Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Η λύση μας Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την αναπνοή σας είναι μια συστηματική ρουτίνα φροντίδας με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα και καθημερινή χρήση οδοντικού νήματος για να απομακρύνετε παγιδευμένες τροφές και βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.
Αν υποφέρετε από χρόνια κακοσμία του στόματος, είναι σημαντικό να εντοπίσετε την αιτία για να βρείτε και την κατάλληλη θεραπεία - δείτε πώς!
Τι είναι το πρόβλημα. Σύντομη περιγραφή. Η δυσάρεστη αναπνοή είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα της στοματικής φροντίδας και μπορεί να είναι παροδικό ή χρόνιο. Ενώ η δυσάρεστη αναπνοή είναι συνήθως μια παροδική κατάσταση, υπολογίζεται ότι το 30% των ανθρώπων υποφέρουν από χρόνια κακοσμία του στόματος.
Πώς προκύπτει. Η πραγματική αιτία της δυσάρεστης αναπνοής είναι τα βακτήρια που βρίσκονται στη γλώσσα. Αυτά τα βακτήρια προκαλούν πτητικές ουσίες. Αντιθέτως, συγκεκριμένες τροφές (όπως είναι το σκόρδο και το κρεμμύδι) δεν ευθύνονται για την κακοσμία του στόματος. Μπορεί επίσης να προκληθεί από τη χρήση συγκεκριμένων φαρμάκων. Μεταξύ άλλων αιτιών είναι οι χρόνιες μολύνσεις των πνευμόνων, οι δυσλειτουργίες των νεφρών και του συκωτιού και ο διαβήτης
Ποια είναι η λύση και πώς λειτουργεί. Να έχετε τρία πράγματα στο μυαλό σας ως προς την καθημερινή σας ρουτίνα για τη στοματική υγιεινή:
  • Φροντίστε να αλλάζετε οδοντόβουρτσα κάθε 3 με 4 μήνες, ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα με την αναπνοή σας, και σίγουρα αν έχετε.
  • Να έχετε μία επιπλέον οδοντόβουρτσα στη δουλειά σας για να μπορείτε να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά το φαγητό.
  • Να πίνετε άφθονο νερό.
  • Αποκτήστε ένα καθαριστικό γλώσσας. Είναι σχετικά φτηνό και μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία.

Επιλέξτε τα προϊόντα σας

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα