Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Battlefield 1

Οκτ 26 2016
Το επόμενο κεφάλαιο της μεγαλύτερης πολεμικής σειράς μας πηγαίνει πίσω στο χρόνο, για το καλύτερο Battlefield που έχει παρουσιαστεί ποτέ.
Battlefield 1
To Battlefield είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη πολεμική σειρά στην ιστορία του gaming. Έχοντας παρουσιάσει για πρώτη φορά τις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε κλίμακα που κανείς δεν είχε βιώσει μέχρι τότε, από την πρώτη της εμφάνιση η σειρά κέρδισε την αγάπη του κοινού για τον μοναδικό του χαρακτήρα και την εμπειρία δίχως προηγούμενο που προσέφερε. Στη συνέχεια, ήταν το πρώτο online shooter που μετέφερε τον πόλεμο στη σύγχρονη εποχή, ενώ η εξέλιξη της πολυαγαπημένης φόρμουλας δε σταμάτησε στιγμή. Τώρα, η ομάδα της DICE αλλάζει προσανατολισμό αλλά και εποχή, και φέρνει την εμπειρία Battlefield στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο με το Battlefield 1.Η ομάδα της DICE αλλάζει προσανατολισμό αλλά και εποχή, και φέρνει την εμπειρία Battlefield στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο με το Battlefield 1.

Επιστρέφοντας στις ρίζες, το Battlefield 1 φέρνει στις οθόνες μας τις επιχειρήσεις που καθόρισαν όλες τις μετέπειτα μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για το ανθρώπινο είδος και αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποτυπώσει η ομάδα ανάπτυξης, με τοποθεσίες, όπλα, στρατιωτικές μονάδες και οχήματα της εποχής, πάντα με την πιστότητα και την λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει τις δουλειές της DICE.

Στο single-player κομμάτι θα ζήσετε τις ιστορίες διαφορετικών πρωταγωνιστών, οι οποίοι και έζησαν μέσα από διαφορετικά βιώματα τον πόλεμο, τον φόβο αλλά και την ελπίδα. Θα συνειδητοποιήσετε ότι στον πόλεμο τίποτα δεν είναι "άσπρο" και "μαύρο", αλλά και πως στην άλλη μεριά της κάννης δε βρίσκεται ένας "εχθρός", αλλά ένας άλλος άνθρωπος. Από τις μάχες στα χαρακώματα και τις πτήσεις με τα πολεμικά αεροπλάνα που μέχρι τότε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα πείραμα, μέχρι την Μέση Ανατολή και τον Λόρενς της Αραβίας, το single-player campaign του Battlefield 1 θα σας δώσει μια εικόνα του πολέμου που όμοιά της δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα.Το single-player campaign του Battlefield 1 θα σας δώσει μια εικόνα του πολέμου που όμοιά της δεν έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα.

Η καρδιά όμως του Battlefield 1 χτυπάει στο online multiplayer, και εκεί είναι που ο τίτλος λάμπει, με την γνωστή συνταγή της DICE να απογειώνεται σε νέα ύψη. Οι μάχες των 64 ατόμων είναι πιο συναρπαστικές από ποτέ, και με τα δεδομένα της εποχής, τα οχήματα έχουν ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στο πεδίο της μάχης. Πολεμήστε για την νίκη στα γνωστά modes Conquest, Rush και Team Deathmatch, και ετοιμαστείτε να ζήσετε την νέα εμπειρία Battlefield που αναμένεται να γίνει το νέο standard στη σειρά μέσα από Operations, το ολοκαίνουριο mode που αναπαριστά σημαντικές μάχες του Α' ΠΠ και βάζει τις ομάδες να πολεμήσουν για την κατάληψη (ή την άμυνα) μιας σειράς από χάρτες, κομμάτι - κομμάτι. Η πρόκληση για τους επιτιθέμενους είναι μεγάλη, αλλά με κάθε ήττα έρχονται ενισχύσεις με την μορφή των Behemoths, μεγάλων πολεμικών μηχανών (τρένα, ζέπελιν ή πλοία) που σκορπούν το θάνατο στο διάβα τους.

Η μηχανή γραφικών Frostbite φέρνει στις οθόνες σας την απόλυτη πολεμική εμπειρία με φωτορεαλιστικά γραφικά, επίπεδα καταστροφής του περιβάλλοντος που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά στη σειρά, αλλά και καιρικά φαινόμενα που αλλάζουν ριζικά το πρόσωπο του πεδίου της μάχης. Και φυσικά, όλα αυτά με την υπογραφή της DICE στο gameplay, κάτι που σημαίνει ότι η στρατηγική, ο σχεδιασμός και η σωστή συνεννόηση με τους συμπαίκτες παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο με τα γρήγορα αντανακλαστικά. Επιπρόσθετα, στον Α’ ΠΠ η τεχνολογία δεν ήταν η ίδια, κάτι που άλλαζε την γενικότερη εικόνα της αναμέτρησης. Από την έλλειψη auto-lock στα αεροπλάνα μέχρι την ίδια την αντοχή των οχημάτων στα πυρά συμβατικών όπλων, οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό απ’ ότι είχαν συνηθίσει μέχρι πρότινος αν θέλουν να επικρατήσουν.Το Battlefield 1 προσφέρει την απόλυτη πολεμική εμπειρία, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς τα... πίσω επιστρέφοντας στο Α’ ΠΠ.

Το Battlefield 1 προσφέρει την απόλυτη πολεμική εμπειρία, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς τα... πίσω. Η επιστροφή στον "Πόλεμο που θα τελειώσει όλους τους πολέμους" είναι αυτή που δίνει στον τίτλο και τους δημιουργούς του την ευκαιρία να κάνουν και οι ίδιοι μια επιστροφή στις ρίζες της σειράς και να προσφέρουν, ξανά, ένα Battlefield που θυμίζει κάτι από τα παλιά και αδιαμφισβήτητα το καλύτερο Battlefield των τελευταίων ετών.


Δείτε τα βίντεο:


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα