Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7’’ 8GB / 3G

Σεπ 07 2015
Μέλος της οικογένειας των Galaxy Tab, το Samsung Galaxy Tab 3 Lite έχει ως κύριο στόχο να είναι η προσιτή είσοδος στην κατηγορία των tablets, αλλά και στην οικογένεια της Samsung.
Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7’’ 8GB / 3G
Τα πρώτα Galaxy Tab της Samsung λανσαρίστηκαν σε υψηλές τιμές - όπως άλλωστε όλα τα πρώτα tablets - και ως προτάσεις για τους πιο απαιτητικούς. Με τον καιρό η Samsung μεγάλωσε την οικογένεια Tab με παραλλαγές όπως η σειρά S που λανσαρίστηκε ως ακόμη πιο ποιοτική και "εξωτική". Τα "απλά" Galaxy Tab είναι πλέον οι προσιτές προτάσεις της ίδιας της Samsung στην κατηγορία των tablets και, ακόμη κι αυτά, εμφανίζονται σε παραλλαγές που χαρακτηρίζονται από τον όρο "Lite". Εδώ ανήκει και το Samsung Galaxy Tab 3 Lite, η ακόμη πιο προσιτή παραλλαγή του Galaxy Tab 3.


Η Samsung εφαρμόζει και εδώ την κλασική σχεδιαστική της γραμμή, η οποία παραμένει πάντα επίκαιρη.

Με τα δεδομένα της εποχής να είναι τα γνωστά, εκ πρώτης όψεως, το Galaxy Tab 3 Lite με την οθόνη αφής 7" μοιάζει είτε με μικρό tablet είτε με τεράστιο τηλέφωνο. Ευτυχώς είναι το πρώτο. Μεταφέρεται εύκολα, είναι βολικό, λεπτό, ελαφρύ και, πάνω από όλα, φιλικό. Η οθόνη αφής έχει ανάλυση 1024 x 600 η οποία, λόγω του σχετικά μικρού μεγέθους του panel, δεν είναι τόσο χαμηλή όσο ακούγεται (θυμηθείτε ότι η κατηγορία ξεκίνησε με παρόμοια ανάλυση σε περισσότερες ίντσες άλλωστε). Συνολικά, το μέγεθος είναι τέτοιο που επιτρέπει στη συσκευή να "κάτσει" αναπαυτικά σε μια παλάμη με το άλλο χέρι να μένει ελεύθερο για να... εκφραστεί πάνω στην οθόνη αφής.

Ως entry level πρόταση, το Galaxy Tab 3 Lite διαθέτει «γήινα» τεχνικά χαρακτηριστικά. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα διπύρηνος επεξεργαστής στο 1,2GHz που συνοδεύεται από 1GB RAM, χαρακτηριστικά τυπικά μεν, λειτουργικά δε. Αν σκεφτούμε και πόσα pixels καλείται να «σηκώσει» ο συνδυασμός αυτός, καθώς και το βασικό στόχο του tablet, τότε η επιλογή της Samsung είναι καθόλα λογική. GPS και επιταχυνσιόμετρο φροντίζουν ώστε να μην μείνουν εκτός όσες εφαρμογές βασίζονται σε αντίστοιχα δεδομένα για τη λειτουργία τους, ενώ η θύρα για κάρτα μνήμης microSD θα αποδειχθεί πολύτιμη. Ειδικά για όσους θέλουν tablet κυρίως για να παρακολουθούν video, να ακούν μουσική και λοιπά, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος των 8GB - πόσο μάλλον το τι μένει από αυτόν αν υπολογίσουμε το χώρο που καταλαμβάνει το Android 4.2 και το TouchWiz UI της Samsung – δεν αφήνει πολλά περιθώρια, οπότε η υποδοχή για κάρτες μνήμης αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη. Το card reader της συσκευής είναι έτοιμο να διαβάσει κάρτες με χωρητικότητα έως και 32GB ώστε να βοηθήσει το tablet να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις σας.Διαθέτει οθόνη αφής με ανάλυση 1024x600, μεταφέρεται εύκολα, είναι βολικό, λεπτό, ελαφρύ και, πάνω από όλα, φιλικό.

Η μπαταρία 3600 mAh υπόσχεται έως και 9 ώρες σερφαρίσματος στο διαδίκτυο ή έως και 8 ώρες αναπαραγωγής video. Στην ασύρματη δικτύωση όλα τα απαραίτητα είναι διαθέσιμα: Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n και WiFi Direct. Για τη φόρτιση της συσκευής, υπάρχει και η σχετική θύρα micro USB. Για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, υπάρχει μία κάμερα αντί για δύο, οπίσθια μάλιστα και με ανάλυση 2MP. Η σχετική εφαρμογή της Samsung δεν στερείται ευκολιών βέβαια όπως ενεργοποίηση κλείστρου με τον εντοπισμού χαμόγελου, πανοραμική φωτογράφιση κ.ά.Οπίσθια κάμερα των 2MP και εφαρμογή με πλήθος λειτουργιών, όπως ενεργοποίηση κλείστρου με τον εντοπισμού χαμόγελου, πανοραμική φωτογράφιση κ.ά.

Το Galaxy Tab 3 Lite των 7’’ και 8GB κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μία με Wi-Fi μόνο και μία με Wi-Fi και 3G διαθέτοντας και τη σχετική υποδοχή για κάρτα SIM. Έτσι, ανάλογα με τη χρήση που πρόκειται να κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς συσκευή.

Από το Galaxy Tab 3 δε λείπουν και οι γνώριμες εφαρμογές της Samsung που φροντίζουν να κάνουν το tablet ακόμη πιο χρήσιμο, όπως το Notes για τις σημειώσεις σας, το S Planner για ημερολόγιο/organizer, αλλά και το S Cloud που μπορεί να κρατά, ασύρματα, back ups ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή ό,τι και να γίνει. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και τα λεγόμενα Samsung Gifts, παροχές που έχει εξασφαλίσει η Samsung για κατόχους των συσκευών της όπως δωρεάν εγκατάσταση του Polaris Office και περισσότερα GB στο Dropbox.


Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα