Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Crucial MX300

Σεπ 08 2016
Με τη σειρά MX300 η Crucial προσφέρει μια προσιτή και εξαιρετικά αποδοτική λύση για να αναβαθμίσετε τον σκληρό σας δίσκο στην τεχνολογία SSD.
Crucial MX300
Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας SSD έναντι των συμβατικών μηχανικών σκληρών δίσκων έχουν αναφερθεί αρκετές φορές μέσα από τη στήλη Discover. Μέχρι τώρα είναι ξεκάθαρο ότι οι σκληροί δίσκοι SSD είναι μονόδρομος όταν κανείς σκέφτεται την αναβάθμιση του συστήματός του, είτε αυτό είναι desktop, είτε laptop. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο δίσκος αποθήκευσης δεν είναι απλά μια "δεξαμενή" δεδομένων. Είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι του κάθε συστήματος, μια μηχανή που ελέγχει, αποθηκεύει και φορτώνει οτιδήποτε κάνετε και χρησιμοποιείτε. Και με αυτό ακριβώς κατά νου η Crucial παρουσιάζει την νέα της σειρά δίσκων αποθήκευσης SSD, Crucial MX300.Οι δίσκοι αποθήκευσης MX300 συνδυάζουν την αποδεδειγμένα επιτυχημένη συνταγή της προηγούμενης σειράς MX με την τελευταία τεχνολογία flash 3D NAND.

Οι δίσκοι αποθήκευσης MX300 συνδυάζουν την αποδεδειγμένα επιτυχημένη συνταγή της προηγούμενης σειράς MX με την τελευταία τεχνολογία flash 3D NAND για να σας προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις στις πλέον απαιτητικές συνθήκες. H Crucial είναι η δεύτερη εταιρεία που χρησιμοποιεί 3D flash memory μετά τη Samsung και τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της έναντι της "απλής" 2D flash memory είναι πολλαπλάσια. Σε πρώτη φάση, οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής που προσφέρονται αγγίζουν τα 530 MB/s και 510 ΜΒ/s αντίστοιχα, σε όλους τους τύπους αρχείων. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας θα πραγματοποιεί εκκίνηση σχεδόν στιγμιαία, ενώ οι χρόνοι εκκίνησης εφαρμογών θα μειωθούν δραματικά.

Τα σύγχρονα απαιτητικά παιχνίδια θα φορτώνουν σε ένα κλάσμα του χρόνου απ' ότι φορτώνουν σε έναν "απλό" σκληρό δίσκο, κάτι που σημαίνει ότι η gaming εμπειρία σας θα είναι χωρίς διακοπές, ενώ οι απαιτητικές εφαρμογές για τη δουλειά σας θα τρέχουν γρηγορότερα και πιο άνετα. Επιπρόσθετα, με την τεχνολογία Dynamic Write Acceleration o controller μπορεί να αλλάζει δυναμικά (on-the-fly) μεταξύ των flash programming modes που είναι διαθέσιμα και μάλιστα σε επίπεδο block. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη υψηλών ταχυτήτων καθ' όλη την μεγάλη διάρκεια ζωής του δίσκου.

Οι τεχνολογίες όμως της Crucial δε σταματούν εκεί. Με το Extreme Energy Efficiency, οι δίσκοι MX300 ελαχιστοποιούν την ενέργεια που καταναλώνεται από το drive, κάτι που έχει σημαντικά οφέλη στα laptops, αφού χρησιμοποιούνται μόνο 0,075W ρεύματος, σε σχέση με τα 6.8W ενός τυπικού drive.Με το Extreme Energy Efficiency, οι δίσκοι MX300 ελαχιστοποιούν την ενέργεια που καταναλώνεται από το drive, κάτι που έχει σημαντικά οφέλη στα laptops, αφού χρησιμοποιούνται μόνο 0,075W ρεύματος, σε σχέση με τα 6.8W ενός τυπικού drive.

Σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος, η τεχνολογία Adaptive Thermal Protection ρυθμίζει δυναμικά τη δραστηριότητα των στοιχείων αποθήκευσης, βοηθώντας το σύστημά σας να διατηρεί μια χαμηλή θερμοκρασία και ελαχιστοποιώντας το ρίσκο πρόκλησης ζημιών που οφείλονται στην υπερθέρμανση. Επειδή όμως οι επιδόσεις και η ασφάλεια από φυσικούς παράγοντες δεν καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες ενός power user, η Crucial έχει φροντίσει για την ασφάλεια των ίδιων των δεδομένων. Με αντοχή που φτάνει τα 220 TB (TBW - total bytes written) εγγραφής, η σειρά MX300 εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του δίσκου για χρόνια, ενώ τα δεδομένα σας προστατεύονται από κρυπτογράφηση AES 256-bit, τις τεχνολογίες RAIN και Exclusive Data Defense, καθώς επίσης και την ίδια την αντοχή που χαρακτηρίζει τους δίσκους SSD.

Όλα τα παραπάνω είναι στον άμεσο έλεγχό σας με το Storage Executive, το downloadable software της Crucial που σας βοηθάει να παρακολουθήσετε και να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις ήδη εξαιρετικές επιδόσεις του MX300. Αναβαθμίζοντας στην τελευταία έκδοση firmware θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Momentum Cache και να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του σκληρού δίσκου, με μια απλή κίνηση. Η σειρά δίσκων SSD MX300 της Crucial κυκλοφορούν σε μοντέλα των 2,5" (7mm) με χωρητικότητες 275GB/525GB/750GB/1TB, αλλά και M.2 Type 2280, με χωρητικότητα 275GB, για να έχετε την απόλυτη ελευθερία επιλογής του δίσκου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. 

H σειρά MX300 της Crucial κυκλοφορεί σε διαφορετικά formats και χωρητικότητες, για να έχετε την απόλυτη ελευθερία επιλογής του δίσκου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι δίσκοι MX300 της Crucial είναι μια εξαιρετική επιλογή, είτε για να αναβαθμίσετε το σύστημά σας, είτε για να επενδύσετε σε έναν δίσκο SSD που θα σας εξασφαλίσει κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων σας για πολλά χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά προσφέρονται σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, κάτι που κάνει την πρόταση αυτή κάτι παραπάνω από ελκυστική.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα