Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

5 Android Simulation Games

Σεπ 11 2015
Αν βαρεθήκατε τα παιχνίδια αγροτικών εργασιών στο Facebook και θέλετε μια… πιο υπεύθυνη θέση, τα παιχνίδια προσομοίωσης που ακολουθούν είναι ακριβώς για σας!
5 Android Simulation Games
Πιλότος ή οδηγός τρένου; Οδηγός λεωφορείου ή φορτηγού; Μήπως απλά… δήμαρχος; Ότι κι αν προτιμάτε, τα παιχνίδια προσομοίωσης που θα βρείτε στο Android για το smartphone ή το tablet σας είναι ιδιαίτερα εθιστικά και θα «κολλήσετε» για ώρες. Τα γραφικά τους είναι πολύ μακριά από αυτά που συναντάτε στο PC και τις κονσόλες, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει η διασκέδαση και αυτά τα παιχνίδια μπορούν άνετα να τη χαρίσουν. Τα πέντε simulation games που ακολουθούν είναι δωρεάν, με τα περισσότερα από αυτά να προτείνουν αγορές μέσα από την εφαρμογή.


Flight Pilot Simulator 3D Free


Πρώτο flight simulation σε βαθμολογία, το Flight Pilot Simulator 3D μπορεί να σας κρατήσει κοντά του για αρκετές ώρες χάρη στις πολλαπλές προκλήσεις που περιλαμβάνει. Γίνετε πιλότος διασωστικών για να σώσετε ανθρώπους και πυροσβεστικού για να σβήσετε φωτιές σε απότομες πλαγιές, κάντε αγώνες με αντίπαλο το χρόνο, προσγειώστε το αεροπλάνο σας σε δύσκολα σημεία όπως αεροπλανοφόρα και εξερευνήστε ένα τεράστιο χάρτη με πολλές εκπλήξεις σε mode ελεύθερης πτήσης. Στη διάθεσή σας έχετε πολλούς τύπους αεροσκαφών, από μονοκινητήρια έως υπερηχητικά τζετ, ενώ το περιεχόμενο ανανεώνεται συστηματικά. Τα γραφικά είναι καλά, οι κινήσεις ομαλές, η απόκριση στον έλεγχο εξαιρετική και δεν απαιτείται σύνδεση στο Internet, οπότε μπορείτε να παίξετε όπου κι αν βρίσκεστε.


Euro Train Simulator


Στο Euro Train Simulator είστε ο οδηγός ενός τρένου που καλείστε να οδηγήσετε διάφορους τύπους, κάτω από διαφορετικές συνθήκες, σε πολλές διαδρομές. Το παιχνίδι διαθέτει δύο modes: στο Quick Mode επιλέγετε τρένο, διαδρομή, σταθμούς αφετηρίας και προορισμού, καιρό και την ώρας της ημέρας, ενώ στο Career Mode καλείστε να φέρετε εις πέρας με επιτυχία μια σειρά αποστολών που σας ξεκλειδώσουν νέα τρένα και διαδρομές. Το παιχνίδι διαθέτει 10 τύπους τρένων, μεταξύ αυτών και πολύ γρήγορα inter-city, ενώ χρησιμοποιεί το αγγλικό σύστημα σήμανσης, με τα γραφικά των σταθμών να βασίζονται σε μοντέρνους, αυθεντικούς γερμανικούς σταθμούς. Τα γραφικά των τρένων είναι πολύ καλά και λεπτομερή, αλλά το έδαφος και οι ράγες χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά.Bus Simulator 2015


Αν νομίζετε ότι η οδήγηση λεωφορείου δεν διαφέρει από ενός απλού αυτοκινήτου, με το bus simulator 2015 μπορείτε μια μικρή γεύση για το πόσο δύσκολη είναι. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κάνετε μια στροφή με μέτρια ταχύτητα για να διαπιστώσετε πόσο εύκολα μπορείτε να βγείτε εκτός δρόμου. Αλλά αυτή είναι η δουλειά των προσομοιωτών: να μάθετε σε πραγματικές συνθήκες. Στη διάθεσή σας υπάρχουν 15 διαφορετικοί τύποι λεωφορείου, μεταξύ αυτών και διπλά αρθρωτά και διώροφα. Οι χάρτες των πόλεων (Λος Άντζελες, Παρίσι, Ρώμη, Βερολίνο, κ.ά.) είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικοί, καθώς και η κίνηση των ανθρώπων, τους οποίους μπορείτε να παραλαμβάνετε και να αφήνετε αφού υπάρχει κουμπί που ανοίγει και κλείνει τις πόρτες. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στη σχεδίαση του εσωτερικού των λεωφορείων το οποίο είναι πολύ προσεγμένο. Το παιχνίδι διαθέτει ένα αρκετά καλό σύστημα καιρού και καταστροφών του οχήματος για τα δεδομένα των smartphone games, ενώ αρκετά έξυπνο είναι και το σύστημα κυκλοφορίας των οχημάτων ώστε να έρχεστε διαρκώς αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.Truck Simulator: City


Η ύπαρξη ενός καλού προσομοιωτή για οδήγηση φορτηγού είναι αναμενόμενη και το Truck Simulator: City είναι ένας από αυτούς. Σκοπός είναι να βρεις ένα συγκεκριμένο trailer και να οδηγήσεις και παρκάρεις το φορτηγό σου στο parking που θα σου υποδειχθεί. Στη διάθεσή σας έχετε 7 διαφορετικά φορτηγά, οδήγηση τη μέρα ή τη νύχτα, μοντέλο καταστροφής και διαχείρισης καυσίμων, πολλαπλές κάμερες και αδυνατότητα αυτόματης ή χειροκίνητης αλλαγής ταχυτήτων. Το καλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι η φυσική του που το κάνει ιδιαίτερα ρεαλιστικό και προσφέρει δυνατές προκλήσεις που θα σας κρατήσουν για αρκετές ώρες.


SimCity BuildIt


Το SimCity υπάρχει ως τίτλος για σχεδόν 20 χρόνια και φυσικά, δε θα μπορούσε να μη μεταφερθεί και στις φορητές συσκευές με επιτυχία. Πάνω από 800.000 χρήστες το έχουν βαθμολογήσει με 5/5 στο Google Play, ενώ οι εγκαταστάσεις του κυμαίνονται στο εύρος των 10 - 50 εκατομμυρίων. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού παραμένει αυτή που το έκανε πετυχημένο για τόσα χρόνια: σκοπός σας ως δήμαρχος είναι να χτίσετε και να διαχειριστείτε την πόλη σας έχοντας όλους τους κατοίκους ευχαριστημένους. Αυτό είναι αδύνατο στην πραγματικότητα, αλλά και πολύ δύσκολο στο παιχνίδι οπότε πρέπει να επιστρατεύσετε τις καλύτερες οργανωτικές ικανότητές σας. Καθώς αναπτύσσετε την πόλη σας, έχετε να λύσετε πάρα πολλά προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό, πυρκαγιές και ρύπανση και να παρέχετε υπηρεσίες στους κατοίκους όπως αστυνομία, εκπαίδευση, κ.ά. Αν τα καταφέρνετε καλά, είναι μια καλή ένδειξη για να βάλετε υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές.
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα