Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Nespresso Expert

H Nespresso Expert προσφέρει εντυπωσιακό εύρος ρυθμίσεων. Απλά περιστρέψτε τα κουμπιά για να προσαρμόσετετις ρυθμίσεις της μηχανής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 μεγέθη κούπας: Ristretto,Espresso, Lungo και το νέο Nespresso Αmericano – για μία ελαφριά εμπειρία καφέ, μεγάλης διάρκειας. Μπορείτε επίσηςνα επιλέξετε να εκχυλίσετε μόνο ζεστό νερό ενώ ταυτόχρονα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσασε 3 θερμοκρασίες: μέτρια ζεστή, ζεστή, πολύ ζεστή.

Η U είναι η πιο αυτοματοποιημένη μηχανή Nespresso: ο καφές σας με μία μόνον κίνηση χάρη στον καινοτόμο ενεργό δρομέα.Εμπνευσμένη από τον κόσμο των baristi, η Nespresso Expert θα ταιριάξει απόλυτα με το χώρο σας χάρηστην καινοτόμα σχεδίασή της. Οι ενδεικτικές λυχνίες LED σας ειδοποιούν εγκαίρως όταν το δοχείο απόρριψης καψουλώνείναι γεμάτο, όταν το δοχείο νερού έχει αδειάσει ή όταν η μηχανή χρειάζεται αφαλάτωση.

Μέσα από την εφαρμογή για smartphones θα μπορείτε να διαχειρίζεστε το απόθεμα των καψουλών σας χάρηστην εύκολη διαδικασία παραγγελίας, να προγραμματίζετε την εκχύλιση από απόσταση ή ακόμη και να συνδέσετετη μηχανή με περισσότερες από μία συσκευές χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό. Επίσης, το γρήγορο σύστημαθέρμανσης φτάνει στην ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 30 δευτερόλεπτα ενώ με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας,η μηχανή απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 9 λεπτά αδράνειας.

Nespresso Expert & Milk

Η μηχανή Nespresso Expert & Milk διαθέτει ενσωματωμένο Aeroccino που προσφέρει βελούδινο αφρό γάλακτος,ζεστό ή κρύο. Μέσω ενός απλού και γρήγορου αυτόματου συστήματος, προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σε ελάχισταδευτερόλεπτα, χωρίς καθόλου θόρυβο. Το Aeroccino ζεσταίνει επίσης γάλα για τον Caffe Latte ή τον Cappuccino σου.

Δειτε ολες τις Nespresso Expert ΕΔΩ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα