Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Xbox One S 2TB

Σεπ 06 2016
Η Microsoft παρουσιάζει το Xbox One S, τη νέα, μικρότερη σε διαστάσεις και ισχυρότερη σε επιδόσεις έκδοση του Xbox One, με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες δυνατότητες.
Xbox One S 2TB
Στην press conference της Microsoft κατά της διάρκεια της E3 2016, η εταιρεία του Redmond είχε να κάνει αρκετές ανακοινώσεις. Αδιαμφισβήτητα όμως, ανάμεσα στις σημαντικότερες, ήταν το Xbox One S. Πρόκειται για τη νέα, ανανεωμένη έκδοση του Xbox One που προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, περισσότερες λειτουργίες, και φυσικά καινούρια, πιο κομψή σχεδίαση.To Xbox One S είναι η νέα, ανανεωμένη έκδοση της κονσόλας που προσφέρει νέα χαρακτηριστικά, περισσότερες λειτουργίες, και φυσικά καινούρια, πιο κομψή σχεδίαση.

Σε ένα βαθμό, η κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης ήταν αναμενόμενη αφού κάτι τέτοιο συνηθίζεται σε ένα χρονικό σημείο μετά το ντεμπούτο μιας κονσόλας, για πολλούς λόγους. Αυτό όμως που κατάφερε η Microsoft είναι να προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση η οποία καταφέρνει να βελτιώσει την πρωτότυπη σχεδόν σε κάθε τομέα - και μάλιστα σε ορισμένους τομείς με τρόπο εντυπωσιακό.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το Xbox One S είναι μικρότερο κατά 40%. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σε μια κονσόλα σχεδόν μισή σε μέγεθος, οι μηχανικοί της Microsoft κατάφεραν να χωρέσουν και το τροφοδοτικό, με το "τούβλο" του παρελθόντος πρακτικά να εξαφανίζεται. Επιπρόσθετα, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και μια ειδική βάση στήριξης, ούτως ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την κονσόλα σας και κάθετα για να εξοικονομείτε ακόμα περισσότερο χώρο. Το μαύρο δίνει τη θέση του σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του λευκού, ενώ τα πλήκτρα αφής στο μπροστινό μέρος αντικαθίστανται από φυσικά πλήκτρα που αφήνουν μια αίσθηση σιγουριάς και αποτρέπουν τυχόν λανθασμένες πιέσεις.Tο Xbox One S είναι μικρότερο κατά 40% σε σχέση με το Xbox One, ενώ το μαύρο έχει δώσει τη θέση του σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του λευκού.

Όσον αφορά την ίδια του την λειτουργία, το Xbox One S υποστηρίζει High Dynamic Range, ή αλλιώς HDR, για να σας προσφέρει πλουσιότερα και πιο ζωντανά χρώματα σε τίτλους που το υποστηρίζουν, όπως τα επερχόμενα Gears of War 4 και Forza Horizon 3. Με την μεγαλύτερη αναλογία αντίθεσης ανάμεσα στα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία, η τεχνολογία High Dynamic Range αναδεικνύει το πραγματικό βάθος στον οπτικό τομέα των παιχνιδιών. Επιπρόσθετα, το Xbox One S υποστηρίζει αναπαραγωγή 4Κ Ultra HD Blu-Ray και streaming, με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από το στάνταρ HD, φέρνοντας την καθαρότερη και πιο ρεαλιστική εικόνα στην αναπαραγωγή video. Επίσης, το streaming περιεχομένου σε 4Κ από το Netflix και άλλες πηγές, καθώς και η αναπαραγωγή Blu-Ray σε Ultra HD θα σας προσφέρουν την αρτιότερη εμπειρία home cinema.

Όσον αφορά τη συμβατότητα του Xbox One S δεν αλλάζει απολύτως τίποτα, αφού το Xbox One S παίζει όλους του τίτλους (παλιούς και νέους) του Xbox One, αλλά και επιλεγμένους τίτλους του Xbox 360 μέσω του backwards compatibility που προσφέρεται. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε μια τεράστια βιβλιοθήκη από games, και μάλιστα με καλύτερες επιδόσεις, αυξημένο frame-rate και φυσικά HDR όπου αυτό υποστηρίζεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια του Xbox One μπορούν να γίνουν upscale σε 4Κ. Τέλος, με 2ΤΒ χωρητικότητα στον σκληρό δίσκο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στην κονσόλα σας θα είναι εγκατεστημένα όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια και δε θα χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσετε ή να χρειαστείτε επιπλέον ελεύθερο χώρο.Tο Xbox One S παίζει όλους του τίτλους (παλιούς και νέους) του Xbox One με βελτιωμένες επιδόσεις, αλλά και επιλεγμένους τίτλους του Xbox 360 μέσω του backwards compatibility.

Η ανανέωση όμως δεν σταματάει εκεί, αφού στο πακέτο περιλαμβάνεται και το νέο Xbox One Controller, με audio jack 3,5mm για απόλυτη συμβατότητα με όλα τα headsets της αγοράς, διπλάσιο εύρος για ακόμα πιο άνετο gaming, ειδική υφή στο πίσω μέρος για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη λαβή, αλλά και τεχνολογία Bluetooth για να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο PC, το tablet και το κινητό σας τηλέφωνο. Άλλες, μικρές διευκολύνσεις και αλλαγές περιλαμβάνουν την μεταφορά της θύρας USB στο μπροστινό μέρος της συσκευής για μεγαλύτερη ευκολία σύνδεσης, και φυσικά την θύρα IR.

Το Xbox One S είναι η απόλυτη έκδοση του Xbox One, και αναμφισβήτητα ένας επιπλέον λόγος για να αποκτήσετε την κονσόλα της Microsoft, δεδομένων όλων των βελτιώσεων που έχουν γίνει. Με πλήρη συμβατότητα, καλύτερες επιδόσεις, τεχνολογία HDR, 4Κ και Blu-Ray σε UHD, το Xbox One S αποτελεί την πληρέστερη κονσόλα που θα μπορούσατε να έχετε στο σαλόνι σας.


Δείτε το βίντεο:

Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα