Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

3 scanner apps για φορητές συσκευές

Σεπ 09 2015
Η κάμερα του smartphone ή του tablet σας μπορεί, με την κατάλληλη εφαρμογή, να μετατραπεί σε ένα χρήσιμο scanner το οποίο έχετε διαρκώς μαζί σας αν χρειαστεί.
3 scanner apps για φορητές συσκευές
Από τη στιγμή που τα smartphones διέθεταν κάμερα από την πρώτη εμφάνισή τους, ο ρόλος τους ως scanner ήταν κάτι που ήρθε νωρίς ως φυσικό επακόλουθο. Βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι και η απλή φωτογράφιση είναι μία μορφή scanning, ωστόσο οι εφαρμογές που έχουν αυτό ως στόχο τους διαθέτουν και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, οι περισσότερες εφαρμογές διαθέτουν διόρθωση της προοπτικής ώστε να μη φαίνεται ότι η εικόνα έχει τραβηχτεί έστω και υπό μικρή γωνία. Επίσης, η εξαγωγή της σάρωσης σε PDF ώστε να αποσταλεί σε μια πιο τυπική μορφή εγγράφου είναι βασικό χαρακτηριστικό όλων των εφαρμογών.

CamScanner
[Android, iOS, Windows – επί πληρωμή]


To CamScanner είναι μια πολύ δυνατή εφαρμογή και απευθύνεται σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη από ένα scanner app, οπότε αντέχουν και να πληρώνουν την ακριβή συνδρομή που ζητά. Στην δωρεάν έκδοσή του τοποθετεί υδατογράφημα στα σαρωμένα έγγραφα και εμφανίζει διαφημίσεις. Με την εφαρμογή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έγγραφο σαρώνοντας πολλαπλές σελίδες στις οποίες γίνονται έξυπνο cropping και αυτόματες βελτιώσεις ώστε τα κείμενα και οι εικόνες του εγγράφου να είναι καθαρά και ευανάγνωστα. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εφαρμογής είναι τα εργαλεία που σας δίνει ώστε να σαρώσετε τις σελίδες με τον καλύτερο τρόπο. Στα έγγραφα που προκύπτουν μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις ή τα δικά σας υδατογραφήματα, καθώς και να τα μοιραστείτε με φίλους στα social media ή με συνεργάτες για σχόλια. Η εφαρμογή διαθέτει και δυνατότητα OCR (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων), αλλά δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες, καθώς και αναζήτηση με tags και με λέξεις στις σημειώσεις (αν έχετε εισάγει).


TurboScan
[Android, iOS – επί πληρωμή]

Η μεγάλη δύναμη του TurboScan βρίσκεται στους αλγόριθμους σάρωσης και αυτόματης διόρθωσης. Αρχικά, η εφαρμογή διαθέτει ένα mode που ονομάζεται SureScan που τραβά τρεις φωτογραφίες του ίδιου εγγράφου και στη συνέχεια τις συνδυάζει για να προσφέρει ένα καθαρό αποτέλεσμα ακόμα κι αν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι καλές. Παράλληλα και αυτόματα, ανιχνεύονται αυτόματα οι άκρες των σελίδων, διορθώνεται η προοπτική αν έχει γίνει λήψη από μικρή γωνία, εξαλείφονται οι σκιές και βελτιώνεται η αντίθεση. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε και εσείς μικρές επεμβάσεις στη φωτεινότητα και τη διάταξη μιας σελίδας, καθώς και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε σελίδες, αλλά και να αλλάξετε τη θέση τους στο έγγραφο.


Scanbot
[Android, iOS – δωρεάν]

Το Scanbot διαθέτει μια αξιόλογη δωρεάν έκδοση που προσφέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των επί πληρωμή εφαρμογών. Η ποιότητα του εγγράφου που προκύπτει από τη σάρωση είναι υψηλή, σε 200dpi και άνω, η ταχύτητα είναι εξαιρετική με τις άκρες να ανιχνεύονται αυτόματα, ενώ η εφαρμογή επιτρέπει τη σάρωση σε οτιδήποτε, όπως κανονικά έγγραφα, επαγγελματικές κάρτες, αποδείξεις, σημειώσεις και post-it. Σημαντική είναι και η δυνατότητα της εφαρμογής να συνεργάζεται με cloud drives όπως το iCloud, το Google Drive, το Dropbox και άλλα. Εκτός από όλα αυτά, το Scanbot διαβάζει και QR codes με URLs, επαφές, τηλέφωνα, τοποθεσίες και άλλα. Στην επί πληρωμή έκδοση, υπάρχει, μεταξύ άλλων, δυνατότητα OCR.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα