Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 δωρεάν live stream video apps για smartphones

Οκτ 04 2017
Δωρεάν εφαρμογές για live video streaming ακόμη και όταν βρίσκεστε εν κινήσει με το smartphone στο χέρι.
5 δωρεάν live stream video apps για smartphones
Το smartphone σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδώσετε live στον κόσμο τη δραστηριότητά σας, από οπουδήποτε θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές video streaming για να προβάλλετε βίντεο απευθείας από την κάμερα του κινητού σας σε μια ηλεκτρονική υπηρεσία, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλοι χρήστες για να παρακολουθήσουν το live stream σας.

Το πιο σημαντικό για αυτές τις εφαρμογές είναι το γεγονός ότι δε χρειάζεστε ειδικά camera add-ons ή εξωτερικό μικρόφωνο για να πραγματοποιήσετε live stream. Λειτουργούν το ίδιο καλά με τη κάμερα και το μικρόφωνο του smartphone σας, κάτι που είναι εξαιρετικό λαμβάνοντας υπόψη τους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές που για κάτι αντίστοιχο σε ανάλυση HD πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδική κάμερα και εξωτερικό μικρόφωνο.

Video Chat Apps vs. Mobile Live Video
Φαίνεται το ίδιο, αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά που πρέπει να γίνει κατανοητή: Οι εφαρμογές μηνυμάτων που υποστηρίζουν βιντεοκλήσεις επικεντρώνονται περισσότερο στην προσωπική επικοινωνία και όχι στο "lifecasting”, έτσι δεν είναι το ίδιο με τους mobile broadcasters.

Αυτή η κατηγορία εφαρμογών περιλαμβάνει εφαρμογές όπως Skype, WhatsApp, Kik και Facebook Messenger. Είναι εξαιρετικές για βίντεοκλήσεις, αλλά δεν είναι τόσο ευέλικτες για live stream σε άλλους χρήστες που θέλουν να δουν live τη δραστηριότητά σας. Και εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα broadcasting apps. Όπως περιγράφεται παραπάνω, δεν έχουν ως στόχο απλά να επικοινωνήσετε με κάποιον ή να καλέσετε πολλούς ανθρώπους σε μια ομάδα, αλλά να ανοίξουν μια ζωντανή, εξερχόμενη ροή την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν άλλοι χρήστες και να συμμετάσχουν.

Τα live stream apps μπορούν να θεωρηθούν περισσότερο ως ένα “streaming hub” ή “live TV” όπου μπορείτε να ξεκινήσετε stream όποτε και από οπουδήποτε θέλετε και οι θεατές μπορούν να συντονιστούν για να σας ακούσουν και να σας παρακολουθήσουν.

Facebook


To Facebook δεν είναι μόνο καλό για να ενημερώνετε την κατάστασή σας μέσω κειμένου, εικόνας και βίντεο, αλλά και για την κοινή χρήση ζωντανής ροής βίντεο με όλους τους φίλους σας στο Facebook (ή ακόμα και μόνο με συγκεκριμένους φίλους). Πατήστε στο κουμπί Live κάτω από την ενότητα ενημέρωση κατάστασης για να ξεκινήσετε τη μετάδοση στο Facebook.

Όταν το πατήσετε για πρώτη φορά, απλά το βίντεο δεν θα εμφανίζεται δημόσια, αλλά μπορείτε γρήγορα να το αλλάξετε ως δημόσιο, μόνο με φίλους ή με συγκεκριμένους φίλους που θα επιλέξετε. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε φίλτρα και κείμενο στο live feed, να χρωματίσετε την οθόνη, να κάνετε εναλλαγή κάμερας (μπροστά ή πίσω), να συμπεριλάβετε ένα κουμπί donation, να κάνετε check in κάπου κοντά και ακόμη να μεταβείτε στη λειτουργία μικροφώνου.

YouNow
Ένα ακόμη δωρεάν video streamer για χρήστες Android και iOS -με την κατάλληλη ονομασία- είναι το YouNow. Μπορείτε να ξεκινήσετε live stream μέσα σε δευτερόλεπτα και ακόμα να προσθέσετε ετικέτες στη ροή σας για να βοηθήσετε τους χρήστες να σας βρουν σε αναζητήσεις. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στo Facebook, Instragram, Google ή Twitter.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε το live stream σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους θεατές. Μόλις ξεκινήσετε, μπορείτε να συνομιλήσετε με τους θεατές (ή να αποκλείσετε τη συνομιλία), να δείτε ποιος παρακολουθεί, να αλλάξετε κάμερα μεταξύ της μπροστινής και της πίσω και να προσθέσετε θεατές ως fans. Οι κορυφαίοι fans και broadcasters εμφανίζονται στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα με άλλους δημοφιλείς live streamers.

Το θετικό σχετικά με αυτή την εφαρμογή, σε σύγκριση με το Facebook, είναι ότι δε χρειάζεται να συνδεθείτε με άλλους χρήστες για να σας βρίσκουν εύκολα. Μόλις λίγα λεπτά μετά το live stream, θα έχετε ήδη αρκετούς θεατές.

Stream


Πραγματοποιήστε live stream και μοιραστείτε το με θεατές απ’ όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Stream. Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλους live broadcasters οι οποίοι πραγματοποιούν live stream τώρα, καθώς και χρήστες που είναι οι πιο δημοφιλείς.

Οποιοσδήποτε παρακολουθεί το video stream μπορεί να αποθηκεύσει κλιπ ή σύντομα κομμάτια της ροής βίντεο (έως και 15 δευτερόλεπτα το καθένα) και να τις συνδυάσει σε highlights reels που προβάλλονται με δυνατότητα ανανέωσης για 24 ώρες. Όπως ορισμένα live stream apps, η εφαρμογή Stream επιτρέπει σε άλλους χρήστες να συνομιλούν σε πραγματικό χρόνο ενώ παρακολουθούν το live feed σας, και τα avatars τους εμφανίζονται πάνω από το βίντεο.

Livestream
Το Livestream είναι ένας από τους ηγέτες στο χώρο των live video broadcasts στο διαδίκτυο, αλλά οι περισσότεροι χρήστες του μεταδίδουν από επαγγελματικές βιντεοκάμερες ή από high-end webcams, όχι από smartphones. Ωστόσο, τα smartphones υποστηρίζονται σίγουρα: μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας iOS ή Android. Με το Livestream μπορείτε να παρακολουθήσετε χιλιάδες ζωντανές εκδηλώσεις, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι broadcasters που ακολουθείτε ξεκινούν ένα live stream, ακόμα και να βρείτε εύκολα τους φίλους σας στο Facebook που χρησιμοποιούν επίσης την εν λόγω εφαρμογή.

Η πιο δημοφιλής πτυχή της εφαρμογής είναι ο ευκολότερος τρόπος να βρεθούν trending live feeds και επερχόμενες ζωντανές εκπομπές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις κατηγορίες για να αναζητήσετε live streams μουσικής, lifestyle, ψυχαγωγίας και πολλά άλλα. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής, μπορείτε να κάνετε μια ανάρτηση κειμένου ή εικόνας σχετικά με τη μετάδοσή σας καθώς και να αφήσετε σχόλια στη δική σας εκπομπή (τα οποία συγχωνεύονται με άλλα σχόλια από τους θεατές σας). Εάν πρέπει κάποια στιγμή να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο, πατήστε απλά το κουμπί του μικροφώνου. Επίσης, χρησιμοποιήστε το κουμπί εναλλαγής της κάμερας για αλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω κάμερας.

Periscope


Το Periscope είναι ακόμη ένα δημοφιλές και εύκολο στη χρήση δωρεάν live stream app. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε άλλους broadcasters ή να μεταδώσετε το δικό σας stream. Η λίστα των treding streamers και των προβαλλόμενων streamers είναι ένας εύκολος τρόπος για βρείτε δημοφιλή live streams για να ακολουθήσετε ή να παρακολουθήσετε.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή για αυτή την εφαρμογή είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα για να αποκτήσετε Super Hearts που μπορείτε στη συνέχεια να τα προσφέρετε στους αγαπημένους σας live streamers. Τα Super Hearts που λαμβάνετε μπορούν να εξαργυρωθούν για να αλλάξει η κατάστασή σας σε Super Broadcaster.

Όπως είναι προφανές, το live video streaming από το smartphone είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση για τον καθένα. Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις, εμφανίζεται σε εφαρμογές που κατά πάσα πιθανότητα έχετε ήδη στο smartphone σας, όπως π.χ. στο Facebook app.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα