Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
ΕλλάδαΚύπρος
Τιμή: 
Η λύση μας Για να αποφύγετε τα προβλήματα των ούλων: να βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές την ημέρα, να χρησιμοποιείτε νήμα ή άλλο καθαριστικό μέσο ανάμεσα στα δόντια μία φορά την ημέρα και να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας, συστηματικά, για γενικό έλεγχο και καθαρισμό.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τα ευπαθή ούλα. Δεν θα πρέπει να αγνοείτε το ζήτημα, καθώς τα προβλήματα στα ούλα ενδέχεται να έχουν πιο σοβαρές επιπλοκές στα δόντια σας. Δείτε πώς μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα των ούλων σας!
Τι είναι το πρόβλημα. Σύντομη περιγραφή. Αρχικά, δεν υπάρχουν εμφανή συμπτώματα στα ούλα. Τα πιο συνήθη είναι τα κόκκινα ή ερεθισμένα ούλα και το μάτωμά τους κατά το βούρτσισμα. Το προχωρημένο στάδιο αυτής της ασθένειας εκδηλώνεται με την υποχώρηση των ούλων, πυώδεις εκκρίσεις, χαλάρωση, ακόμα και απώλεια δοντιού! Ένας από τους λόγους απώλειας δοντιού στους ενήλικες είναι το πρόβλημα στα ούλα - αλλά μπορεί να εξεταστεί.
Πώς προκύπτει. Τα βακτήρια που προκαλούν την οδοντική πλάκα είναι η Νο.1 αιτία για τα προβλήματα των ούλων. Το συστηματικό βούρτσισμα με μια οδοντόκρεμα με Stannous και η χρήση νήματος μπορούν να συμβάλουν στην απομάκρυνση της πλάκας και στην αποτροπή του σχηματισμού της. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι λόγοι για τα προβλήματα των ούλων. Για παράδειγμα, πολλές συνταγές και φάρμακα έχουν ως παρενέργεια τη μείωση του σάλιου, που προκύπτει φυσικά στη στοματική κοιλότητα.
Ποια είναι η λύση και πώς λειτουργεί. Τα προβλήματα των ούλων μπορούν να αποφευχθούν με την απομάκρυνση της πλάκας. Έχει αποδειχθεί ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, με τεχνολογία ταλάντωσης- περιστροφής, αφαιρούν εξαιρετικά τη βακτηριακή πλάκα σε σχέση με τις χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Βελτιώνουν την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, που είναι σημαντική για την αποφυγή προβλημάτων στα ούλα. Να χρησιμοποιείτε οδοντόκρεμες με αντιβακτηριδιακούς παράγοντες (όπως το Stannous) και πυροφωσφορικά άλατα, που επίσης βοηθούν.

Επιλέξτε τα προϊόντα σας

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα