Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

SSD Kingston HyperX Savage

Οκτ 15 2015
Οι SSD δίσκοι εξασφαλίζουν εξ ορισμού υψηλές επιδόσεις, όμως μερικοί από αυτούς εξασφαλίζουν ακόμη υψηλότερες…
SSD Kingston HyperX Savage
Οποιαδήποτε αναβάθμιση και να κάνετε στον υπολογιστή σας, εννοείται ότι θα δείτε διαφορά στις επιδόσεις προς το καλύτερο. Η αναβάθμιση όμως που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά σε επίπεδο καθημερινής χρήσης, δεν είναι ούτε ο επεξεργαστής, ούτε η μνήμη, εκτός φυσικά κι αν ο παλιός υπολογιστής σας έχει μετά βίας την υπολογιστική δύναμη για να κάνει μια πρόσθεση. Η μετάβαση από μηχανικό σκληρό δίσκο σε δίσκο SSD είναι αυτή που θα απογειώσει την απόκριση του PC σας και θα το κάνει κυριολεκτικά να «πετάει», τόσο κατά την εκκίνηση, όσο και κατά την περιήγηση στο λειτουργικό σύστημα ή την εκκίνηση διαφόρων προγραμμάτων και παιχνιδιών. Η Kingston έχει ήδη δημιουργήσει μακρά παράδοση στον τομέα με πολύ αξιόλογα μοντέλα και συνεχίζει να προσφέρει αξιόλογα προϊόντα μέσω της σειράς Hyper X Savage.


Η εμφάνιση του HyperX Savage είναι ιδιαίτερα προσεγμένη.

Επιχειρώντας να τοποθετήσουμε τους HyperX Savage σε σχέση με τους υπόλοιπους SSD της εταιρείας, παρατηρούμε ότι βρίσκονται ακριβώς στη μέση σε επίπεδο επιδόσεων, μπροστά από τη σειρά Fury και πίσω από τη σειρά Predator. Οι Savage, που έρχονται σε χωρητικότητες 120, 240 και 480GB διαθέτουν τετραπύρηνο και οκτακάναλο Phison S10 controller και χρησιμοποιούν το A19 NAND της Toshiba. Τα «υλικά» αυτά συνεργάζονται ώστε να προσφέρουν εντυπωσιακές ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης (sequential), που φτάνουν τα 530 και 560 MB/s αντίστοιχα (εκτός του μοντέλου των 120GB που κινείται λίγο χαμηλότερα).

Οι επιδόσεις όμως δεν είναι το μόνο αξιόλογο χαρακτηριστικό των HyperX Savage. Είναι γνωστό ότι η αναβάθμιση από μηχανικό σκληρό δίσκο σε SSD δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Χρειάζονται κατσαβίδια, καλώδια SATA και αντάπτορες 2.5” σε 3.5”, ενώ αμέσως μετά ξεκινάει η χειρότερη δοκιμασία από όλες… Θα πρέπει να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα και αμέσως μετά όλα τα προγράμματα και τους οδηγούς και πάει λέγοντας. Ήδη κάποιες εταιρείες προσπαθούν να διευκολύνουν την όλη διαδικασία παρέχοντας cloning software ή αντάπτορες, όμως η Kingston προχωράει ένα βήμα παραπέρα, περιλαμβάνοντας, πέρα από τα προαναφερθέντα, βίδες, κατσαβίδι, καλώδιο SATA και θήκη από USB 3.0 σε SATA.Θα βρείτε τον HyperX Savage σε εκδόσεις των 120, 240 και 480GB. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα!

Σε ό,τι αφορά τις αντοχές τους, οι Savage της Kingston κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το μοντέλο των 120GB μπορεί να φτάσει τα 113 TBW (Terabytes Written), το μοντέλο των 240 φτάνει τα 306 TBW και εκείνο των 480GB τα 416 TBW. Όσο για το βάρος των σκληρών της Kingston, για όσους ενδιαφέρονται να τους ενσωματώσουν σε laptop, εκείνο κυμαίνεται στα 96 γραμμάρια. Ικανοποιητική είναι και η ενεργειακή κατανάλωση των Savage, αφού κυμαίνεται στα 0.5W κατά μέσο όσο σύμφωνα με διάφορα benchmarks.

Άξια αναφοράς είναι η εμφάνιση του Kingston HyperX Savage. Δεν πρόκειται απαραίτητα για έναν παράγοντα που επηρεάζει με ουσιώδη τρόπο την απόφαση ενός καταναλωτή για την αγορά ενός σκληρού δίσκου, όμως μπορεί κάποιος να έχει διάφανο case. Εν τέλει, είναι κάτι που δεν είναι αρνητικό σε καμία περίπτωση αν υπάρχει. Ο σκληρός λοιπόν της Kingston περικλείεται από matte υλικό υψηλής ποιότητας, ενώ στο επάνω μέρος του έχει χαραγμένο σε κόκκινο φόντο το λογότυπο του προϊόντος.Τα περιεχόμενα της συσκευασίας του HyperX Savage είναι υπερπλήρη.

Εν ολίγοις, εάν θέλετε έναν σκληρό δίσκο SSD με πολύ καλές επιδόσεις, υψηλή αντοχή, καλαίσθητη εμφάνιση και ικανοποιητική ενεργειακή απόδοση, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πιο μακριά από έναν HyperX Savage της Kingston.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα