Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 

Σχετικά με το you.gr

www.you.gr -  Όλα για σένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δεκέμβριο του 2006, ως επιχειρησιακή μονάδα της Info Quest Technologies, ενώ σήμερα υποστηρίζεται από την εταιρεία Quest Online ΑΕ, που ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
Το www.you.gr ακολουθεί μία συστηματική πορεία δυναμικής ανάπτυξης, με στόχο να προσφέρει μία συνολικά υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης, σε όσους επιλέγουν τις ηλεκτρονικές αγορές, μέσα από:
 • Την ανάπτυξη μίας σύγχρονης πλατφόρμας e-shopping με προηγμένη λειτουργικότητα και ταχύτητα, που κάνουν την πλοήγηση και την αγορά μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία,  ακόμα και για μη εξοικειωμένους χρήστες ηλεκτρονικών αγορών
 • Την υλοποίηση των αυστηρότερων standards και τεχνολογιών που διέπουν το e-commerce διεθνώς, ώστε να εξασφαλίζεται απόλυτα η ασφάλεια των συναλλαγών
 • Την παροχή μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές
 • Τον συνεχή εμπλουτισμό της προϊοντικής γκάμας με περισσότερα μοντέλα σε περισσότερες κατηγορίες.
 • Την ακριβή και πλήρη αναφορά των χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων κάθε προϊόντος, για την ορθή καθοδήγηση του χρήστη κατά την επιλογή
 • Την παροχή πολλαπλών επιλογών παράδοσης και πληρωμής, ώστε να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον συμφέρουσα
 • Την αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αγοράς, μέχρι και την παραλαβή του προϊόντος
 • Τη λειτουργία call center για τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες και ενημέρωση (801 801 9000)
 • Τη συνεργασία με επιλεγμένα Καταστήματα, που λειτουργούν ως σημεία εξυπηρέτησης, παραλαβής και υποστήριξης.
 • Την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος Quest, που επί 35 χρόνια εξυπηρετεί με συνέπεια τους Έλληνες καταναλωτές και επιχειρήσεις. Όχι τυχαία το www.you.gr απολαμβάνει πολλές «5*» αστέρων αξιολογήσεις από ικανοποιημένους πελάτες στα σχετικά sites αξιολόγησης ηλεκτρονικών καταστημάτων.
Τι θα βρείτε στο you.gr
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr προσφέρει επώνυμα & «φρέσκα» προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε μεγάλη ποικιλία που εξασφαλίζεται χάρη στην στενή συνεργασία της Quest Online με την Info Quest Technologies, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη πύλη μεταφοράς τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, διατηρώντας απευθείας σχέσεις με τους κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές. Ο πελάτης του you.gr είναι σίγουρος, ότι όλα τα προϊόντα ανήκουν στις πιο πρόσφατες σειρές των κατασκευαστών και διατίθενται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, χωρίς να κινδυνεύει να επιλέξει προϊόν stock ή χωρίς τοπική υποστήριξη.
Επιπρόσθετα, το www.you.gr εμπλουτίζεται σταδιακά με πλήθος νέων προϊόντων καθημερινής χρήσης και life style, τα οποία ταιριάζουν στο προφίλ του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Σήμερα ο πελάτης του you.gr μπορεί να επιλέξει, πλέον των προϊόντων τεχνολογίας, από μία μεγάλη ποικιλία ειδών προσωπικής φροντίδας, μικροσυσκευών, ειδών ταξιδιού, ειδών γυμναστικής, εργαλείων DIY και εποχικών προϊόντων, ενώ οι κατηγορίες εμπλουτίζονται συνεχώς.
 
To you.gr στο τηλέφωνο
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του www.you.gr μία ομάδα έμπειρων στελεχών βρίσκονται καθημερινά στη γραμμή 801 801 9000, (+30) 211-999-1900 για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο για να εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε χρειαστεί, από τη διευθέτηση μίας τηλεφωνικής παραγγελίας, την παροχή συμβουλών πριν την αγορά και τη διαμόρφωση μίας ειδικής πρότασης, έως την εξυπηρέτηση σε θέματα παραδόσεων και κλήσεων για τεχνικούς, ενώ λειτουργεί και υπηρεσία Chat.
 
Το you.gr  δίπλα σου
Το www.you.gr  διαθέτει ένα πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών, που αριθμεί περισσότερα από 300 σημεία, τα οποία λειτουργούν ως σημεία παραλαβής (Pick up points) των παραγγελιών που τοποθετούνται στο www.you.gr,  προσφέροντας μεγάλη ευελιξία και ευκολία. Κύριο πυρήνα του Δικτύου, αποτελούν τα Καταστήματα U, τα οποία λειτουργούν ως Pick up points, αλλά  και ως αξιόπιστοι σύμβουλοι τεχνολογίας και πάροχοι υπηρεσιών υποστήριξης, με εξειδίκευση στην επιχειρηματική αγορά, καθώς και τα καταστήματα της ACS Courier, που έχουν μεγάλη διασπορά, καλύπτοντας σχεδόν όλη την επικράτεια. 
 
 
Γιατί www.you.gr
 • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Καθημερινές προσφορές και μοναδικές προτάσεις
 • Ευκολία, φιλικότητα και ταχύτητα
 • Πολλαπλές επιλογές παράδοσης και πληρωμής
 • Αναλυτική Ενημέρωση σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και παραλαβής
 • Ασφάλεια συναλλαγών
 • Προηγμένη υποστήριξη
 • Αξιοπιστία
 • Εγγύηση ποιότητας Ομίλου Quest
quest
H εταιρεία Quest Online ΑΕ, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργειες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα. 

Γραμμή επικοινωνίας καταναλωτών:
Τηλεφωνικά:
   - 801 801 9000 για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο 
   - (+30) 211 999 1900 για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο
Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email):
   - Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών: στο cs@you.gr
   - Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης: στο uservices@you.gr
 
Ώρες λειτουργίας:
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-18:00 (εκτός αργιών )
Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00 (εκτός αργιών )


Επιπλέον:
Τμήμα Ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου Quest: personnel@quest.gr 
Πληροφορίες για την Εταιρεία & τον Όμιλο Quest: pr@quest.gr

Η Εταιρία:
Η επωνυμία της εταιρείας είναι:
"Quest Online Ανώνυμη Εταιρεία Ηλεκτρονικού Εμπορίου",
δ.τ. "Quest Online ΑΕ"
Έδρα:
Αργυρουπόλεως 2Α, 17676 Καλλιθέα
Logistics - Αποθήκες:
Κηφισού 119 (Είσοδος από Μπιχάκη 42), 18233 Aγ.Ι.Ρέντη

Τηλεφωνικό κέντρο: (+30) 211 999 1000
Fax: +30 211 999 1499
ΑΦΜ:998184801, ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΡ Γ.Ε.ΜΗ:122080501000
Αριθμός Μητρώου Παραγωγών: 1228
Αριθμός Μητρώου Προμηθευτών 672/12
Στο you.gr, όπως γενικότερα στον Όμιλο Quest, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους ανθρώπινους πόρους και στη διαρκή βελτίωσή τους.

Επιδιώκουμε την ανάδειξη του έμψυχου δυναμικού μας ως του κύριου συντελεστή της δυναμικής ανάπτυξής μας προσφέροντάς του τις επιπλέον γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να αντιλαμβάνεται και να αξιοποιεί τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται στο έντονα ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο χώρο της Τεχνολογίας.

Το you.gr δίνει τώρα την ευκαιρία σε φιλόδοξους επαγγελματίες και νέους εργαζόμενους να ακολουθήσουν την δυναμική πορεία του. Αναζητάμε δυναμικά στελέχη με τυπικά προσόντα, δημιουργική σκέψη, αποφασιστικότητα και διάθεση για μάθηση και προσφορά, για να στελεχώσουμε τις νέες θέσεις εργασίας που προκύπτουν στα κεντρικά γραφεία του στην Αθήνα και στο πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών. Παρέχουμε τη δυνατότητα εφαρμογής των θεωρητικών γνώσεων στην πράξη, ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης και ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας προσφέροντας ισότητα ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης και εξέλιξης. 

Υποβολή Βιογραφικού στο jobs@you.gr


 
 
 

Εισαγωγή
Η Quest Online ΑΕ, αντιλαμβάνεται την ποιότητα των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών της, ως τη μοναδική οδό προς την ανάπτυξη και για το λόγο αυτό εστιάζει στη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της και των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
 
Τα παράπονα και οι υποδείξεις των πελατών δίνουν στην εταιρεία πολύτιμη πληροφορία διότι αποτελούν τη βάση της συνεχούς βελτίωσης των διαδικασιών εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος συνεχούς βελτίωσης η Quest Online ΑΕ έχει δημιουργήσει την Υπηρεσία Διαχείρισης Παραπόνων & Υποδείξεων Βελτίωσης, η οποία:
-  Διαχειρίζεται συνολικά τις υποδείξεις και τα παράπονα όλων των πελατών της εταιρείας
-  Επικοινωνεί με όλους τους πελάτες εντός 8 εργασίμων ωρών
-  Εξετάζει προσεκτικά κάθε θέμα που αναφέρεται και φροντίζει για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Ηλεκτρονική Επίλυση διαφορών
Παράλληλα η  Quest Online ΑΕ αποδέχεται και υιοθετεί την Οδηγία 2013/11/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία εφαρμόζεται στην Ελλάδα με την υπουργική απόφαση 70330/2015 για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και συμμετέχει στην σχετική διαδικασία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution - ODR) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Για την Ελλάδα ο αρμόδιος φορέας είναι η Ανεξάρτητη Αρχή “Συνήγορος του Καταναλωτή”
 
Αποστολή παραπόνου ή πρότασης βελτίωσης 
Εάν θέλετε να διατυπώσετε ένα παράπονο ή να κάνετε μία πρόταση βελτίωσης για το ηλεκτρονικό κατάστημα you.gr, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, πατώντας εδώ

 
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα