Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΕλλάδαΚύπρος
Τιμή: 

Τρόποι Αποστολής

Το www.you.gr σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραλάβετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Τρόποι αποστολής και χρεώσεις

Παραγγελίες με παράδοση στην Ελλάδα:
Το www.you.gr επιδοτεί το κόστος παράδοσης των προϊόντων και δεν σας μεταφέρει το συνολικό τίμημα μεταφορικών.
Το κόστος αποστολής περιλαμβάνει τους νόμιμους φόρους και διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε σύμφωνα με τα εξής:
 
  Παραγγελία έως 85 ευρώ 
(με ΦΠΑ)
Παραγγελία άνω των 
85 ευρώ (με ΦΠΑ) 
έως 300 ευρώ (με ΦΠΑ)
Παραγγελία άνω των
300 ευρώ 
(με ΦΠΑ)
1.Αποστολή στον χώρο σας 3 ευρώ Δωρεάν
2.Αυθημερόν αποστολή (*) 7 ευρώ 5 ευρώ 3 ευρώ
3.Παραλαβή από Κατάστημα ACS Δωρεάν για Αττική
1,5€ για επαρχία
Δωρεάν
4. Παραλαβή από ACS Smart Point
σε πρατήρια καυσίμων
2 ευρώ Δωρεάν
5.Παραλαβή από Κατάστημα U Δωρεάν για Αττική
1,5€ για επαρχία
Δωρεάν
6.Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής Δωρεάν
7.Παραλαβή από Cityzen Parking & Services, Σταθμοί:  
«Cityzen Πύργος Αθηνών»,
«Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου»,
«Cityzen Μαρούσι Αίθριο »
Δωρεάν
(*) Προσφέρεται μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές στην Αττική και για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 13:00 της ίδιας ημέρας


Παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο:
Το www.you.gr επιδοτεί το κόστος αποστολής των προϊόντων και δεν σας μεταφέρει το συνολικό τίμημα μεταφορικών.
Αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται μία φορά κάθε εβδομάδα υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί έως τις 15:00 της Δευτέρας και όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας υπάρχουν διαθέσιμα. Η φόρτωση προς Κύπρο θα γίνεται την επόμενη ημέρα (Τρίτη) και ο χρόνος παράδοσης στο σημείο που έχετε επιλέξει αναμένεται να είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία φόρτωσης.
Την παράδοση στο νησί της Κύπρου υλοποιεί η ACS Cyprus και σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε να παραλάβετε είτε στο χώρο σας είτε από ένα από τα τοπικά καταστήματα της ACS Cyprus. 
Παραδόσεις σε Δυσπρόσιτες περιοχές Κύπρου: Ειδικά για τις δυσπρόσιτες περιοχές της Κύπρου όπως αυτές ορίζονται από την ACS Cyprus, δεν παρέχεται η δυνατότητα να παραλάβετε στο χώρο σας. Η μόνη δυνατότητα παραλαβής που μπορείτε να έχετε εφόσον είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή, είναι με παραλαβή από ένα κατάστημα της ACS Cyprus.
Το κόστος αποστολής περιλαμβάνει τους νόμιμους φόρους και εξαρτάται από το συνολικό βάρος της παραγγελίας και όχι από τον τρόπο που επιλέγετε να παραλάβετε (στο χώρο σας ή από το κατάστημα ACS Cyprus) ή την αξία της παραγγελίας σας, σύμφωνα με τα εξής:

 

Οι παραγγελίες με συνολικό Βάρος έως τα 5KG
έχουν σταθερή χρέωση αποστολής
σύμφωνα με τα εξής

 
  Σταθερή Χρέωση Αποστολής
Παραγγελίες συνολικού βάρους
έως 1KG
7,50 ευρώ
Παραγγελίες συνολικού βάρους
πάνω από 1KG και έως 3KG
10,00 ευρώ
Παραγγελίες συνολικού βάρους
πάνω από 3KG και έως 5KG
12,50 ευρώ
Οι παραγγελίες με συνολικό Βάρος άνω των 5KG
έχουν μία βασική χρέωση για τα πρώτα 5KG 
συν μία υπολογιζόμενη για κάθε επιπλέον κιλό
της παραγγελίας σύμφωνα με τα εξής
 
Σταθερή Χρέωση Αποστολής
+
Υπολογιζόμενη Χρέωση Αποστολής
Βασική Χρέωση
για τα πρώτα 5KG της παραγγελίας
12,50 ευρώ
Υπολογιζόμενη Χρέωση
για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των πρώτων 5KG
+ 2,20 ευρώ / για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 5KG
Σημειώνεται ότι ο υπολογισμός του βάρους λαμβάνει υπόψιν και το ογκομετρικό βάρος (ΜxΠxΥ/5000) και υπολογίζεται πάντοτε σε ακέραιους αριθμούς με στρογγυλοποίηση την αμέσως επόμενη μονάδα (πχ παραγγελία στα 8,8KG υπολογίζεται 9KG). 

Ισχύς παραγγελιών
Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Ειδικά για την Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 5 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (ενδεικτικά αναφερομένων: αδυναμία επικοινωνίας, μη προσέλευση για παραλαβή του προϊόντος, μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται.

Ειδικές περιπτώσεις αποστολών ή και παραγγελιών
Σε ειδικές περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή γίνεται με  μεταφορικά μέσα  της απολύτου επιλογής της  Quest Online ΑΕ, ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές  μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές. Η Quest Online ΑΕ επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να απορρίψει  συγκεκριμένες πωλήσεις, ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας.
Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, ή είναι πολύ υψηλής αξίας, ή εκτός της κανονικής ροής  του you.gr, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή, πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας.

Επιπλέον πληροφορίες για την «Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής»:
Διεύθυνση παραλαβής: Μπιχάκη 42 (ύψος Λεωφ. Κηφισού 119), Αγ.Ι. Pέντης (Χάρτης)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 801 801 9000 (αστική χρέωση), 211 999 1900 (από κινητό)
Ωράριο παραλαβής: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 16:00 (εξαιρούνται οι αργίες και οι ημέρες της ετήσιας απογραφής)
Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί ενημέρωση για την παραλαβή της, μέσω e-mail και sms εφόσον τα έχετε συμπληρώσει κατά την δημιουργία της. 
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Στο Κέντρο Διανομής του you.gr δεν είναι δυνατό να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας (πχ. αν επιθυμείτε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, αυτό θα πρέπει να το επιλέξετε στην καταχώρηση της παραγγελίας διότι δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα στο κέντρο διανομής). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα, για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσετε την ταυτότητά σας.
 
Επιπλέον πληροφορίες για την «Αυθημερόν αποστολή»:
Οι αποστολές πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) την ημέρα της παραγγελίας και έως τις 20:00 χωρίς ραντεβού. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και αφορά σε διαθέσιμα προϊόντα και αποστολές σε συγκεκριμένες περιοχές εντός Αττικής. Αν για τον ΤΚ της περιοχής σας δεν γίνονται αυθημερόν αποστολές, τότε η υπηρεσία εμφανίζεται ως ανενεργή. Οι χρεώσεις της υπηρεσίας εμφανίζονται στον παραπάνω πίνακα.
Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω e-mail και SMS (εφόσον έχετε δώσει το κινητό σας τηλέφωνο). Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα, για την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να επιδείξετε την ταυτότητά σας.

Επιπλέον πληροφορίες για την Παραλαβή από Cityzen Parking & Services, Σταθμοί: «Πύργος Αθηνών», «Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου», «Cityzen Μαρούσι Αίθριο»:
Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας στους Σταθμούς «Πύργος Αθηνών», «Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου», «Cityzen Μαρούσι Αίθριο» της Cityzen Parking & Services για παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 45€.
Στοιχεία Cityzen Parking & Services, Σταθμός «Πύργος Αθηνών»:
Διεύθυνση παραλαβής: Λεωφ. Μεσογείων 2-4, 115 27 Αθήνα, Πύργος Αθηνών
Ωράριο παραλαβής: Δε-Πα 10:00 – 22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2130 600 000

Στοιχεία Cityzen Parking & Services, Σταθμός «Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου»:
Διεύθυνση παραλαβής: Μιχαλακοπούλου & Δημητρέσσα 12, Ιλίσια
Ωράριο παραλαβής: Δε-Πα 08:00 – 20:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +30 2130 600 000
 
Στοιχεία Cityzen Parking & Services, Σταθμός «Cityzen Μαρούσι Αίθριο»:
Διεύθυνση παραλαβής: Αγ. Κωνσταντίνου 40 (Είσοδος από Σφακτηρίας), Μαρούσι
Ωράριο παραλαβής: Δε-Πα 07:00 – 23:00 & Σα –  Κυ 10:00 – 18:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  +30 2130 600 000
Παραλαβή: Για παραγγελίες που θα τοποθετηθούν έως τις 14:00 μ.μ. παράδοση ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΔΩΡΕΑΝ μετά τις 17:00μ.μ. 
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη Δε–Πα, εκτός επισήμων αργιών, ημερών απογραφής & έκτακτων συνθηκών

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις έκτακτων κυκλοφοριακών συνθηκών στην πόλη, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή για την παραλαβή.
 
Όταν ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων της παραγγελίας σας θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω e-mail και SMS (εφόσον έχετε δώσει το κινητό σας τηλέφωνο).
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί τον αριθμό της παραγγελίας σας  και την ταυτότητά σας.

Επιπλέον πληροφορίες για την Παραλαβή από ACS Smart Point:
Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων της γειτονιάς σας με την ειδική σήμανση ACS Smart Point, χωρίς να περιμένετε τον courier στο χώρο σας αφού τα περισσότερα έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας έως και 24ώρες.
Όταν η παραγγελία σας φτάσει στο ACS Smart Point που έχετε επιλέξει, ενημερώνεστε αυτόματα με προσωποποιημένο SMS για το PΙΝ της αποστολής σας, το οποίο πρέπει να έχετε μαζί σας τη στιγμή της παραλαβής.
Η παραγγελία σας παραμένει στο ACS Smart Point για 72 ώρες. Αν δεν παραλάβετε σε αυτό το διάστημα, τότε μεταφέρεται στο πλησιέστερο ACS κατάστημα και ενημερώνεστε μέσω SMS.
Για να δείτε ποια πρατήρια βρίσκονται στην περιοχή σας καθώς και το ωράριο λειτουργίας τους, πατήστε εδώ για να δείτε το χάρτη.
Η υπηρεσία παρέχεται για μεγάλη γκάμα προϊόντων και για παραγγελίες με ένα προϊόν/τεμάχιο στο καλάθι.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Παρακαλούμε κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί σας το PIN της παραλαβής σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας  και την ταυτότητά σας.
Παραδόσεις
Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες  κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα (εκτός αν ορίζεται διαφορετικά). Το ωράριο παραδόσεων στο χώρο του πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 9:00 – 17:00 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) και δεν μπορεί να προγραμματιστεί ραντεβού. 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο you.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι την 13.00 και με την προϋπόθεση ότι τα  προϊόντα είναι  διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στην πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός. Οι παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τόπος παράδοσης ένα Κατάστημα U ή ACS σημείο παραλαβής, παραδίδονται συνήθως εντός 72 ωρών. Οι παραγγελίες από Κύπρο αποστέλλονται μία φορά κάθε εβδομάδα σύμφωνα με τα εξής: όσες παραγγελίες έχουν πλήρη διαθεσιμότητα στο σύνολο των προϊόντων της παραγγελίες και έχουν καταχωρηθεί μέχρι και την Δευτέρα στις 15:00, θα ετοιμάζονται και θα φορτώνονται προς Κύπρο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο υπολογιζόμενος συνήθης χρόνος παράδοσης στο σημείο που έχετε επιλέξει αναμένεται να είναι από μία (1) έως και τέσσερις (4) εργάσιμες από την ημερομηνία φόρτωσης.

Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα
Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν  θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι  ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός και αφορά σε παραδόσεις στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η Quest Online ΑΕ επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα προς το σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει. Ειδικά για τις αποστολές προς Κύπρο ο χρόνος παράδοσης επηρεάζεται και από την ημερομηνία φόρτωσης η οποία πραγματοποιείται κάθε Τρίτη.

Συνολική αποστολή παραγγελίας
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 801 801 9000 (ή στο +30 211 999 1900 για κλήσεις από Κινητό ή Κύπρο), δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας ή τοποθετήστε ξεχωριστή παραγγελία για τα μη διαθέσιμα προϊόντα. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων τριών εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ολοκλήρωση της αποστολής με την παραλαβή των προϊόντων
Διευκρινίζεται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται και η ευθύνη για τη μεταφορά στο σημείο που μας έχετε υποδείξει και μέχρι την παραλαβή τους από εσάς είναι στην Quest Online AE. Εάν για οποιονδήποτε λόγο η μεταφορά πραγματοποιηθεί με δικά σας μέσα ή με μεταφορέα που ενεργεί με δική σας εντολή,  τότε η ευθύνη της μεταφοράς βαρύνει εσάς.

 
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ! 
Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε  πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε μην προχωρήσετε στην παραλαβή  του προϊόντος, αλλά επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.

Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τους τρόπους Αποστολής στην παραγγελία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
 
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα