Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Project CARS 2

Σεπ 06 2017
Το Project CARS 2, η συνέχεια του άκρως επιτυχημένου εξομοιωτή οδήγησης, επανέρχεται προσφέροντας σημαντικές προσθήκες.
Project CARS 2
Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του άκρως επιτυχημένου Project CARS τον Μάιο του 2015, ξεκίνησε η χρηματοδότηση για το Project CARS 2. Οι World of Mass Development και Slightly Mad Studios «άνοιξαν» τις δωρεές μέσω του επίσημου φόρουμ του παιχνιδιού, όπου τα μέλη και οι επισκέπτες είχαν την επιλογή να χρησιμοποιήσουν τη συμμετοχή τους μέσω των φόρουμ. Σε αντάλλαγμα, οι δωρητές μπορούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ανάπτυξη του τίτλου, εκφράζοντας τις σκέψεις, απόψεις και προτάσεις τους κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του παιχνιδιού. Έτσι, όπως το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Project CARS 2 σχεδιάστηκε, δοκιμάστηκε και εγκρίθηκε από μια παθιασμένη κοινότητα φίλων των αγώνων αυτοκινήτου και επαγγελματιών οδηγών, αντιπροσωπεύοντας την επόμενη γενιά των προσομοιωτών αγώνων ταχύτητας.Το Project CARS 2, η συνέχεια του άκρως επιτυχημένου εξομοιωτή οδήγησης, επανέρχεται προσφέροντας ολοκαίνουριες προσθήκες, όπως rallycross και off-road racing, μαζί με τους δοκιμασμένους κι αγαπημένους αγώνες πίστας.

Το Project CARS 2 σας μεταφέρει στο τιμόνι μιας τεράστιας συλλογής αυτοκινήτων, όπου θα απολαύσετε μια οδηγική εμπειρία με κινητήρια δύναμη τον ανεπανάληπτο ρεαλισμό και το ασύλληπτο επίπεδο λεπτομέρειας, που χαρίζουν πραγματική αίσθηση του δρόμου. Θα συναντήσετε πάνω από 170 αυτοκίνητα, με αυθεντικούς ήχους και εμφάνιση, από 38 κατασκευαστές και μια ποικιλία αγωνιστικών αυτοκινήτων και κατηγοριών, καθώς και τεράστια ποικιλία διαδρομών από όλο τον κόσμο (τουλάχιστον 46 πίστες), η πλειοψηφία των οποίων αποτελεί πιστή αντιγραφή των πραγματικών διαδρομών.

Από αυτοκίνητα περιήγησης, μέχρι προηγμένα πρωτότυπα μοντέλα μεγάλων αποστάσεων, το νέο Project CARS σας προσφέρει μια εμπειρία που καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μια σειρά από διαδρομές από όλον τον κόσμο που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας σε όλα τα είδη κινητήρων και εδάφους και όλες τις πιθανές συνθήκες οδήγησης.Το Project CARS 2 φιλοδοξεί να σας προσφέρει την πιο ρεαλιστική εμπειρία που ζήσατε ποτέ, με κορυφαία προσομοίωση φυσικής που προσαρμόζεται σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με την επιφάνεια του δρόμου, τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του οδοστρώματος.

Εκτός από την τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων και αγώνων πίστας, στις ολοκαίνουργιες προσθήκες περιλαμβάνονται αγώνες rallycross και off-road καθώς και νέο σύστημα χρόνου και καιρού, το οποίο επιτρέπει πολλαπλές διαφορετικές καιρικές συνθήκες και αλλαγές σε μια δεδομένη εποχή (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο). Επιπλέον, η Slightly Mad Studios σχεδίασε μία νέα game physics engine που ονομάζεται LiveTrack 3.0, φέρνοντας ρεαλιστικές συνθήκες διαδρομής σε ένα διήμερο αγώνα.

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου συνεργάστηκε στενά με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, τις εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας και με επαγγελματίες οδηγούς αγώνων για να τους βοηθήσουν στην ακριβή προσομοίωση. Ως αποτέλεσμα, τα αυτοκίνητα έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά απόδοσης και αντιπροσωπεύουν με ακρίβεια την αντίστοιχη πραγματική ζωή. Η φυσική των ελαστικών έχει επίσης κατασκευαστεί από την αρχή, με πιο προηγμένες κινήσεις και «συμπεριφορές» ελαστικών.Ανεβείτε σταδιακά τις κατηγορίες έως την κορυφή, και παράλληλα τρέξε σε online αγώνες ενάντια σε άλλους παίκτες.

Φυσικά, η λειτουργία καριέρας δίνει και εδώ το παρόν. Οι παίκτες δημιουργούν τον δικό τους οδηγό και ξεκινάνε από το μηδέν για να προχωρήσουν έως το ψηλότερο βάθρο του Hall of Fame. Κατόπιν, υπάρχει και η πρόκληση του διαδικτυακού παιχνιδιού για να αποδείξετε σε όλους τις ικανότητές σας και να δείτε τους ανταγωνιστές να χάνονται στη σκόνη που αφήνετε πίσω σας. Σε ό,τι αφορά στο online κομμάτι του τίτλου, έχει αναπτυχθεί με επίκεντρο το ανταγωνιστικό παιχνίδι που συναντάμε στα eSports, φέρνοντας προσθήκες όπως σύστημα κατάταξης, online πρωταθλήματα και καλύτερη λειτουργικότητα στο matchmaking.

Το Project CARS 2 κυκλοφορεί σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC, με την τελευταία να υποστηρίζει εικονική πραγματικότητα (VR), ανάλυση έως 12Κ και υποστήριξη για έως τρεις οθόνες.


Δείτε το βίντεο:
Διάβασε επίσης
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα