Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

6 απαραίτητες εφαρμογές για το φορητό υπολογιστή σας

Οκτ 23 2017
Ένα ολοκληρωμένο «οπλοστάσιο» για το φορητό υπολογιστή που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα όσων χρηστών βρίσκονται συχνά εκτός γραφείου ή σπιτιού.
6 απαραίτητες εφαρμογές για το φορητό υπολογιστή σας
Διαβάζοντας κανείς τον τίτλο του παρόντος άρθρου, δικαιολογημένα ίσως αναρωτιέται τι σημαίνει «εφαρμογή για φορητό υπολογιστή», αφού, τεχνικά, οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον φορητό υπολογιστή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στον επιτραπέζιο υπολογιστή. Ωστόσο, υπάρχει μία σημαντική διαφορά: ορισμένες εφαρμογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους βρίσκονται εν κινήσει με τον φορητό υπολογιστή τους.

Είτε θέλετε περισσότερη ασφάλεια όταν χρησιμοποιείτε ένα δημόσιο σημείο πρόσβασης Wi-Fi είτε προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί η μπαταρία σας εξαντλείται γρήγορα, οι παρακάτω εφαρμογές για φορητούς υπολογιστές θα σας καλύψουν και με το παραπάνω.

KeepSolid VPN Unlimited


KeepSolid VPN Unlimited {Laptop_Apps_1.jpg} Κανείς δεν θέλει να ξοδέψει ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό σε ένα VPN, ωστόσο είναι μια από τις πιο σημαντικές δικλείδες ασφαλείας στη σημερινή εποχή που αυξάνονται ολοένα και περισσότερο τα κρούσματα κυβερνοεπιθέσεων, αλλά και οι διαδικτυακές απάτες. Εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο VPN με λογική τιμή για ανώνυμη περιήγηση καθώς ταξιδεύετε με το laptop σας, το KeepSolid είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μπορείτε να «κατεβάσετε» το KeepSolid VPN ως μία ευέλικτη επέκταση του Chrome, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση και την πρόσβαση μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας ή ως desktop app, εάν θέλετε πιο λεπτομερή έλεγχο. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί διακομιστές που τείνουν να είναι ταχύτεροι από τους περισσότερους ανταγωνιστές και υπάρχουν πολλές επιπλέον ρυθμίσεις για να ενισχύσετε περαιτέρω την ασφάλειά σας εάν το επιθυμείτε. Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει σε προηγούμενο άρθρο στο Discover (Tips ασφαλείας σε περίπτωση χρήσης δημόσιου Wi-Fi), οι χρήστες χρησιμοποιούν πολύ συχνά δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi, που σημαίνει ότι είναι δυνητικά ευάλωτοι σε μια ανεπιθύμητη εισβολή. Ένα VPN σας προστατεύει από αυτό.

HTTPs Everywhere (Firefox, Chrome και Opera)
Όταν βρίσκεστε εν κινήσει με το φορητό υπολογιστή σας και συνδέεστε σε κάποιο δημόσιο Wi-Fi, θέλετε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο γνωρίζοντας ότι κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε δεν θα είναι εκτεθειμένη σε ανεπιθύμητα μάτια. Με το HTTPs Everywhere, την επέκταση για Firefox, Chrome και Opera, στα περισσότερα από τα σημαντικότερα websites που επισκέπτεστε και χρησιμοποιούν την επιλογή HTTPs, οποιαδήποτε δεδομένα που εισάγετε, όπως mail, κωδικοί πρόσβασης κ.ο.κ., είναι κρυπτογραφημένα. Το HTTPs Everywhere είναι μια εξαιρετική λύση για να αυξήσετε την ηλεκτρονική σας προστασία.

Battery Optimizer


Η μπαταρία είναι μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές ενός laptop, καθώς η αυτονομία παίζει σημαντικό ρόλο στη φορητότητα του συστήματος. Όσο υψηλότερη είναι η αυτονομία της μπαταρίας, τόσο περισσότερη η διάρκεια λειτουργίας του φορητού υπολογιστή… μακριά από πρίζα. Η αυτονομία, ωστόσο, δεν είναι μόνο θέμα χωρητικότητας μπαταρίας, έχει να κάνει και με τον τρόπο που χρησιμοποιείται η μπαταρία.

Το Battery Optimizer είναι ένα εργαλείο βελτιστοποίησης μπαταρίας, μια δωρεάν εφαρμογή που εμφανίζει διάφορα χρήσιμα στοιχεία για τη χρήση της μπαταρίας σας, όπως διάρκεια λειτουργίας μετά από κάθε φόρτιση, πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτίσει και πώς η διάρκεια ζωής της μειώνεται αναπόφευκτα με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή ώστε να σας εμφανίζει ειδοποιήσεις όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που καταναλώνουν την μπαταρία σας και επίσης να σας υπενθυμίζουν πότε μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο ζωής μπαταρίας.

ClockworkMod Tether
H σύνδεση του smartphone σας στον υπολογιστή αποτελεί τυπική λειτουργία αυτές τις μέρες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που έχουν αναφέρει αρκετά ζητήματα όταν προσπαθούν να συνδέσουν τις συσκευές τους με τον υπολογιστή. Εάν είστε ένα από αυτούς τους χρήστες, πρέπει να εγκαταστήσετε το ClockworkMod Tether για συσκευές Android ή για υπολογιστή. Οι προγραμματιστές του καλύτερου εργαλείου ανάκτησης για Android προσφέρουν ένα από τα καλύτερα εργαλεία για «ζεύξη» (tethering) του υπολογιστή με το smartphone ή το tablet σας.

Unified Remote


Το Unified Remote μπορεί να μετατρέψει το smartphone σας σε ένα πλήρως λειτουργικό τηλεχειριστήριο για τον υπολογιστή σας με λειτουργικό Windows. Μάλιστα, προσφέρει εξειδικευμένα remotes για Netflix, Amazon Prime και άλλες υπηρεσίες για streaming περιεχομένου και web browsers. H δωρεάν έκδοση διαθέτει 18 remotes, ενώ με την επί πληρωμή έκδοση έχετε 90 remotes καθώς και φωνητικές εντολές και άλλες χρήσιμες λειτουργίες.

Google Drive
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές τείνουν να έχουν λιγότερη ισχύ επεξεργασίας από τους αντίστοιχους σταθερούς υπολογιστές και, προφανώς, περιορίζονται από τους πόρους της μπαταρίας, το Google Drive είναι η ιδανική λύση για εργασίες γραφείου με το φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να εργαστείτε χωρίς να ανησυχείτε για την αποθήκευση της εργασίας σας σε περίπτωση που διακοπεί η λειτουργία του laptop λόγω μπαταρίας, ενώ μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε αρχεία και να συνεργαστείτε με άλλους χρήστες όταν βρίσκεστε εν κινήσει (ειδικά όταν συνδυάζεται με το ClockworkMod Tether).

Επίσης, έχετε στη διάθεσή σας μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο cloud, επομένως δε χρειάζεται να γεμίζετε τον σκληρό δίσκο του φορητού υπολογιστή σας με περιττά αρχεία.Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα