Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Ηλεκτρονική Επίλυση διαφορών - Παράπονα

Εισαγωγή
Η Quest Online ΑΕ, αντιλαμβάνεται την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών της, ως τη μοναδική οδό προς την ανάπτυξη και για το λόγο αυτό εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
 
Τα παράπονα και οι υποδείξεις των πελατών δίνουν στην εταιρεία πολύτιμη πληροφορία διότι αποτελούν τη βάση της συνεχούς βελτίωσης των διαδικασιών εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος συνεχούς βελτίωσης η Quest Online ΑΕ έχει δημιουργήσει την Υπηρεσία Διαχείρισης Παραπόνων & Υποδείξεων Βελτίωσης, η οποία:
-  Διαχειρίζεται συνολικά τις υποδείξεις και τα παράπονα όλων των πελατών της εταιρείας
-  Επικοινωνεί με όλους τους πελάτες εντός 8 εργασίμων ωρών
-  Εξετάζει προσεκτικά κάθε θέμα που αναφέρεται και φροντίζει για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Ηλεκτρονική Επίλυση διαφορών
Παράλληλα η  Quest Online ΑΕ αποδέχεται και υιοθετεί την Οδηγία 2013/11/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία εφαρμόζεται στην Ελλάδα με την υπουργική απόφαση 70330/2015 για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και συμμετέχει στην σχετική διαδικασία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για την Ελλάδα ο αρμόδιος φορέας είναι η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή”
 
Αποστολή παραπόνου ή πρότασης βελτίωσης 
Εάν θέλετε να διατυπώσετε ένα παράπονο ή να κάνετε μία πρόταση βελτίωσης για το ηλεκτρονικό κατάστημα you.gr, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, πατώντας εδώ

 
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα