπως φτάνει στο χρήστη, επιτρέπει την καλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ τους καταλήγοντας σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία. Αυτό το σενάριο ακολούθησε η MLS και στις τηλεοράσεις της που κάνουν το ντεμπούτο τους με πολλές υποσχέσεις.Οι τηλεοράσεις διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android 4.2, θυμίζοντας ένα μεγάλο tablet, όπου μπορείτε να δείτε τηλεόραση, αλλά και να τρέξετε αμέτρητες εφαρμογές που θα βρείτε στο Google Play, το οποίο υποστηρίζεται κανονικά.

Η MLS ξεκίνησε τη διάθεση των τηλεοράσεων της, SuperSmart TV, με τρία μοντέλα: 32’’, 42’’ και 49’’. Οι τηλεοράσεις διαθέτουν λειτουργικό σύστημα Android (όχι Android TV), στην έκδοση 4.2, θυμίζοντας ένα μεγάλο tablet, όπου μπορείτε να δείτε τηλεόραση, αλλά και να τρέξετε αμέτρητες εφαρμογές που θα βρείτε στο Google Play, το οποίο υποστηρίζεται κανονικά. Μπορείτε να σερφάρετε στο Web, να δείτε βίντεο στο YouTube, να σχολιάσετε στο Facebook, να επικοινωνήσετε μέσω Skype (οι τηλεοράσεις συνοδεύονται από κάμερα) και γενικά να κάνετε όλα όσα θα κάνατε με ένα smartphone ή ένα tablet παρακολουθώντας ταυτόχρονα τηλεόραση σε πλήρη οθόνη ή σε ένα παράθυρό της. Το πιο βασικό όμως, είναι ότι σε μια SuperSmart TV θα βρείτε τις εφαρμογές αναγνώρισης φωνής της MLS που αναβαθμίζουν αισθητά τη λειτουργικότητά της.

Αρχικά, στις τηλεοράσεις της MLS θα βρείτε σχεδόν όλες τις εφαρμογές που συναντήσαμε στα smartphones και τα tablets. Στο επίκεντρο των εφαρμογών αυτών βρίσκεται και πάλι η MAIC, η βοηθός σας, που σας ακούει και εκτελεί τις εντολές σας. Μπορείτε να πείτε στη MAIC να αναζητήσει κάτι στο Google ή στη Wikipedia, να σας βρει κάποιο βίντεο στο YouTube ή μια εφαρμογή στο Play και ένα σωρό ακόμα λειτουργίες. Φυσικά, μπορείτε να εκτελέσετε μια εφαρμογή λέγοντας το όνομά της στη MAIC, αλλά και να της ζητήσετε να κάνει ενέργειες που αφορούν στο... τηλεοπτικό κομμάτι της συσκευής, όπως να προβάλλει συγκεκριμένο κανάλι, να κάνει ζάπινγκ, να σιγήσει τον ήχο, να αλλάξει ρυθμίσεις, να την (απ-) ενεργοποιήσει κ.ά.Μπορείτε να πείτε στην ψηφιακή βοηθό MAIC να αναζητήσει κάτι στο Google ή στη Wikipedia, να σας βρει κάποιο βίντεο στο YouTube ή μια εφαρμογή στο Play, να εκτελέσει μια εφαρμογή, να προβάλλει συγκεκριμένο κανάλι, να κάνει ζάπινγκ, να σιγήσει τον ήχο και πολλά άλλα.

Και οι τρεις τηλεοράσεις διαθέτουν πάνελ IPS, ωστόσο οι δύο μεγαλύτερες των 42’’ και 49’’ διαθέτουν ανάλυση Full HD 1920x1080 και υποστηρίζουν 3D. Η 32άρα της σειράς, παραμένοντας στην ανάλυση HD 1366x768 και χωρίς υποστήριξη 3D διατηρεί το κόστος της σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο κάνοντας προσιτές τις έξυπνες λειτουργίες της ακόμα και σε όποιον δε μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούν οι μεγαλύτερες της σειράς. Φυσικά, τα δύο μοντέλα που υποστηρίζουν 3D συνοδεύονται από τα ειδικά γυαλιά, αλλά και από γυαλιά SyncView που επιτρέπουν σε δύο θεατές να βλέπουν εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο στην ίδια τηλεόραση.Η 32άρα της σειράς, με ανάλυση HD 1366x768 και χωρίς υποστήριξη 3D, διατηρεί το κόστος της σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο κάνοντας προσιτές τις έξυπνες λειτουργίες της ακόμα και σε όποιον δε μπορεί να διαθέσει τα χρήματα που απαιτούν οι μεγαλύτερες της σειράς.

Για την υποστήριξη του Android και των έξυπνων λειτουργιών, στο εσωτερικό των τριών τηλεοράσεων υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής της MSTAR στα 1,5GHz, καθώς και 1,5GB μνήμης RAM. Η τηλεόραση των 32’’ διαθέτει μία θύρα USB 2.0 και μία θύρα USB 3.0, καθώς και 3 εισόδους HDMI, ενώ τα μεγαλύτερα μοντέλα διαθέτουν μία θύρα USB 2.0 και μία είσοδο HDMI παραπάνω. Μέσω της χρήσης ενός αποθηκευτικού μέσου και της σύνδεσής του σε μία από τις θύρες USB είναι δυνατή η λειτουργία επιπλέον χαρακτηριστικών όπως του PVR (εγγραφή προγραμμάτων) και του Timeshift (παύση προγράμματος, κίνηση προς τα πίσω στο τηλεοπτικό χρόνο και παρακολούθηση παρελθόντων σκηνών). Μάλιστα, για το λόγο αυτό, αλλά και να αναπαράγετε φωτογραφίες και βίντεο, οι τηλεοράσεις συνοδεύονται στη συσκευασία τους τόσο από ένα USB stick των 16GB, όσο και από μία κάρτα micro SD των 16GB.

Φυσικά, εκτός από το παρεχόμενο USB stick, μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο USB και να αναπαράγετε απ’ ευθείας το περιεχόμενό του. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως, σε κάθε μοντέλο, μία εκ των εισόδων HDMI υποστηρίζει MHL για απ’ ευθείας αναπαραγωγή από φορητές συσκευές και ταυτόχρονη φόρτιση των συσκευών αυτών. Η σύνδεση των τηλεοράσεων στο οικιακό δίκτυό σας μπορεί να γίνει τόσο ενσύρματα μέσω Ethernet, όσο και ασύρματα μέσω Wi-Fi, ενώ υποστηρίζεται DLNA για αναπαραγωγή περιεχομένου από άλλες συσκευές του δικτύου σας.Η τηλεόραση των 32’’ διαθέτει μία θύρα USB 2.0 και μία θύρα USB 3.0, καθώς και 3 εισόδους HDMI, ενώ τα μεγαλύτερα μοντέλα διαθέτουν μία θύρα USB 2.0 και μία είσοδο HDMI παραπάνω.

Εκτός από την κάμερα, τα ειδικά γυαλιά για τα μοντέλα 3D, το USB stick και την κάρτα μνήμης, οι τρεις τηλεοράσεις της MLS συνοδεύονται από δύο τηλεχειριστήρια, ένα συμβατικό και ένα smart, καθώς και από επιτοίχεια και επιτραπέζια βάση (στα δύο μεγαλύτερα μοντέλα είναι γυάλινη).

Εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε πως οι τηλεοράσεις της MLS επιχειρούν να φέρουν μια άλλη εμπειρία τηλεθέασης. Βασισμένες στο καλό «υλικό», τη δύναμη του Android και την δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τη MAIC, τα τρία μοντέλα αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα