Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Η λύση μας Για να έχετε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο, επιλέξτε προϊόντα με λευκαντική δράση και χρησιμοποιήστε τα συστηματικά.
Ο καφές, το τσάι, το τσιγάρο και κάποια είδη φαρμάκων ενδέχεται να προκαλέσουν το κιτρίνισμα των δοντιών. Μάθετε πώς μπορείτε να το αποτρέψετε.
Τι είναι το πρόβλημα. Σύντομη περιγραφή. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να λεκιάσουν τα δόντια, όπως οι τροφές και τα ποτά που καταναλώνετε, το επίπεδο της στοματικής σας υγιεινής και φάρμακα που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε. Οι κηλίδες εμφανίζονται στην επιφάνεια του δοντιού ή κάτω από το σμάλτο. Σε κάποιους ανθρώπους αναπτύσσονται και οι δύο τύποι κηλίδων.
Πώς προκύπτει. Η στοματική υγιεινή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αισθητική των δοντιών. Το άστατο πρόγραμμα βουρτσίσματος των δοντιών μπορεί να προκαλέσει κηλίδες. Επιφανειακές ή εξωτερικές κηλίδες εμφανίζονται στο εξωτερικό των δοντιών και προκαλούνται από φαγητό, σκούρα ποτά ή καπνό. Τα δόντια με κηλίδες από καφέ προκύπτουν με το πέρασμα του χρόνου και αυτές οι κηλίδες μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα με την εμφάνισή σας.
Ποια είναι η λύση και πώς λειτουργεί. Μπορείτε να προλάβετε τη δημιουργία νέων κηλίδων αποφεύγοντας τροφές και ποτά που λεκιάζουν τα δόντια ή φροντίζοντας να βουρτσίζετε τα δόντια σας αμέσως μετά την κατανάλωσή τους. Επιπλέον, η χρήση μιας οδοντόκρεμας λεύκανσης μπορεί να βοηθήσει, καθώς περιέχει κόκκους από οξείδιο του πυριτίου (silica) που γυαλίζει το σμάλτο και φέρνει στην επιφάνεια το καθαρότερο και λευκότερο σμάλτο που βρίσκεται από κάτω. Για κηλίδες από καφέ, χρησιμοποιήστε την 3D White Luxe. Προσφέρει αισθητά αποτελέσματα λεύκανσης μετά από επτά μέρες χρήσης.

Επιλέξτε τα προϊόντα σας

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα