Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Ricoh SG 3100SNw

Σεπ 03 2015
Το πολυμηχάνημα SG 3100SNw είναι ένας ακούραστος συνεργάτης που μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη, είτε βρεθεί σε ένα απαιτητικό οικιακό περιβάλλον είτε σε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό γραφείο.
Ricoh SG 3100SNw
Αν κάτι ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά στο έγχρωμο πολυμηχάνημα SG 3100SNw της Ricoh είναι πως φτιάχτηκε για να αντέχει στη χρήση. Αυτό που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά όμως, είναι πως το ίδιο ισχύει και για τα μελάνια που χρησιμοποιεί η ιαπωνική εταιρεία. Τα μελάνια είναι πιο παχύρευστα/κολλώδη από το σύνηθες, για αυτό και η Ricoh χρησιμοποιεί τον όρο “GELJET” αντί για το γνωστό “inkjet” όταν περιγράφει τους εκτυπωτές της.

Τα μελάνια της Ricoh στεγνώνουν πιο γρήγορα από τα συμβατικά, ενώ είναι και αδιάβροχα. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες προσφέρονται και για εκτύπωση διπλής όψης ακόμη και σε απλό χαρτί εκτυπωτή/φωτοτυπίας, χωρίς φόβο για το αν θα καταλήξουμε σε μια άχρηστη σελίδα με ανεπιθύμητες γραμμές και στίγματα. Χαρακτηριστικό της αντοχής του μελανιού, είναι το γεγονός πως το κείμενο δε θα μετατραπεί σε μουτζούρα όταν περνάμε από πάνω μαρκαδόρο επισήμανσης, ούτε και αν βρεθεί σε περιβάλλον με αναπάντεχα πολλή υγρασία.

Η υψηλότερη ανάλυση εκτύπωσης είναι 3600x1200 dpi, ανάλυση υπεραρκετή για κάθε επαγγελματική ανάγκη σε γραφείο ή σπίτι, είτε κάποιος χρησιμοποιεί PC είτε Mac ή και πιο “εταιρικές” επιλογές όπως Novel NetWare, Citrix Presenation Server και XenApp. Με το Economy Color Mode μπορούν να γίνονται δοκιμαστικές έγχρωμες εκτυπώσεις με κόστος ανάλογο εκείνου της ασπρόμαυρης εκτύπωσης, για περισσότερη οικονομία πριν την ώρα της τελικής εκτύπωσης.Κάθε μελάνι αλλάζεται εύκολα και αρκεί για 2.500 εκτυπώσεις περίπου.

Το SG 3100SNw μπορεί να “φορτωθεί” με 250 φύλλα χαρτί, αλλά μπορεί να δεχτεί επιπλέον κασέτες που παρέχονται ξεχωριστά και ανεβάζουν τη χωρητικότητα στα 850 φύλλα. Οι υποδοχείς βρίσκονται στο μπροστινό μέρος και προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο χρήστη, κάτι ιδιαίτερα επιθυμητό σε κάθε είδους εργασιακό περιβάλλον. Όσο για αυτόματο τροφοδότη, αυτός μπορεί να δεχτεί έγγραφα των 35 φύλλων τη φορά.

Φυσικά, το μηχάνημα της Ricoh προορίζεται για δικτύωση. Έχει θύρα Ethernet για να γίνει ένα ακόμη μέλος του τοπικού δικτύου και να διατίθεται σε κάθε PC που βρίσκεται σε αυτό. Ωστόσο, είναι δυνατή και η απ’ ευθείας εκτύπωση από smartphone ή tablet. Για αυτόν το σκοπό η Ricoh ετοίμασε την εφαρμογή Smart Device Print, μέσω της οποίας αποστέλλονται έγγραφα και αρχεία προς τον εκτυπωτή… για τα περαιτέρω.

Όμως το SG 3100SNw δεν είναι απλά και μόνο ένας εκτυπωτής, αλλά ένα πολυμηχάνημα. Το ενσωματωμένο scanner έχει ανάλυση 600 dpi x 600 dpi ή 1200 dpi, ανάλογα με την προσέγγιση του καθενός. Έχει όμως και μερικές πολύ ενδιαφέρουσες βοηθητικές λειτουργίες. Είναι δυνατό να γίνει σάρωση με το τελικό αρχείο να περνά απευθείας σε παραλήπτες μέσω e-mail, σε φάκελο σε USB stick (υπάρχει και σχετική υποδοχή), ακόμη και σε φάκελο σε FTP server.


Εκτύπωση διπλής όψης, αυτόματος τροφοδότης και απ’ ευθείας εκτύπωση από smartphone ή tablet είναι μόνο μερικά από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του SG 3100SNw της Ricoh.

Η Ricoh, με το SG 3100SNw προσφέρει ένα πολυμηχάνημα παντός επαγγελματικού χαρακτήρα. Λειτουργεί αυτόνομα, ως απλός εκτυπωτής και scanner για συγκεκριμένο σύστημα, ως λύση για ολόκληρη ομάδα συστημάτων στο ίδιο δίκτυο, ως διέξοδος για εκτυπώσεις από smartphones και tablets ακόμη και όταν δεν υπάρχει υπολογιστής στο ρόλο του μεσάζοντα, ακόμη και ως λύση για μερικά εξαιρετικά βολικά αν και εκ πρώτης όψεως εξειδικευμένα σενάρια. Για παράδειγμα, η απευθείας αποθήκευση του σαρωμένου εγγράφου σε USB stick ή FTP server δεν είναι μια αμελητέα ευκολία.

Αν πάλι υπάρχει ανάγκη για μεγάλο φόρτο, το γεγονός ότι η Ricoh προσφέρει αξεσουάρ όπως επιπλέον συρτάρια τροφοδοσίας χαρτιού ή εξαρτήματα που επιτρέπουν τη χρήση βαρύτερου ή, αν θέλετε, πιο εξωτικού χαρτιού, σημαίνει ότι η πρόταση που έχουμε στα χέρια μας είναι, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, όντως έτοιμη για όλα.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα