Επικοινωνία
MENU
Επικοινωνία
Live Chat

Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε ζωντανά με έναν εκπρόσωπό μας Δευ-Παρ: 09:00 - 18:00

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Τιμή: 
Η λύση μας Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε τις πρακτικές της στοματικής σας υγιεινής για την προστασία των δοντιών σας από τον σχηματισμό πλάκας και πέτρας.
Η πέτρα είναι ένα σκληρό στρώμα από εναποθέσεις μεταλλικών αλάτων, που μπορεί να παγιδεύσει τις κηλίδες πάνω στα δόντια και να προκαλέσει τον αποχρωματισμό τους.
Τι είναι το πρόβλημα. Σύντομη περιγραφή. Η πέτρα είναι η εναπόθεση μεταλλικών αλάτων όταν η πλάκα σκληραίνει πάνω στο δόντι. Υπάρχει μεγάλη διακύμανση μεταξύ των ανθρώπων ως προς την ευαισθησία τους στον σχηματισμό πέτρας. Για τους περισσότερους, η πέτρα στα δόντια αυξάνεται με την ηλικία. Διακρίνεται εύκολα λόγω του κίτρινου ή καφέ χρώματός της.
Πώς προκύπτει. Προκύπτει όταν συσσωρεύεται πλάκα που δεν απομακρύνεται από τα δόντια και η οποία μπορεί να σκληρύνει και να μετατραπεί σε πέτρα. Η πέτρα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σμάλτο των δοντιών κι έτσι μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από οδοντίατρο.
Ποια είναι η λύση και πώς λειτουργεί. Η λευκή πέτρα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο από έναν οδοντίατρο και μπορείτε να την αποφύγετε με την απομάκρυνση της πλάκας από τα δόντια σας. Για να αποτρέψετε τον σχηματισμό της πλάκας, φροντίστε να βουρτσίζετε τα δόντια σας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα -ιδανικά με μια οδοντόκρεμα με fluoride για την καταπολέμηση της πέτρας- και να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα. Επίσης να επισκέπτεστε τον οδοντίατρό σας συστηματικά για καθαρισμό.

Επιλέξτε τα προϊόντα σας

ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Είδες πρόσφατα
Κλείσιμο
Είδες πρόσφατα