Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Nespresso U

Η U είναι η πιο αυτοματοποιημένη μηχανή Nespresso: ο καφές σας με μία μόνον κίνηση χάρη στον καινοτόμο ενεργό δρομέα.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε την αγαπημένη σας κάψουλα στη μηχανή και να τοποθετήσετε την κούπα σας. Κλείνοντας το δρομέα, ενεργοποιείται η αυτοματοποιημένη διαδικασία εκχύλισης της δόσολογίας καφέ που προτιμάτε.

Η εξαγωγή της κάψουλας θα γίνει αυτόματα μετά την παρασκευή του καφέ. Η μηχανή Nespresso U ταιριάζει στο χώροκαι τις ανάγκες σας χάρη στο δοχείο νερού πολλών θέσεων και το αποσπώμενο δίσκο αποστράγγισης για ψηλότερα ποτήριασυνταγών καφέ που τις επιτρέπουν να είναι ευέλικτη στο χώρο.

Η μηχανή καφέ Nespresso U διαθέτει 3 προγραμματιζόμενα κουμπιά με αυτόματη διακοπή ροής για προετοιμασία Ristretto,Espresso και Lungo και δυνατότητα μνήμης της δοσολογίας της κούπας που εσείς προτιμάτε. Η αντλία υψηλής πίεσης στα 19 barπροσφέρει αποτέλεσμα επιπέδου barista, προσφέροντας τέλεια εκχύλιση αναδεικνύοντας τις ευαίσθητες γεύσεις και τα κορυφαίααρώματα κάθε Εκλεκτής Ποικιλίας καφέ, δημιουργώντας μία ασύγκριτα πυκνή και πλούσια κρέμα.

Το γρήγορο σύστημα θέρμανσης επιτυγχάνει την ιδανική θερμοκρασία σε μόλις 25 δευτερόλεπτα.Η αυτόματη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας απενεργοποιεί τη μηχανή μετά από 9 λεπτά αδράνειας,συμβάλλοντας έτσι στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Nespresso UMilkμε ενσωματωμένο Aeroccino

Η πιο αυτοματοποιημένη μηχανή Nespresso με ενσωματωμένο Aeroccino που προσφέρειβελούδινο αφρό γάλακτος, ζεστό ή κρύο. Μέσω ενός απλού και γρήγορου αυτόματου συστήματος,προσφέρει άψογο αποτέλεσμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς καθόλου θόρυβο. Το Aeroccino ζεσταίνειεπίσης γάλα για τον Caffè Latte ή τον Cappuccino σας.

Δειτε ολες τις Nespresso U ΕΔΩ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα