Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

MLS Destinator Talk&Drive Android Plus

Σεπ 13 2016
Οι έξυπνες λειτουργίες αναγνώρισης φωνής της MLS συνδυάζονται με τη πολύπλευρη λειτουργικότητα του Android και το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικός πλοηγός με πολλές δυνατότητες.
MLS Destinator Talk&Drive Android Plus
H ελληνική MLS είναι γνωστή για τις συσκευές πλοήγησης αφού είναι η κατηγορία προϊόντων που έκανε γνωστή την εταιρεία πριν αυτή επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες όπως smartphone και tablets. Προϊόντα της εταιρείας έχουμε παρουσιάσει αρκετές φορές μέσα από τη στήλη του Discover δίνοντας έμφαση στο κύριο χαρακτηριστικό όλων που δεν είναι άλλο από την τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης που έχει αναπτύξει και εξελίσσει η ίδια η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Φυσικά, αυτή η τεχνολογία δε θα μπορούσε να λείπει από τις συσκευές πλοήγησης, ακόμα και από το Destinator Talk&Drive Android Plus για Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο έρχεται με μια νέα, διαφορετική προσέγγιση στους πλοηγούς.Ο πλοηγός της MLS έχει «χτιστεί» πίσω από μια οθόνη αφής των 5 ιντσών διατηρώντας έτσι τις διαστάσεις του σε βολικά επίπεδα, ενώ διατίθεται σε λευκό χρώμα.

Όπως γίνεται εμφανές από το «Android» στην ονομασία της συσκευής, ο πλοηγός της MLS διαθέτει το λειτουργικό σύστημα της Google και συγκεκριμένα την έκδοση 4.4. Θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για ένα μικρό tablet που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί κυρίως ως πλοηγός, ενώ λόγω της πολύπλευρης λειτουργικότητας του Android μπορεί να υποστηρίξει ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών και λειτουργιών. Ξεκινώντας από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζουν έχουν τη μικρότερη σημασία, το Destinator Talk&Drive Android Plus «κινείται» από έναν διπύρηνο επεξεργαστή της Mediatek που συνοδεύεται από 512MB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασής του μέσω κάρτας microSD.Στο κέντρο των λειτουργιών πλοήγησης της συσκευής βρίσκεται η MAIC, ένα σύνολο εφαρμογών που μπορούν να αντιληφθούν την ομιλία σας και να πράξουν ανάλογα με τις εντολές σας.

Ο πλοηγός της MLS έχει «χτιστεί» πίσω από μια οθόνη αφής των 5 ιντσών (ανάλυση 480x800) διατηρώντας έτσι τις διαστάσεις του σε βολικά επίπεδα, ενώ διατίθεται σε λευκό χρώμα. Με ενσωματωμένο GPS δέκτη SiRF SiGe, μπαταρία 1300mAh και μία κάμερα 2MP στο πίσω μέρος έχετε τη δύναμη ενός tablet πίσω από μία εξαιρετική εφαρμογή πλοήγησης. Στη συσκευασία του θα βρείτε επίσης μία βάση και έναν φορτιστή αυτοκινήτου.

Όπως αναφέραμε, στο κέντρο των λειτουργιών πλοήγησης της συσκευής βρίσκεται η MAIC, ένα σύνολο εφαρμογών που μπορούν να αντιληφθούν την ομιλία σας και να πράξουν ανάλογα με τις εντολές σας. Μπορείτε με τη φωνή σας να αναζητήσετε ένα λήμμα στο Google ή ένα βίντεο στο YouTube, να καλέσετε μία επαφή σας, να υπαγορεύσετε ένα μήνυμα ή ένα mail και πολλά άλλα. Κυρίως όμως, μπορείτε να πείτε στην εφαρμογή πλοήγησης τον προορισμό σας και αυτή να τον καταλάβει χωρίς να χρειαστεί η χρονοβόρα και επικίνδυνη (όσο οδηγείτε) πληκτρολόγηση, ένα βασικό πλεονέκτημα των πλοηγών της MLS εδώ και χρόνια.Με τη δύναμη ενός Android tablet, το Destinator Talk&Drive Android Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες λειτουργίες καθώς επιτρέπει την πρόσβαση και το κατέβασμα εφαρμογών από το Play Store.

Αφού ξεκινήσει η πλοήγηση, η συσκευή θα σας καθοδηγήσει στα Ελληνικά με τον καλύτερο τρόπο αφού, όχι μόνο σας λέει την κατεύθυνση, αλλά τη συμπληρώνει πλέον με το όνομα της οδού για περισσότερη σιγουριά. Έτσι, αντί για ένα απλό «στρίψτε δεξιά» θα ακούσετε «στρίψτε δεξιά στην Εθνικής Αντιστάσεως» ή «στην κυκλική διασταύρωση επιλέξτε τη δεύτερη έξοδο στην Αριστοτέλους». Ο πλοηγός καλύπτει το 99% του ελληνικού οδικού δικτύου και το 90% του αντίστοιχου κυπριακού, ενώ ενσωματώνει περίπου 150.000 σημεία ενδιαφέροντος των δύο χωρών. Φυσικά, οι χάρτες αναβαθμίζονται συχνά ώστε ο πλοηγός σας να γνωρίζει τις αλλαγές και να σας οδηγεί πάντα σωστά και με ακρίβεια.Η κάμερα που διαθέτει η συσκευή, σε συνδυασμό με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορούν να μετατρέψουν τη συσκευή σε ένα κανονικό DVR που θα καταγράψει σε βίντεο μία διαδρομή, ένα ταξίδι ή μέρος αυτών.

Με τη δύναμη ενός Android tablet, το Destinator Talk&Drive Android Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες λειτουργίες καθώς επιτρέπει την πρόσβαση και το κατέβασμα εφαρμογών από το Play Store. Για παράδειγμα, η κάμερα που διαθέτει, σε συνδυασμό με την κατάλληλη εφαρμογή, μπορούν να μετατρέψουν τη συσκευή σε ένα κανονικό DVR που θα καταγράψει σε βίντεο μία διαδρομή, ένα ταξίδι ή μέρος αυτών. Φυσικά, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο και να τα μοιραστείτε με φίλους, ενώ πρακτικά, λόγω Android και Play Store, οι λειτουργίες του είναι αμέτρητες. Αν αναζητάτε έναν έξυπνο πλοηγό, η λύση του Destinator Talk&Drive Android Plus είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς συνδυάζει τις φωνητικές εντολές με το Android.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα