Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Nikon COOLPIX S7000

Οκτ 23 2015
Με βασικό πλεονέκτημα το μεγάλο ζουμ, η Nikon S7000 απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάσουν εξαιρετική ποιότητα στη λήψη και ευκολία στη χρήση, χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.
Nikon COOLPIX S7000
Αναζητώντας πληροφορίες για τη Nikon S7000 στο Web, θα βρεθείτε απέναντι σε εξαιρετικές κριτικές από τα websites της φωτογραφίας. Και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η συγκεκριμένη compact μηχανή έχει όλα όσα θέλει ένας απλός χρήστης: τραβά εξαιρετικές φωτογραφίες, είναι απλή στη χρήση, διαθέτει μεγάλο ζουμ, έχει βολικές διαστάσεις, συνοδεύεται από μερικά έξυπνα χαρακτηριστικά και, για όλα αυτά που προσφέρει, η τιμή της χαρακτηρίζεται προσιτή.Αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στη Nikon S7000 είναι το οπτικό ζουμ 20x που φέρνει τα μακρινά αντικείμενα κοντά σας και τη μηχανή κοντά στη superzoom κατηγορία.

Το πρώτο που θα εκτιμήσει κάποιος στη Nikon S700 είναι οι μικρές διαστάσεις της και ιδιαίτερα το περιορισμένο πάχος των 2,74 εκατοστών, που επιτρέπει την άνετη μεταφορά της σε μία τσέπη ή μια τσάντα, καθώς και τον εύκολο χειρισμό της ακόμα και από ένα παιδί. Η σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής της είναι αυτές που συναντάμε στο ανώτερο επίπεδο των compact φωτογραφικών μηχανών οπότε θα σας αφήσουν σίγουρα ικανοποιημένους. Τα πλήκτρα χειρισμού βρίσκονται βολικά τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά, με την εγγραφή βίντεο να διαθέτει το δικό της πλήκτρο, ενώ η οθόνη διαγωνίου 3’’ είναι αρκετά μεγάλη για τις συνολικές διαστάσεις της συσκευής.

Προχωρώντας στο... φωτογραφικό κομμάτι, η μηχανή διαθέτει ένα φακό NIKKOR ED VR με οπτικό ζουμ 20x που ισοδυναμεί με 25-500mm (αντιστοιχία 35mm φορμά) για ευρυγώνιες και μακρινές λήψεις με εύρος μέγιστου διαφράγματος f3.4 – 6.5. Ο φακός προσφέρει καθαρές εικόνες και ποιοτικά χρώματα, ενώ διαθέτει Vibration Reduction 4 αξόνων για μείωση κουνήματος στη λήψη. Φυσικά, αυτό που κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το οπτικό ζουμ 20x που φέρνει τα μακρινά αντικείμενα κοντά σας και τη μηχανή κοντά στη superzoom κατηγορία. Μάλιστα, με τεχνητές μεθόδους μέσω του χαρακτηριστικού Dynamic Fine Zoom, το ζουμ φτάνει στα 40x με τη Nikon να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει σημαντική απώλεια στην ποιότητα. Ωστόσο, αν το ζητούμενο είναι μόνο η ποιότητα καλύτερα να παραμείνετε στα όρια του οπτικού ζουμ, ενώ αν πρέπει οπωσδήποτε να τραβήξετε κάποιο θέμα από πιο κοντά ως άλλος paparazzi, το 40x θα αποδειχθεί χρήσιμο και αποτελεσματικό.Το πρώτο που θα εκτιμήσει κάποιος στη Nikon S700 είναι οι μικρές διαστάσεις της και ιδιαίτερα το περιορισμένο πάχος των 2,74 εκατοστών, που επιτρέπει την άνετη μεταφορά της σε μία τσέπη ή μια τσάντα.

Ο αισθητήρας των 16MP συμβάλλει θετικά στη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών χαμηλού θορύβου ακόμα και σε συνθήκες μέτριου φωτισμού. Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό της μηχανής είναι το Target Finding AF (AutoFocus) για αυτόματη εστίαση στο αντικείμενο που επιθυμείτε να εστιάσετε και όχι απλά στο πιο κοντινό. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να παρακάμψετε την αυτόματη εστίαση και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, ένα χαρακτηριστικό που δεν το συναντάμε συχνά στις μηχανές compact. Στη χειροκίνητη εστίαση επιλέγετε με τα πλήκτρα χειρισμού την περιοχή που θέλετε, αν και ένα άγγιγμα στην οθόνη θα ήταν πιο απλό (δε διαθέτει οθόνη αφής). Αν η λήψη σας περιλαμβάνει κάποιο κινούμενο αντικείμενο, το χαρακτηριστικό Subject Tracking θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο καθώς «κλειδώνει» αυτό το αντικείμενο και εστιάζει πάνω του μέχρι να πατήσετε το πλήκτρο λήψης.Με την κάμερα να διαθέτει Wi-Fi και NFC, η αποστολή φωτογραφιών σε ένα tablet ή ένα smartphone γίνεται παιχνίδι, μια εμπειρία διασύνδεσης την οποία η Nikon ονομάζει Snapbridge.

Εκτός από πολύ καλές φωτογραφίες, η Nikon S7000 θα σας ικανοποιήσει και στη λήψη βίντεο που, για την κατηγορία της, είναι πολύ καλή. Μπορείτε να τραβήξετε βίντεο Full HD 1920x1080/ 60i με τη βοήθεια του συστήματος σταθεροποίησης VR και με στερεοφωνικό ήχο, καθώς και να μοντάρετε ένα βίντεο έως 30’’ στη μηχανή, συνδυάζοντας μικρά κλιπ και εφαρμόζοντας εφέ. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο time-lapse άμεσα.

Οι λήψεις σας αποθηκεύονται σε κάρτα SD, ενώ μπορείτε να τις δείτε στην οθόνη 3’’ των 460Κ pixels, η οποία διαθέτει επίστρωση κατά των αντανακλάσεων και 5 επίπεδα ρύθμισης της φωτεινότητας. Κατά τη λήψη, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις 18 έτοιμες σκηνές, όπως Παραλία, Χιόνι, Ηλιοβασίλεμα, αλλά μπορείτε και να αφήσετε τη μηχανή να επιλέξει αυτόματα την κατάλληλη και να διαπιστώσετε ότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Επίσης, η μηχανή διαθέτει λειτουργία burst για έως 7 συνεχείς λήψεις με ρυθμό περίπου 9,2 fps.Οι λήψεις σας αποθηκεύονται σε κάρτα SD, ενώ μπορείτε να τις δείτε στην οθόνη 3’’ των 460Κ pixels, η οποία διαθέτει επίστρωση κατά των αντανακλάσεων και 5 επίπεδα ρύθμισης της φωτεινότητας.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της μηχανής έρχεται στο φως όταν χρειαστεί να στείλετε τις φωτογραφίες σας σε μια φορητή συσκευή ώστε να τις μοιραστείτε πιο εύκολα με φίλους. Με την κάμερα να διαθέτει Wi-Fi και NFC, η αποστολή φωτογραφιών σε ένα tablet ή ένα smartphone γίνεται παιχνίδι, μια εμπειρία διασύνδεσης την οποία η Nikon ονομάζει Snapbridge. Φυσικά, για τη «συνεργασία» μέσω NFC απαιτείται να διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό και η άλλη συσκευή, ενώ σε κάθε περίπτωση πρέπει να κατεβάσετε στη φορητή συσκευή σας τη δωρεάν ειδική εφαρμογή Nikon Mobile Utility. Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες της μηχανής στη φορητή συσκευή σας, να κατεβάσετε κάποια ώστε να τη δημοσιεύσετε σε κοινωνικά δίκτυα, καθώς επίσης να ελέγξετε τη μηχανή από απόσταση. Ο έλεγχος αυτός περιλαμβάνει δυνατότητα λήψης, ορισμό του ζουμ, αλλά όχι ρυθμίσεις.

Η Nikon S7000 απευθύνεται στους απλούς χρήστες των compact μηχανών που αναζητούν την ευκολία χρήσης, αλλά δε θέλουν να κάνουν παραχωρήσεις στην ποιότητα των λήψεων. Με ζουμ 20x και έξυπνα χαρακτηριστικά διασύνδεσης, η μηχανή της Nikon αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που πρέπει να εξετάσετε σοβαρά αν αναζητάτε compact μηχανή.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα